local-stats-pixel fb-conv-api

10 cilvēku kopienas, kuras dzīvo pazemē13

685 0

Lai, cik dīvaini tas neizklausītos, ir cilvēki, kuri apzināti ir izvēlējušies dzīvot pazemē. Dažreiz šie cilvēki veido veselas kopienas, kurās ir tūkstošiem cilvēku. Iemesli, kāpēc viņi to ir izvēlējušies darīt gan ir dažādi. Visbiežāk pazemi par savām mājām sauc bezpajumtnieki, kuriem ir ļoti maz iespēju dzīvē. Citreiz cilvēki izvēlas dzīvot pazemē dēļ apstākļiem, kas ir ārpus viņu kontroles, vai tāpēc, ka dzīvot pazemē viņiem ir drošāk nekā virszemē.

685 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Tā Austrālijas zemzemes pilsētiņa ir zināma arī ar to, ka tur ir dzīvojis Arvīds Blūmentāls jeb Krokodilu Harijs - latviešu izcelsmes krokodilu mednieks, kas tiek uzskatīts arī par vienu no Krokodila Dandija prototipiem. Viņa mājvieta tur joprojām ir palikusi kā muzejs un pieejama tūristiem.
28 0 atbildēt

Katram kokam divi gali. Cilvēcība, cilvēka cienīga dzīve, bla bla bla. Bet ja visus bezpajumtniekus nomazgātu, saliktu pa dzīvokļiem un iedotu darbu no 8 līdz 17 - kā parastam mietpilsonim -, varu derēt, ka absolūti lielākā daļa pēc īsa brīža būtu atpakaļ savā nabadzīgajā brīvībā. Nu nekad tur nebūs "sabiedrībai derīgu" pilsoņu, nebūs! Nevar viņus "integrēt", un tos bērnus, kuri tur aug kopš dzimšanas, arī nevar. Tieši tāpat kā mājas suņi, kas ir pamukuši un veido savus savvaļas barus, nekad vairs nebūs mājas mīluļi.

Jociņš (it kā) no simtgadīga latviešu literārā mantojuma: Čigānam reiz jautāja, ko viņš darītu, ja kļūtu par karali. Čigāns atbildējis: ēstu speķi, uzdzertu taukus, sakrātu 100 rubļus un aizmuktu atpakaļ uz mežu.

Tā tas ir.

23 0 atbildēt
Un tagad katrs kurš šo rakstu lasa var novērtēt savus dzīves apstākļus un priecāties.
15 0 atbildēt

Par tiem Bukarestes bērniem ir bik pavecāka filma,ja interesē:     https://www.youtube.com/watch?v=fGbjSKURMwo

Par rakstu +   emotion  

4 0 atbildēt

Brrr....

katram savs skatījums uz dzīvi.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Kaut kā neticu emotion 

0 0 atbildēt

Ceram ka latvijā ir vieta šāda.

0 0 atbildēt