local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes seksuālā vardarbība pret vīrieti: vai tas ir iespējams?25

199 2

Jau pēc noklusējuma tiek uzskatīts, ka izvarotājs var būt tikai vīrietis. Sirdi plosošos stāstos parasti vīrietis ir varmāka un plēsoņa, kurš uzbrucis savam upurim - sievietei. Tas, ka vīrietis varētu būt upuris - netiek apspriests un uztverts nopietni.. Bet, velti..

199 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Piekrītu ka par vīriešu izvarošanu maz tiek runāts.Tapat kā par sievieviešu vardabību ģimenē.Kur Sieviete ir varmāka,sit,spīdzina utt. Un Nedomāju ka par pāridarījumiem būtu jāklusē. Neatkarīgi no dzimuma. Visi esam cilveki. Bet par pārējo attieksmi,tā ir līdzīga abos gadījumos. Arī kad sievietēm dara pāri,citi saka ka pati vainīga esot.Ka pati gribējusi esot.Ko sagājās ar tādu,kapēc ģērbjas tā.Utt Tākā tur īpaši neatšķiras. Un arī sievietes bieži nesniedz sūdzību policijā. Bet par vardabību pret sievieti biežāk tiek runāts,jo tas notiek biežāk. Un biežāk nekā mēs to varam iedomāties.

10 0 atbildēt
Ja sieviņa ir smuka shemale tad jau satraukumam par izvarošanu nav pamata!emotion
8 0 atbildēt

Mani nenormāli tracina tas, ka mūsdienās a priori vīrietis ir pasludināts par varmāku. Tas ne kas, ka pēc statistikas datiem ir lielāka iespēja, ka sieviete savam intīmajam partnerim uzbruks ar pannu vai nazi emotion Labi, tā ir medaļas viena puse. Naivi būtu teikt, ka vīrieši ir paipuisīši. It ne maz. Džeki ir agresīvāki, tas nu gan ir jāatdzīst, bet tas ir tikai normāli un loģiski, pretējā gadījumā mēs nespētu konkurēt un attīstīties. Interesantā kārtā, pārsvarā par šīs agresijas upuriem kļūst citi vīriešu kārtas pārstāvji emotion Tas nu tā par vardarbību. Mani savukārt uztrauc kaut kas pavisam cits. Mūsdienu postmodernisti ir nenormāli aizrāvušies ar dekonstrukciju un cietēju kultu. Īpaši tas izpaužas feminismā, BLM, SJW un LGBT kustībās. Egalitārisms ir kļuvis par kamuflāžu. Manuprāt, daļa šīs kustības pārstāvju patiešām cīnās idejas pēc, bet es tomēr vairāk sliecos uz to, ka tagad notiek slēpts varas pārdales mēģinājums. Kā reiz teica Sargons no Akādas, šīs kustības pārstāvji mēģina kļūt par jauno aristokrātiju. Piemēram, Zviedrijā feminisms ir kļuvis gandrīz par reliģiju. Pēc būtības es esmu egalitārists, bet paskatoties kādus zilus brīnumus kreisie ir sastrādājuši Rietumu civilizācijā, man sametās bail.

7 0 atbildēt
Ir nācies dzirdēt, bet ja vecene , sieviete var izvarot veci, tad kas tas pa tādu veci emotion
7 0 atbildēt

Man laikam tas vairāk nedraud.  emotion   Miljons rožu tai, kam tas izdosies! emotion 

 emotion 

5 0 atbildēt
Ja vīrietis negrib, viņu izvarot nevar. Tāpēc arī sabiedrībā par to nerunā, jo tādu gadījumu nav. Sieviete vīrieti var izvarot var tikai vienā veidā, - ar straponu. Un ja tā ir, tad tāpēc arī nesaka. ... Piektais variants ir visdīvainākais - ja tāda vecene uzbudina, tad vaina ir jāmeklē nevis izvarotājā, bet gan savās erotiskajās fantāzijās.
5 0 atbildēt
Nekas nav teikts par vardarbību, kad sieva atsakās stāties intīmos sakaros. Vai arī seksu izmanto, kā šantāžas elementu, lai panāktu sev labvēlīgus apstākļus.
5 1 atbildēt

Tā pat kā pēc noklusējuma laulībā arī nevar notikt sievietes izvarošana. Pat likumā tas kaut kad esot bijis rakstīts. Ja ir sekss ar svešu sievieti, tur var sākt uzdot jautājumus, kas, kāpēc, varbūt izvaroja, bet laulībā - sekss ar sievu - nu kādi vēl šeit jautājumi?

5 2 atbildēt
Ja viņa būtu resna un/vai neglīta uzreiz skaidrs, ka tā būtu vardarbība.
3 1 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

nopietni? ja negrib t,a nestāv ,nu sit tu no

2 4 atbildēt