1. ar tomātiem strādā uz 100%, pie tam, eksperimentu veica profesionāla pavāra uzraudzībā.
2. sīpoli nešpricē, ja tie ir auksti un tos griež ar aukstu nazi.
3. ķiploki mizojas tikai tādi, kas ir veci, jo pilnīgi svaigus ķiplokus normāli cilvēki nemizo. Visvieglāk ķiplokus ir nomizot nogriežot saknes galu, pēc tam saspiežot ķiploku ar naža asmeni, un miza pati nolido nost.
4. par banāniem. Banāni izdala gāzi, kura nogatavina visus augļus, līdz ar to, lai to apturētu, palīdz tikai banāna atdzesēšana līdz +1 grādam. Tā tiek uzglabāti banāni transportēšanas laikā konteineros, un pēc tam noliktavās.
5. par olu notīrīšanu. ir vēl efektīvāks variants - ja vāra katliņā, kad olas gatavas, nolej karsto ūdeni, un lejot iekšā auksto, to katliņu tā sakrata, ka visas olas lēkā un saplīst, un čaumalas pašas nolec nost gan dēļ tā, ka olas vēl ir karstas un čaumalas jau aukstas, gan arī tādēļ, ka ūdens tiek aiz čaumalas plēvītes. starp citu, lētās olas (gan no Lietuvas, gan no Igaunijas) tik viegli nemizojas dēļ tā, ka tieši švakās čaumalas dēļ plēvīte tiek termiski bojāta. Bet aukstai zupai vai krabju salātiem ir vienalga, kāda izskatās tā ola pēc mizošanas (arī bildē ir lētā ola). Pie tam, ola vēl vieglāk mizojas, ja pirms mizošanas to parullē pa galdu un čaumalas saplīst miljons gabaliņos, tad čaumalu var dabūt nost velkot aiz plēvītes.