local-stats-pixel fb-conv-api

14 reizes, kad cilvēki nopirka «kaķi maisā» un par to spēja pasmieties18

623 0

Visi zina, ka iepirkties internetā ir bīstama spēle. Tāpat arī iepirkties lielveikalā, balstoties uz to, ko redzi uz iepakojuma, ir bīstami, jo nekad nezini, kas ir tur - tur iekšā dziļi paslēpts. Bet mēs visi tāpat turpinām to darīt. Kāpēc? Kāpēc mums tik ļoti patīk riskēt un tērēt naudu, lai tikai ietaupītu kādu eiro?

623 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Wish ir ok, ja izlasi aprakstu un izmērus+ atsauksmes. 

8 0 atbildēt

Je*al, es gribu sev tādu Vinniju pūku, lai biedētu sīkos perdeļus, kas nāk uz Hellowiniem kļančīt končas, kad es viņus vispār, na*uj, negaidu  emotion 

7 0 atbildēt

Interesanti kādā pagrīdes interneta bodē šos krāmus pērk. Es iepērkos Aliexpress pārsvarā elektronikas komponentes vai darbarīkus un ne reizes neesmu iegrābies. Lasi aprakstu uzmanīgi, bet nevis tikai virsrakstu. Tad atsaukmes, pievērs pārdevēja reitingam. Sameklē Youtubē unboxing video uz šā pārdevēja un par preci. Bet tā uz dullo, nu ja vēl kolosāla nauda izmests un pēc tam Teikt mani apjāja, kā mazo ezīti to gan vajag prast.

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

wish iepirkšanās vietne vispār ir galīgi garām,tur vispār uz bildēm vari neskatīties,obligāti jāizlasa viss teksts,kas ir rakstīts,jo tu vari nopirkt pa visam kaut ko citu.

3 0 atbildēt
Žēl pa cilvēkiem
2 0 atbildēt

6. Laikam strādā, kad esi piedzēries.  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Tikai vienīgi eBay vai Amazon, pārējie ir lohotroni!

1 0 atbildēt

5. Es būtu laimīgs par šadu šedevru.  emotion 

1 0 atbildēt
2 ir domāts lellēm tikai tādām kuras maksā ap 500-550 eiro vai pat vairāk ja sūta oriģinālās un viņas ir tik detalizētas un trauslas kā ir domātas cilvēkiem no 15 gadiem. Viņu nosaukums ir bjd- ball joined dolls
1 0 atbildēt
😆
0 0 atbildēt

Mjā!!!

0 0 atbildēt
Šitas rakstiņš ir reāli labs! Izsmējos!!!💃😂👍
0 0 atbildēt
😂😂😂
0 0 atbildēt