local-stats-pixel fb-conv-api

Izredzētā 7310

109 0

https://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-72/878022

Mans pēķšņais satraukums, laikam, bija labi redzams. Sebastians uzslējās sēdus un brīdī, kad mūsu acu skatienu sastapās, viņš nolasīja visas šusmas un bailes, kas mani tagad plosīja.

Sebastians aši piecēlās no gultas un nostājās man pretī. Mūsu acu kontakts joprojām turpinājās. Puisis lēnām aplika savas rokas ap mani, it kā baidoties, ka es varētu izgaist. Līdz ko puiša rokas skāra manu ķermeni, es sāku trīcēt vēl vairāk. Nemaz nebiju ievērojusi, ka trīcu.

- Šonakts ir medības, - klusā un trīcošā balsī izdvesu.

- Jā, kas tevi tā satrauc? – puisis pieklusināja savu balsi līdz čukstam, kas mnai dīvainā kārtā nomierināja.

- Tu viss esi melnā, - nodūru acu saktienu.

- Kāds tam visam sakars ar manu apģērba krāsu?

- Tu pats labi zini, - strupi atbildēju.

- Vivian, tas tikai nozīmē...

- Tas nozīmē, ka tiks medīts vilks! – izbļāvu, neļaudama viņam pateikt savus melus, - Tu nesaproti? Ja nu tā esmu es? –

- Vivian, nesatraucies, tā nevari būt tu. Tu tur nemaz nebūsi.

- Ja tiek medīts vilks, tad viņam tur nemaz nav jābūt. It īpaši, ja tā esmu es. Esmu ātrākā visā barā, loģiski, ka Geibriels nevēlēsies, lai zinu, ka mani medī. – sāku paniski bļaut.

-Vivian, lūdzu nomierinies un savāc sevi kopā. Tu labi zini, ka tā tas viss nenotiek. – Sebastians joprojām bija pilnīgi rāms.

Es neko vairs neteicu. Galu galā emocijas noplaka tiktāl, ka es atkal spēju sakarīgi domāt. Tomēr nelāgās domas mani nepameta. Mans ķermenis atkal sāka trīcēt. Es vēlējos vienkārši pazust no šīs vietas.

Viss ritēja savu gaitu, taču es nespēju rast mieru. Stress un nogurums lika par sevi manīt katru dienu, turklāt, no Leo nebija ne vēsts. Sebastians tonakt nedēvās uz medībām, bet gan palika kopā ar mani, par ko es viņam esmu ļoti pateicīga, tomēr neziņa par brāli mani beidza nost.

Kopš medībām no viņa nav bijusi nekāda ziņa, kas mna lika domāt, ka tieši viņš ir bijis tas vilks, kurš tika medīts. Vainas apziņa tik pieņēmās spēkā, zinot,ka sebastians bija šeit nevis tur, lai viņam palīdzētu.

https://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-74/879182

109 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Mmmm👍👍👍
5 0 atbildēt
Ar katru daļu labāk😉😏
5 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Beidzot kaut kas notiek, bet man jau sāk likties ka nākamajā nodaļā Leo parādīsies, izgaisinās visas nepamatotās bažas un viss būs atkal oki doki un turpināsies remontdarbu idille... 😫
2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt