local-stats-pixel fb-conv-api

10 brīnumainas un neparastas pasaules vietas10

203 0

Laika gaitā radīti daudzi brīnumaini un elpu aizraujoši objekti, dažādas interesantas būves, kas tapušas cilvēku rokām un ne tikai. Daudzas no šīm būvēm nav pat izprotamas - kāds ir to noslēpums? Kas to būvējis? Cik veca ir šī būve? Kas aiz tās slēpjas, kāds ir tās stāsts? Tik daudz jautājumu... Senākais mums zināmais cilvēku uzcelto būvju saraksts ir antīkā laikmeta 7 Pasaules brīnumi; visas tajā iekļautās celtnes atrodas Vidusjūras apkaimē. Šajā rakstā sniegšu jums plašu un noderīgu informāciju par dažādām brīnumainām pasaules vietām.

203 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Anhela ūdenskritumu atklāja latviešu izcelsmes lidotājs ☝🏼
5 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Nezinu, kā par visu pārējo, bet par BURJ KHALIFA sniegta nepatiesa informācija. Tur nav vairāk nekā 200 stāvu. To ir tikai 163. Tāpat tur nav 30.000 dzīvokļu. Tad jau katrā stāvā vidēji būtu bijis jābūt 185 dzīvokļiem. Patiesībā dzīvokļu ir tikai 900. Arī nekāda tirdzniecības centra tornī nav. Pirmos 39 stāvus aizņem Armani viesnīca. Rakstā piesauktais tirdzniecības cents Dubai Mall atrodas vienotā apbūves kompleksā, nevis pašā tornī. 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion  cik skaisti

2 0 atbildēt

Lielisks raksts, lieliska autore!

2 0 atbildēt

Traka, traka, traka pasaule  emotion 

1 0 atbildēt

Paldies par patiesi kvalitatīvo rakstu. Lielums faktu zināmi, bet papildus bija noderīgas nianses un sīkumi! Tā turpināt!  emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt