local-stats-pixel fb-conv-api

Tika aizvadīta "Ģitāristu Sesija 2018"1

38 0

Yo spoki, sen esat neredzēti!

Šoreiz raksts būs atkal par mūziku un vēlreiz par Ģitāristu Sesiju.

Beidzot arī šogad man izdevās paciemoties sesijā un uzaicināju uz sesiju, sev labi zināmu mūziķi un draugu Paul Glover, kurš pasniedza meistarklasi un klīniku stundentiem, kas mācījās elektrisko ģitāru.

Šoreiz būšu paskops ar fotogrāfijām, jo man nepietika laika fotografēt un filmēt. Bet... Paul Glover ir izveidojis video blogu par ciemošanos ģitāristu sesijā.

Mans mērķis bij izveidot un publicēt šo rakstu pirms notiek "Ģitāristu Sesija". Bet es biju ārkārtīgi aizņemts diemžēl.

Lai būtu skaidrība jums lasītājiem, kas ir Paul Glover (Pols Glovers). Esmu pārtulkojis viņa biogrāfiju, kā arī viņa biogrāfija ir pieejam ģitāristu sesijas mājas lapā.

Pola Glovera biogrāfija:

Paul Glover Bio

Pols Glovers (no angļu valodas Paul Glover) ir profesionāls ģitārists no Liverpūles, Lielbritānijā.

Jau piecu gadu vecumā, viņš sapņoja kļūt par ģitāristu. Klausoties „KISS – Detroit Rock City”, viņš lēkāja pa savu gultu ar tenisa raketi rokās un iztēlojās, ka tā ir ģitāra,taču īstu elektrisko ģitāru un pastiprinātāju viņš nopirka 13 gadu vecumā. Tad arī vēlāk sāka spēlēt dažādās iesildošajās grupās.

2013. gadā Pols pabeidza ar izcilību ASV „Bostonas Bērklijas Mūzikas Skolu” (Berklee College of Music) un saņēma visaugstāko grādu – 4.0, kā arī tika atzīts par labāko Stīva Veja (Steve Vai) starptautisko skolnieku.

Pols, jau vairāk, kā 25 gadus ir veiksmīgs mūziķis, kas ir izdevis savu debijas EP albumu „Degrees Of Decomposition”, kā arī koncertējis kopā ar populārām grupām kā „Dorjè” (Rob Chapman) un „The Drills” (Phil X, Bon Jovi).

Viņš ir noslēdzis līgumus ar mūzikas instrumentu kompānijām, kā „LANEY AMPLIFICATION ” un „IBANEZ GUITARS” un reprezentē viņu produktus. Spēlējis grupās, „Heifer”, „Real”, „Damaged Gods” un šobrīd aktīvi darbojas grupā „Bad Pollyanna”, strādā par ģitārspēles pasniedzēju skolā „Jamm Studios” Sant Helēnā un pasniedz meistarklases dažādās valstīs.

Pola Glovera unikālais spēlēšanas stils izceļas no modernās mūzikas - smagi un spēcīgi rifi, netīra grandža (grunge) un stounera (stoner) ritmi ar 80’to gadu šred ģitāras elementiem un solo.

Polam Gloveram ir savs YouTube kanāls, kurā pieejama plaša informācija par ģitārām un ar to saistītajām lietām, video pamācības, produktu apskats un informācija par plānotajām koncerttūrēm.

Paul Glover Youtube kanāls: https://www.youtube.com/user/TheZombie1976

Video no meistarklasēm: https://www.youtube.com/watch?v=--wylfWFoio

Viņa mūzika: https://www.youtube.com/watch?v=kjQjAMGVk9A

Bad Pollyanna: https://www.facebook.com/badpollyanna/

Mūziķa profils: https://www.facebook.com/Paul-Glover-Guitarist-213951735299210/

Kompānija, ar kuru noslēgts līgums: https://www.laney.co.uk/artists/paul-glover/

Kompānija, ar kuru noslēgts līgums: http://www.ibanez.com/artist/u_artist_detail.php?cat_id=1&artist_id=1295

Kā arī beigās esmu pievienojis video no viņa piedzīvojumiem Latvijā un Ģitāristu Sesijā! Kur mēs sākumā devāmies uz Latviju, tad palikām pie maniem vecākiem laukos un tad devāmies uz sesijas notikuma vietu Praulienas skolā, kur viņš uzturējās četras dienas un devās atpakaļ uz Apvienoto Karalisti.

PAldies, jauku jums dienu.

Un raksta saldais ēdiens, video par "Ģitāristu Sesiju"

Ģitāristu Sesijas Noslēguma Koncerts

38 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt