local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes netiek cienītas13

Sievietes mūsdienās tiek pazemotas un necienītas vīriešu acīs.

Man jautājums jums vīriešiem.
Kas jūs dzemdēja?
Jūsu atbilde būs mamma. Pareizi?

Nākošais jautājums, kas ir mamma?
Atbildes būs dažādas.

Jūs mamma ir sieviete! Par sievietēm tiek taisīti joki,bet cik daudz par vīriešiem? Sievietēm pārmet par bērnu audzināšanu. Cik daudz vīriešiem?

Kapēc sievietēm ir jāuztur jūs vīrieši,ja jūs pat elementāru dienu kā māmiņdienu neatceraties un savas māmiņas nevarat apsveikt. Sievietes bez vīriešiem ilgāk var izturēt nekā vīrieši bez sievietēm.
Jums sievietes vaig: sexam
Mājas uzkopšanai
Ēst gatavošanai
Jūsu bērnu audzināšanai
Lai jūs pažēlotu.

Cik bieži sievietes pažēlo? Nebrīnaties,ka sieviete ir nežēlīgas jūs vīrieši esat vainīgi. Visur vaino sievietes,bet pie kara jūs esat vainīgi un sievietēm nav jābučo jums kājas,bet drīzāk otrādāk jābūt,jo viņas cīnās par jūsu dzīvībām.

Vīrieši aizdomājaties par 3 jautājumiem.
Kas ir jūsu mamma?
Cik bieži jūs viņam pateicaties par visu?
Un ko jūsu meitenes vai sievas cieš dēļ jums.


(Neiet runa par spec gadijumiem😊 par tiem sievietes lepojas un priecājas.

Ceru jums patīk šis raksts😔😔😔,bet raksts tiešām ir liela problēma ne tikai šajā gadsimtā.

50 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Rodas jautajums ,kas ap tevi apgrozas? Vairs jau sen nav tie laiki,kad pavardu uztur sieviete,audzina bernus un bla,bla,bla... vairak vai mazak man zinamas gimenes viss balansejas uz abu pieaugusu cilveku pleciem. Un ja ta nav,tad daleji vainiga ir sieviete. Jo att8ecibu sakuma ir gribejusi sevi paradit,ka kartigu saimnieci,tada veida laujot viriem izlaisties
7 0 atbildēt

Atbilde uz tavu jautājumu - palaistuve, staigule dzemdzēja (tākā neuzminēji). (pārējos tavus nesakarīgos jautājumus nesapratu).

Un tagad mans viedoklis: unko gan tu kā ķirpila (apbižota sieviete) centies pie savām vainām vaint vīriešus, saņem drosmi rokās un atdzīsties ka pati vien esi vainīga, nejau kā jau vienmēr vaino otru emotion

Un par ko gan sievieti cienīt? Par to, ka viņa par sievieti kļuva 12 gados pārguļot ar katru garāmgājēju, paplešot kājeles katram bomzim, kaimiņam... (cieņa jānopelna nevis jāpieprasa) emotion tākā tur nav ko cienīt, ja esi palaistuve.

Un vecākus varēji nemaz nepieminēt, ja nemaz nezini otra likteni, ka viņam nemaz nav bijis vecāki (tākā ko gan uzdod jautājumu, ja otrs nemaz nezin, kas tā mamma vispār ir, jo viņam tādas nav bijušas) - loģiski būs, ka viņš domās, ka mamma tā vien palaistuve ir, kura jājas kā jau jebkura malaļetka, palaistuve, jebkur sieviete, ar visiem pēc kārtas. (bērnu uzgrūžot vecvecākiem vai ieslodzot cietumā (bērnunamā)), un par manu spriedumu, neattiecini to uz mani (to es bāreņu vārdā saku (bet pats bārenis neesu) un atbildēju arī gļēvuļu vārdā, kuriem nav drosmes patiesi izteikties.

7 1 atbildēt

Un diemžēl sievietes pašas sevi pazemo, tēlo no sevis svētās govis, pašas putru (šudus) savāra, bet otram jāizstrebj (jātiek ar viņu problēmām galā) un sievietēm vienmēr par maz, tāpēc vainīgs vienmēr būs otrs. (pašas kašķi uzsāk, atbild vai neatbild kāds uz to, vienmēr otrs būs vainīgs), jo viņas tālāk par savu degunu neredz.

7 1 atbildēt

Nabaga, nabaga meitene. Atrod sev citu.

5 0 atbildēt
skatoties Sieviešu tiesības mūsdienās valstīs kā Indijā vai Vidējo austrumu valstīs ir traki, bet Eiropā sievietēm ir vairāk brīvības un viņas var pieprasīt cieņu.
6 2 atbildēt
Cik cilvēku tik viedokļu, taisnība būs katram sava.
3 0 atbildēt
Nu,neprecies,neuzturi veci.esi vecene ar pautiem-dzīvo viena!un neviens tevi neizmantos sekasam un nepazemos!
2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai sievietes mūsdienās tiek pazemotas un necienītas vīriešu acīs?

Cits variants: wtf

1 0 atbildēt

Nu tagad es tev par šito,kā bildē  emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai sievietes mūsdienās tiek pazemotas un necienītas vīriešu acīs?

Cits variants: autorei ,tā izpratne par cieņu ir stipri atšķirīga,es nekad necienu cilvēku,tikai par to,ka viņš ir cilvēks,bet sievietēm to grūti saprast,viņas domā ,ka ir cieņas vērtas tikai tāpēc,ka ir cilvēki.sasniedz kaut ko pati ,bez vecāku palīdzības un naudas un tad varam padiskutēt par to, vai esi manas cieņas vērta..kā dzemdētāja,mātīte,man neesi ne interesanta,ne aktuāla..

0 0 atbildēt

Pret katru izturas kā viņš to pats pieļauj. Vienalga vai sieviete, vīrietis vai einuhs..... 

Un ja tu dzīvo nelabvēlīgā ģimenē tad ir vienalga kas tu esi tevi tāpat neviens necienīs. 

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai sievietes mūsdienās tiek pazemotas un necienītas vīriešu acīs?

Cits variants: Daudzas sievietes tiek pazemotas un viņas to pacieš un neko nemaina savā dzīvē.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt