local-stats-pixel fb-conv-api

13 «veselīgi» ieradumi, no kuriem labāk atteikties19

415 3

Mūsdienās ir tik svarīgi rūpēties par sevi, jo kurš gan cits, ja ne pats? Bet - vai tu zināji to, ka pāris tavi «veselīgie» paradumi it nemaz nav tik veselīgi vai maz noderīgi? Par to tad vairāk šajā rakstā.

415 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Nezinu, kā ir ar multivitamīniem, bet mūsu platuma grādos ar D vitamīna dabisko uzņemšanu gan mēdz būt problēmas, līdz ar to to brīdi pa brīdim padzert nav nemaz tik nepareizi.

Un svaigi spiesta sula tāpat noteikti ir labāka nekā tā no pakām...

16 0 atbildēt

Kurš vēl izkrakšķināja pirkstus? emotion 

14 0 atbildēt
7. Par antibakteriālajām ziepēm nāk vēl viena lieta par ko ražotāji nerunā. Tās iznīcina 99% baktēriju, bet tas 1 kļūst imūns pret tām ziepēm. Ar laiku uz tavām rokām sāks dzīvot pērtiķi
4 0 atbildēt

forši laizīt draudzenei pakaļu, kad viņa sēž uz publiskajiem tualetes podiem (bāri, restorāni .. (tas ir sarkasms)

3 0 atbildēt

Šis raksts ir joks kāds? Pusei no apgalvojumiem noteikti nepiekritīšu!

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Mīnuss par pēdējo apgalvojumu.

2 0 atbildēt
Par baltmaizi jā piekrītu neskaidrošu kāpēc, bet rudzu maize gan ir veselīga, kas ir modē.... man diži vienalga
1 0 atbildēt
Viss raksts glupības
1 0 atbildēt
Kā izšķaidot ābolu pēc tam sulā pazūd vitamīni? Tas ir tas pats, kas kastē ielikt zaļu bumbu un izņemt caurspīdīgu. Loğikas nekādas.
0 0 atbildēt
Šitam fufelim jau tic tikai tie stulbie jeņķi, latvietim tur kkāds cukurs maizē nekaitē !
0 0 atbildēt
Harvarda universitātē arī pierādija,ka dzivnieki maina orentaciju pēc mikroviļņu krāsnīs gatavotās pārtikas lietošanas.
0 0 atbildēt

Ok, tagad tā, atcerieties uz mūžigiem laikiem - ar pārtiku nav iespējams uzņemt visus minerālus un vitamīnus, kas ir nepieciešami cilvēka organismam pietiekamā daudzumā. Aizmirstiet par vitamīniem dārzeņos un augļos, pa to laiku kad tie tiek novākti, apsmidzināti un atvesti pie mums, viņos praktiski vairs nav vitamīnu, pie tam augsne lielākoties tiek šausmīgi piesārņota. Aizmirstiet par veikalos pērkamām sulām, vienīgais ko jūs tur noķersiet ir diabēts no nežēlīgā cukura daudzuma.

Ja vēlaties labi justies, tad ir jālieto vitamīni. Aizmirstiet par vecmāmiņas ieteikumu - ēdiet vasarā odziņas, ziemā tām netiksim klāt - muļķības. Organismā uzkrājas tikai taukos šķīstošie vitamīni - K, E, D, A. Pārējie visi ir ūdenī šķīstošie un tie ir jāuzņem katru dienu. Rēķinot to ka tikai retais var pateikt ka viņš katru dienu lieto daudz dārzeņus un augļus uzturā, tad atvainojiet, protams, bet vitamīni tabletēs ir nepieciešamība. Protams, ka būs gudrinieki, kas teiks - nav taisnība, es nelietoju vitamīnus un es vēl pat neesmu miris...

0 0 atbildēt

Mikroviļņu krāsns fakts ir pilnīgi aplams. Man vienmēr ēdienu nākas uzlikt uz šķīvja un tad ielikt cilofona maisiņā un tikai tad sildīt, lai tas nezaudētu garšu un negaršotu pēc papīra.

0 0 atbildēt
Varētu, lūdzu, palūgt atsauces par mikroviļņu krāsns nekaitigumu. Paldies. (Bonusā arī par "ēdiena" lietderigumu pēc uzsildīšanas)
0 0 atbildēt
Tu zini cik daudz cukura ir tanī saucamajā "veselīgajā"rupjmaizēē?ārprāts
0 1 atbildēt