local-stats-pixel fb-conv-api

11 jauni un aizraujoši stāsti par tumšo internetu!7

111 0

Ir atkal klāt jauna nedēļa un tāpēc, ka izrādijāt lielu interesi par manu iepriekšējo rakstu (4706 skatījumi) , tad nu es arī šonedēļ un, iespējams arī turpmāk, dalīšos ar jums saistībā ar savām jaunajām Youtube augšuplādēm.

Zemāk esmu izveidojis video kopsavilkumu tekstam latviešu valodā , ko orģināli rakstiju angļu mēlē.

Whoooo, dzīvojam tumšajā internetā! … Vai tu zināji, ka tumšajā internetā ir vieta, kur Tu vari apskatīt Džona Bon Džovī kredīta vēsturi, vienlaicīgi nopērkot AK-47?

Mani sauc Ārčijs un esmu jums sagatavojis vēl 11 faktus par tumšo internetu, kurus iespējams jūs vēl nezinājāt!

Ja jūs neredzēja’t manu iepriekšējo video par tumšo internetu, tad, īsumā, tas ir termins, kurš apraksta visu to informāciju internetā, kurai nevar piekļut ar parastām meklēšanas iekārtām, kā piemēram, Google, Yahoo, vai Bing. Šīm adresēm var piekļūt tikai ar interneta pārlūkiem, kuri saglabā lietotāja konfidencialitāti. Lielākais pārlūks šīm adresēm ir “TOR”, kuru jebkurš var lejuplādēt un izmantot. Vienkāršojot, tas ir modificēts Firefox pārlūks. (Atgādinu, sērfot tumšajā internetā ir legāli, taču iepirkties, vai lejuplādēt/augšuplādēt JEBKO vairs nav.

Bez garas ievadrunas, šeit ir mans TOP 11:

#1 Nolīgsti slepkavu internetā

Pirmā noteikti ir viena no tām vietņu grupām, par kuru jūs vīīīsticamāk esat dzirdējuši. Tiem, kuri nav, Jā, internetā var nolīgt reālu slepkavu, kurš izdarīs tavus netīros darbus tavā vietā. Man ir jāatzīst, ka tumšajā internetā ir daudz un dažādu mājaslapu veltītas šim ..pakalpojumam, taču šī, kuru varat apskatīt video, bija tik detalizēta, ka man pat šermuļi sametās.

#2 Arsenāls

Ko vēl var darīt tumšajā internetā? Protams, tu uzminēji Jāni, pirkt ieročus! Es domāju, ka šī ir vispopulārākā lieta, ko cilvēki pērk tumšajā internetā,nu, protams, izņemot narkotikas. Es atradu mājaslapu, kuras nosaukums ir „Arsenāls“, un šajā vietnē jūs varat nopirkt pat meksikāņu narkobarona cienīgu ieroci, Apzeltītu Ak-47!

#3 Viltotas pases

Šis vēl ir tikai trešais no 11 līmeņiem un tas nav tik šokējošs, jo viltotu pasi ārzemēs var nopirkt jebkurā sānielā, taču, tumšajā internetā ir par visu padomāts! Šeit tu vari iegādāties viltotu pasi no Kalifornijas,ASV, Īrānas vai Burkina Faso. Atceraties Mclovin no tās foršās filmas? Jap, viņš visticamāk iegādājās savu pasi šeit!

#4 Zīda ceļš 2.0

Zīda ceļš ir viena no pirmajām mājaslapām, kuru es atradu tumšajā internetā. Diemžēl, viņi vairs neeksistē dēļ ASV valdības, taču šī bija pirmā vieta, kur Tu varēji iegādāties marihuānu, MDMA, vai..ja godīgi, jebkuru eksistējošu narkotisko vielu! Un tas viss notika anonīmi.

#5 Grāmatas par orālo seksu

Jap… izrādās, ka daudziem puišiem ir problēmas doties lejup, ja jūs saprotat, ko es domāju. Es nevēlos citēt lapaspuses no šīm grāmatām, kuras esmu apskatijis, taču visās tā valoda ir aptuveni šāda: Cilvēki ir izmantojuši savas mutes seksuāli, kopš ir eksistējuši cilvēki. Nav pārsteigums, ka kāds vīrs iedomājās sākt skūpstīt savas draudzenes intīmo zonu, Latīņu vārds Cunnilingus tika izmantots, lai apzīmētu tās zonas laizīšanu…. Un tā tālāk. (Vairāk video :D )

#6 Zelta stieņi

Es domāju, ka tie cilvēki tumšajā internetā, kuri nav galīgi aptrakuši....tie ir tie cilvēki, kuriem ir vislabākā humora izjūta. Es atradu vietni kurā divi puiši pārdod zelta stieņus, jo ir apzaguši Šveices banku un nu viņiem ir pietiekami zelta stieņu lai daiļātu visai pasaulei, jo redz, nepietiekot vietas garāžā. Es esmu 99,1% pārliecināts, ka tas ir joks, bet hei, kā Tu zini, ka tā nav patiesība?

#7 Slavenību kredīta vēsture

Šis priekš manis bija tiešām dīvaini. No visa apdullinošā, ko var atrast tumšajā internetā, kāpēc ir jācenšās tik stipri, lai iegūtu Džonā Bon Džovī vai Gagu lēdijas kredīta vēsturi, personīgo informāciju un ceļojumu informāciju? Bet jā, šādas lietas arī Tu vari apskatīt tumšajā internetā, taču šī ir vēl tikai miermīlīgā tumšā internet daļa, ejam dziļāk!

#8 Ziedo priekš ISIS

Šis ir vienkārši…nepareizi. Ir viena vietne tumšajā internetā, kura pieņem bitcoin ziedojumus, kurus nodod talāk ISIS. Šo vietni ir izveidojuši divi muslīmu čaļi, kuri vienkārši domā savādāk… maigi izsakoties.

#9 Šokējoši zīmējumi

Es tā padzirdēju, ka tu vēlaizvien neesi pietiekami sabijies? Neizaicini mani, jo mēs dodamies uz 9. no 11 līmeņiem. Jap.. šis ir vietņu krājums, kas ir veltīts tikai un vienīgi cilvēkiem, kuri ir iztērējuši stundas un pat dienas sava brīvā laika, lai tikai uzzīmētu kā valis pārojas ar cilvēku. Anatomiski interesanti, bet..nepareizi…..

#10 Apdullinoši foto un video

Un protams, kas gan būtu tumšais internets bez trakajiem. Savā laikā esmu redzējis ļoti daudz un dažādus foto un videomateriālus (Kurus pat nedrīkst likt video) , kuri liktu tavai elpai aizrauties. Tie ir saistīti ar daudz un dažādām tēmām, sākot ar slepkavībām un beidzot ar ..vienkārši šausmām.

#11 Dīvainākais pāris tumšajā internetā

Labi, šis varbūt nebūs tas pats šokējošākais, ko tu būsi savā dzīvē redzējis, taču šis pāris man neļāva gulēt pirmo nakti, kad viņus redzēju. Īsumā, tumšā un melnbaltā istabā sēž sieviete, kurai uz sejas ir balta maska. Maskai nav mutes cauruma bet meitene turpina ēst savas brokastis. Tajā pašā laikā viņas puisis dara....nav ne jausmas ko, bet negribu to vairs redzēt. Ja gribi sīkāku info, uzmeklē pats, taču es tiiieeešām to neiesaku.

Un tas arī viss šai nedēļai, atceries, ka veidoju interesantus video katru nedēļu, tā kā nospied „patīk“ un kļūsti par manu sekotāju Youtube ;) Paldies.

Manis veidots video šai tēmai

111 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Es gan reti skatos videomateriālus rakstos, bet pēc izlasītās informācijas bija vajadzīgs arī vizuālais materiāls. emotion emotion

9 0 atbildēt

Kā diez viņi iepako, piemēram, zaļā sēklas? Muitā suncīts uzodīs un atnāks vēstule no muitas, ka jāierodas skaidroties.

3 0 atbildēt
Uz Android, man vismaz, neiet...
0 0 atbildēt