local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas par pieaugušo būšanu... (ar Gifiem)24

477 2

10 lietas par pieaugušo būšanu, par kurām neviens tevi nebrīdināja, kad biji pusaudzis (vai arī tu tajos cilvēkos vnk neieklausījies)

477 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Nu pilnīga taisnība, pilnīga:)emotion

45 0 atbildēt

Vienīgā lieta, dēļ kā gribu 18 gadus ir auto tiesības. Bet citādi man ir bail pieaugt....

18 2 atbildēt

Tāpēc pēc videnes jāiet mācīties uz augstskolu. Tā ir tāda kā iesildīšanās. Dzīvo kojās, maksa nav pārāk šausmīga. Vēl turpini mācīties, bet var jau arī meklēt kādu veidu kur pelnīt. Pašam jāpērk paika un viss pārējais, pašam jātaisa sev ēst.. Kaut kā tā.

7 0 atbildēt

autor, pieliec savam rakstam klāt to ka šis ir parastās darba skudras apraksts, kura no absolvēšanas līdz pensijai eksistēs plikā rutīnā līdz derīguma termiņš beigsies un viņu nomainīs nākamā skudra.

6 1 atbildēt

So F-ing True..

4 0 atbildēt

Viss gandriz true, bet drēbes mierīgi var nopirkt, bet protams, es jau pusaudžu gados viņas īpaši nepirku, man tagad ir 21, staigāju vēljoprojām drēbēs, ko 15-18 gadu vecumā pirku, nafig man naudu tērēt, ja vecās labi der un es neesmu novalkājis viņas ? Man kaut kā neplīst drēbes, kā citiem.

4 0 atbildēt

Principā pilnīgi visam piekrītu, bet būt pieaugušam arī ir daudz ļoti labu pušu, nav nevienam jāatskaitās, un var ceļot kur vien sirds grib, galvenais pats nopelni. 

Ja pats pelni arī Iphone telefonam ir cita vērtība un manikīram cits skats. 

 

3 0 atbildēt

Nepieaudziet! Tās ir lamatas!!!

3 0 atbildēt

Izlasot šo, aizdomājos. Palika māzliet bail. :D

Bet tākā es jau esmu paspējis to visu izbaudīt... Nav tik traki kā varbūt liekās, vienīgi tas, ka darbs atņem brīvo laiku gan ir sāpīgi. Ja tas neatņemtu tik daudz brīvā laika, viss būtu perfekti, jo dievinu pastāvēt pats par sevi. Pašam jau ir 18, bet vismaz vēl tas viss nav jāuzsāk, jo kad vienreiz jau taisījos, māte kategoriski aizliedza atstāt viņu ar tēvu vienus pašus, viņa justos pārāk vientuļa... emotion

2 0 atbildēt

Sis 10 lietas ir attiecinatas uz bara cilvekiem kuri slikst rutina.

1 0 atbildēt

Ārprāts, es jau domāju, ka kaut kādas šausmas būs - domāju varbūt uzreiz pakārties nemaz nelasot, kas rakstīts, lai netraumētu sevi, bet te tik tādi nieki vien... emotion

1 1 atbildēt

KAS ES KAUT KĀDS FAKIN VERGS????

To nevar pieļaut!

0 0 atbildēt
Runājot par draugiem. Tāpėc vajag uxturēt sakarus ar vidusskolas /pamatskolas klasesbiedriem/draugiem.
0 0 atbildēt

Tāda sajūta itkā autors, kad dzīvoja ar vecākiem bija pilnīgs sliņķis...

kāds sakars ar to ēšanu, Tu ēd tad, kad pats uzskati par vajadzīgu...

staigājot pa veikaliem tak arī jāpērk tādas lietas kā ziepes, šampūni, zobubirste, utt. 

pohas, a kas atšķirās, vaitad kad Jums bija pohas vecāki skraidīja apkārt un "ārstēja" Tevi? Manuprāt tas bija vēl grūtāk, jo Tev ir pohas un Tev vēl jāpilda mājas darbi un jātēlo vecāku prieksā, ka Tev viss labi. 

Katrā dzīves posmā ir savas grūtības, nav tā, ka Tu pēkšņi būsi izmest kā tāds nevajadzīgais zvirbulēns...jābeidz čīkstēt un jādara lietas, nav tas nemaz tik grūti..Tikai jāmāk pielāgoties..īstenībā atkarīgs no cilvēka..

Pamēģinat pavilkt skolu, darbu, 2 bēŗnus un vēl rēķinus uz saviem pleciem. Viegli nav, bet atkal jau jāmāk pielāgoties. 

0 0 atbildēt