local-stats-pixel fb-conv-api

PSRS autobūve astoņdesmitajos - ko mēs nezinām?28

441 0
441 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

4. modelis- Pēc izskata- riktīgs Volvo

8. modelis- VDR jau sen iepriekš ražoja Multicar

7 0 atbildēt

Tiem auto dizaineriem vajadzēja mazāk ieliet, savādāk visi auto izskatā tā, kad būtu no bērnu zīmējumiem izveidojuši  emotion 

4 0 atbildēt

Tam MAZ taapat naakotnes nebuutu, jo ja piekabe nav atkabinaama, tad jeega no taada kravas auto? varbuut kaa autobuss veel taads vareetu pastaaveet bet ne kravas auto... un tad, shaubos ka tas buutu ekonomiski izdeviigs pasaakums, jo preteejaa gadijumaa tagad mees taadus uz ielaam redzeetu...

4 0 atbildēt
Gada labs.👍
4 0 atbildēt

Neviens no viņiem tāpat nenonāktu sērījveida ražošanā, jo daudz augsto tehnoloģiju detaļu jāpērk no "buržujiem" un tas stipri sadārdzina auto. 

Pašiem izstrādāt pat stūres hidropastiprinātāju un automātisko kārbu izrādījās nepārvarams pārbaudījums. Pat smagie un autobusi lielākā daļa bija bez stūres pastiprinātāja, kas arī tiem laikiem neko labu par autobūves spējām neliecināja. 

P.S Par alūminja virsbūvi vispār nav ko komentēt, sērijveida ražošanā ļoti dārga un nerentabla. Tas pats audi aplauzās ar alūmīnija pilno virsbūvi. Audi A2 katrs pārdotais auto nesa vairākus tūkstošus eiro zaudējumus. Lai alumīnijs paliek superkāriem!

3 0 atbildēt

Izskatās ka Fiat dizaineris brīvajā laikā piehaltūrējis Moskvič un Nami  emotion 

1 0 atbildēt

PSRS laiku koncept automašīnām viena problēma - izdomāt jau var visu ko, bet ražojot izrādās, ka izmaksas augstākas, salikt kopā grūti, utt. Tāpēc beigās kaut kādas aborta atliekas uzražo, kuras laimīgais īpašnieks pēc tam var remontēt vairāk, nekā braukt.

1 0 atbildēt

ir raidījums krievu valodā gigantu liktenis Судьба Гигантов.

baltkrievu rūpnīcas izdzīvoja visas, savukārt mūsu RAF, un citi lielie uzņēmumi bankrotēja, tai skaitā ungāru ikarus

interesants raidījums

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Interesanti  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 ZIL  limuzīniem nebija vārdiska modeļa nosaukuma. Čaika bija GAZ13 un GAZ14.

0 0 atbildēt
Par 3 auto gan nav taisnība,tā mašīna tā arī stāv šķūnī netālu no robežas,laikam bija kait kāda muitas noliktava.Ir video youtubā,kur to var redzēt,bet nu tā mašīna bēdīgā stāvoklī ir.
0 0 atbildēt

Tie jau tikai konceptauto. Tāda paša veida mašīnas ved uz izstādēm arī visas lielās autobūves kompānijas. Arī tiem ir vienkārši nereāli parametri un tehnoloģijas, bet pat ja kāda no šīm mašīnām nokļūst līdz ražošanai, no tām tas viss ir pazudis, jo ražošanas izmaksas būtu pārāk augstas plašpatēriņa tirgum.

0 0 atbildēt

Dizaineri krievu auto rūpnīcās nebija paši talantīgākie!

2 2 atbildēt
5. Atgādina mitsubichi space star
0 0 atbildēt

citos rakstos ir sīkāk aprakstīts viss par šiem auto,bet + par centību

1 1 atbildēt

BĻIIINNN! Cik labi sākās tavs raksts!!! Vai Tu man spēj parādīt - KAUT VIENU!!! - padomju auto, kam būtu, kaut normāls, dizains?

0 2 atbildēt