local-stats-pixel fb-conv-api

10 mārketinga triki, uz kuriem uzķeries arī tu! Tā pazūd mūsu nauda...65

Vai tev ir gadījies, ka, ieejot veikalā, aizmirsti, kāpēc vispār atnāci, un ļaujies impulsīvas iepirkšanās kārei? Beigās, izejot no veikala, saproti, ka aizmirsti pašu svarīgāko, toties iegādājies kaudzi nevajadzīgu mantu un iztērēji daudz naudas. Pazīstama situācija? Visticamāk, tu uzķēries uz šiem mārketinga trikiem!

717 9 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

 emotion 

6 0 atbildēt

Neko sev paveicās tev ar šo rakstu o_0 emotion 

5 0 atbildēt

Labs raksts, paldies

5 0 atbildēt

LABS IEMESLS, LAI NENOMIRTU NO BADA!  IEDOMĀJIETIES, JA MŪSU GROZINJI BŪTU TUKŠI, TAD VISI NOKRISTOS SVARĀ. UN NAUDU VARĒTU MEST PROM! emotion 

5 0 atbildēt

viss ir tieši tā, kā te rakstīts! skarbā dzīves patiesība! emotionemotionemotion

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
emotion
4 0 atbildēt

Es so rakstu nesapratu. Vai tu mus aicini vispar neapmeklet veikalus? Tirgu nav labak, tur pardevejas cakare svarus lai "padaritu" produktu smagaku.

3 0 atbildēt

Parasti, ja man kaut ko tiešām vajag, tad es neskatoties uz apkārtējeim plauktiem, dodos taisnā ceļā uz tiem plauktiem, kuri man ir vajadzīgi. 

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Dēļ 8. punkta un zinot sevi, es uz veikaliem pārsvarā dodos ar sagatavotu sarakstu. emotion Un vēl vēlams nebūt izsalkušam emotion

P.S. Paldies par rakstu emotion

2 0 atbildēt

Savulaik, Anglijā strādāju augļu fabrikā par teamleaderi. Darbs gana vienkāršs, pakot vīnogas. Atnaca pasūtījums no veikala, uz katras paciņas uzlīmēt lielu sarkanu uzlīmi ar originālo cenu 2paundi. Nekas nemainījās (izmērs, iepakojums, cena) tik pa virsu sarkana uzlīme.. Pasūtījumu skaits vienas nakts laikā trīskāršojās. ja dienā vidēji 30 paletes izsūtījām, tad tās 2 nedēļas vidēji ap 100 paletēm dienā aizgāja. Tas tā, mana pieredze.. 

4 2 atbildēt
Tu aizmirsi piebilst, ka visādus našķus liek bērniem redzamās vietās vai arī pie kases, kur viņiem, gaidot, ieraudzīs un paprasīs mammai/tētim, lai nopērk un vecāki, lai izvairītos no liekas histērijas arī nopērk..
2 0 atbildēt

Tā ir visur- nekas nevar tik labi vienu cilvēku apčakarēt kā otrs cilvēks. Tas viss ir t.s. visgudrāko cilvēku darbības rezultāts. 

1 0 atbildēt

Veikalā vienkāršāk ir iepirkties, ja Tev nav daudz naudas, tad 100% nopirks to ko vajag... Jo fiziski nav iespējams uzķerties uz mārketinga trikiem!  Kā jua vairums LV iedzīvotājiem emotion 

1 0 atbildēt

Pat tirgū iepirkties ir jēdzīgāk. Augļi, ogas un dārzeņi ir izvietoti visur, nevis vienā vietā. Citi pārtikas produkti ir paviljonos.

1 0 atbildēt

Ja cilvēks būs gudrs, tad viņš, jau pirms došanās uz veikalu, sastādīs iepirkumu sarakstu. Varbūt tādā veidā nenopirks to, kas nav vajadzīgs.

1 0 atbildēt

Nu neuzķeros. Par šo tēmu es taisīju runu eksāmenam emotion 

1 0 atbildēt

Nice. Tu varētu uztaisīt otro daļu. emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »