local-stats-pixel fb-conv-api

10 šokējoši McDonald's fakti69

Šos saucamos McDonald`s restorānus ik dienu apmeklē neskaitāms daudzums cilvēku, kas ir kā traki pēc tik ļoti garšīgā džankfūda.

Bet vai Tu tik tiešām vēlies apmeklēt šos restorānus?

Patīkamu lasīšanu!

1955 3 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Man vienīgais labums no McDonald's bija matemātikas kontroldarbā atbildot uz jautājumu "Kur parabolas var sastapt dzīvē?" emotion

80 0 atbildēt

Fascinē cilvēku stulbums. Nodirš McDonald's, jo tas taču ir tik neveselīgi, bet pēc tam aiziet uz veikalu un nopērk ''gaļas'' cīsiņus, taisītus no tualetes papīra un priecājas par veselīgo pārtiku. Un uzdzer pa virsu limonādi, kura pilna ar sūda e-vielām, bet tas nekas - tā taču nav indīgā Coca-Cola, tāpēc to var dzert.

Neesmu McDonald's aizstāvis, bet brīnos, ka vienmēr visneveselīgākais skaitās tieši šis uzņēmums.

60 0 atbildēt

par tām rozā gļotām - to jau tagad visur izmanto , ne tikai burgeros , bet visos cīsiņos , sardelēs , utt .

33 0 atbildēt

„zelta arkas” zemapziņā atgādina par klientiem, kuriem ir lielas krūtis. Vairs nekad nespēšu skatīties uz to logo kā iepriekš emotion

25 0 atbildēt

Ielauzies pa kluso makdonaldā naktī saslapini krūzites no rīta gaidi kad atvērs mc un pasūti kafiju tiec slimnīca un paliec stāvus bagāts

22 0 atbildēt

Manis nestrauc šīs korporācija darbības, Mc ēdu ļoti reti, un prieks, ka ir kāda vieta, kur var salīdzinoši lēti un ātri ieēst (atšķiribā no citiem, no viņu paikas jūtos paēdusi diezgan ilgi), ja jāsteidzas, vai ir ļoti vēls/agrs. :D Interjērs ar nav peļams. Garšai nav ne vainas. Nenoliedzami mājās gatavotais vienmēr garšos labāk (protams, ja māki gatavot :D ).

17 2 atbildēt

Parapapapaaaaa!emotion

14 0 atbildēt
Ja skopais maksa divreiz, tad ieshu stradat pie skopa :D (Vecs teiciens, bet labs)
9 0 atbildēt

Vienmer smejos par cilvekiem kuri man megina ieskaidrot ka mcdonalds ir neveseligs,ka tur kotletes nav gala,tur viss ir genetiski modificets utt. Kaada nozime?Pashi smeekee,dzer,eed tualetes papiira doktordesu un man megina ieskaidrot ka makiti est esot kaitigi. Jaa,zini ka kaitigi,bet man garso.Man pilnigi pajat kas tur ieksa,kautvai ta gala taisita no kurmju aanusiem,galvenais ka tas ir garsigi.  

16 7 atbildēt
Man jau notecējq siekalas par ceturto bildi :D no sākuma domāju, ka tas ir saldējums un pēctam izlasīju tekstu -_-
8 0 atbildēt
Kaut kur lasīju, ka McDonald's ,,gaļā" ir tikai 15% gaļas, un viss pārējais ir reāls sūds. Tajos 85% arī ir šīs ,,rozā gļotas" un tās izraisa vēzi.
12 5 atbildēt

Kas te šokējoš ?

6 0 atbildēt

Sagribējas uz McDonaldu. emotion

7 2 atbildēt

McDonald`s logo ir krietni atpazīstamāks nekā kristiešu krusts, kas tika pierādīts pētījumā. 88 % respondentu spēja atpazīt McDonald`s logo, kamēr kristiešu krustu spēja atpazīt tika 54% aptaujāto cilvēku. AMERIKĀŅIemotion

5 0 atbildēt

Attalgojumi maķiti gan ir ņirgāšanās par cilvēkiem.  Es esmu dzirdējis ka jelgavas maķiti alga ir pat lati daudz zem minimālās, jo tur maksā par nostrādātajam stundām, un mēnesī sanāk ka darbinieks nostrādā tikai 2 nedēļas, līdz ar to saņem algu par 2 nedēļam. Tapēc tur ari strādā tādi studenti, kas tikai piepelnās laika kad nav jamācās.  Nesen redzēju ainu kur viens  jauns čalis maķītī berza grīdas. Nu joptvai, ja es pieteiktos darbā par pārdevēju un man liktu slaucīt gridas par tām  nabaga kaeikām. Es ar to netiro slapjo gridas lupatu, tam maķiša vaditājam ievilktu pa seju.  Ja mani izmestu, bet kuru tas pis. gaterī baļķus zāģēt pat ir cienijamāks darbs. emotion

4 0 atbildēt

Negribu aizstāvet McDonald ,bet pa tām rozā gļotām bija youtube video kur viņi to noliedz.

Un nebija runa kad lielopa gaļas vietā ,bet gan nugetus taisa no tādas.

Reku atradu ar video https://www.youtube.com/watch?v=mVCjiTpVQVs

3 0 atbildēt

nekā šokējoša

2 0 atbildēt

Ehh un tad vēl brīnās no kā rodas visi tie vēži un audzēji. Ko tik nesamaļ tādu kas būtu jāiznīcina nevis jābaro iekšā cilvēkiem.

1 0 atbildēt

Fakti jā, bet ne jau nu šokējoši.

1 0 atbildēt

Parapapapaaa..

Par dažām lietām nevaru nepiekrist, bet dažas gan nav nemaz tik traki.

Šoreiz par negatīvo.

Daudzi te saka ka "visi tikai nomelno maķīti bet paši 'ēd e-vielas ar cīsiņiem balablabla..."!

TĀ NAV! Daudzi cilvēki, arī es tajā skaitā, pērkot cīsīņus, desas uc. izlasa sastāvu, un ja tajā nav vismaz 70% gaļas, nemaz neskatos uz to cīsiņu. Arī malto gaļu, nekad nepērku pakās, bet gan gaļas veikalos, vai arī vienkārši nopērku gaļas gabalu, un pati to samaļu. Par limonādēm- tur gan neko padarīt, tajās e-vielas uz katra stūra, bet es jau nesaku ka tas ir labāk, vai sliktāk par maķīša kolu. 

Arī šis te, par ēdienu slikto kvalitāti.. Teikšu godīgi, esmu kaislīga ātro ēdināšanas iestāžu cienītāja, un nereizi mc nav gadījies uzkost sliktas kvalitātes gaļu vai kaut ko tādu.

1 0 atbildēt