local-stats-pixel fb-conv-api

Ukraine's Frozen Conflict - uncertainty dominates four years later...25

(Raksts ir angļu valodā) This April marked the fourth year of hostilities in the eastern regions of Ukraine. February and March of 2014 saw conclusion of the Ukrainian revolution and beginning of unrest in the predominantly Russian-speaking areas of the country. What have been the recent territorial and military developments in the conflict? How are Ukrainian troops faring? Is the end near? To answer the latter right off the bat – no, it is absolutely not. More than ten thousand civilians have perished so far and more casualties are certain to come.

69 7 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Man šķiet, ka rakstu publicēšana spokos angļu valodā mazliet iedragā šī saita mērķi un vērtības.

4 0 atbildēt
Rekur labākais piemērs, ko atnes Krievija sev līdzās. Neaizmirstiet arī Abhāziju, Pņedestru un Dienvidosetiju. Arī tur "russkij mir" ir ienesis bezatbildību, korupciju un terorismu. Man daudzi jautā kāpēc es principa pēc nesarunājos krievu valodā lieku reizi (kaut gan pa pusei esmu krievs). Jo pieriebās, vairums tikai māk kā zombiji atkārtot pa Krievijas TV teikto kā papagaiļi - Eiropā ir sūdos, Amerikai drīz būs beigas, latiši - nacisti. Idiоti.
5 1 atbildēt
Kas mani vairāk tracina ir fakts, ka visu pasaules valstu līderi spiež Putinam roku, zinot, ka šis te dzīvnieks ir sācis karu civilizētā Eiropas valstī....un nogalinājis tūkstošiem nevainīgu cilvēku...
5 1 atbildēt
Ja vēlētos lasīt angliski, būtu apmeklējis kādu anglisko saitu
4 1 atbildēt
Pēc ļaunuma federācijas (krievijas) sabrukuma un pilsoņu kara, Krima pati atrāpos atpakaļ pie Ukrainas!!!Un mūsu Abrene arī!!!Slava Ukrainai!!!
5 2 atbildēt

Kaut kā savādi sanāk. No vienas puses Ukraina iet uz demokrātiju, tikai te nav saprotams uz kādu demokrātiju iet, ja tā ir uzvarējusi pilnīgi un absolūti. Pēc Ukrainas revolūcijas taču visādi eiropistu, pindosu un albinosu eksperti apgalvoja par demokrātijas absolūtu uzvaru Ukrainā. Ja Ukraina vēl iet uz demokrātiju, tad nekāda demokrātija Ukrainā nav uzvarējusi un nav zināms kādā virzienā Ukraina iet, ja ņem vērā veselu rindu aizliegumus.

Vēl top runāts par KF agresiju, taču netiek atbildēts uz dažiem jautājumiem:

1) Ja ir KF agresija, tad kāpēc Ukrainā nav izsludināts vismaz kara stāvoklis? Šajā gadījumā vajadzētu būt kara pieteikumam, taču ne no Ukrainas puses, nedz arī no KF puses tāda nav. Nav arī reālu pierādījumu KF karaspēka klātbūjtnei Luganskā vai Donbasā. (šajā gadījumā automātiski jābūt kara pieteikumam). Vēl jau vajadzētu būt publicētam konkrēti kuras KF armijas daļas tur ir, daļu numriem un komandieru sarakstam. Neviens neko tādu nav publicējis...

2) Kāpēc Ukraina nav pārtraukusi diplomātiskās attiecības ar KF? Diplomātiskā pārstāvniecība jebkurā valstī ir arī spiegošanas kantoris. Bet Kijeva un Maskava kaut kā neslēdz savas pārstāvniecības un arī Maskavas diplomāti pa Ukrainu iet kur grib, tāpat arī kijevas varas diplomāti pa KF iet brīvi. 

3) Redzot KF agresiju Ukrainā, ko tur dara NATO militāristi? Un kāpēc šie militāristi mierīgi vazājas pa Kresčatiku pilnā formas tērpā ar visām regālijām? Un kāpēc šos militāristus neviens "neatkarīgais" novērotājs "nenovēro"? KF karaspēku, kura tur nav, redz, bet NATO militāristus nekādi neredz. 

4) KF Krimas okupācija. Nav reālu pierādījumu okupācijas faktam. Tiek tikai apgalvots par šādu pierādījumu eksistenci, taču neviens reāls pierādījums nekur nav manīts. Kad notika referendums, labu laiku pirms tā visiem bija zināms, ka tāds būs. Kas traucēja nosūtīt novērotājus? Nekas. Taču novērotājus neviens nosūtīt nepapūlējās, bet pēc referenduma (tādu laiciņu pēc) kaut kādi novērotāji esot novērojuši šausmu lietas, taču neviena reāla pierādījuma tām šausmu lietām nav.

5) Ukraina esot Eiropiska valsts, bet kaut kā no ES puses nav manāma vēlēšanās Ukrainu uzņemt ES republiku draudzīgajā saimē. Kāpēc tā? Nepietiekama demokrātija? Demokrātija taču esot uzvarējusi absolūti! Korupcija? Korupcija Ukrainā taču esot iznīdēta! Terorisms? Kijevas kontrolētajā teritorijā taču neviena terorista nav! Pilsoņu karš? Ukrainā oficiāli tāda nav, ir tikai kaut kāda pretterorisma operācija! Vēl var būt kaut kas? Iemesli kaut kā netiek minēti.

Tie ir tikai daži jautājumi. Tiesa gan, kā šadus jautājumus sāk uzdot, tad jautātājs diskusijās ļoti demokrātiski tiek nosaukts vismaz par Kremļa trolli, un ļoti bieži par idiotu piedevām.

2 0 atbildēt

Bla, bla, bla! emotion Veids ká uzrakstít daudz un pie tam neko jédzígu nepateikt! Vismaz tie rakstu brúvétáji no Leidenes par saviem "práta pirdieniem" ir maksáti, bet nesaprotu kápéc jápieméslo tieši ší vietne ar táda veida atkritumiem! emotion 

0 1 atbildēt

Tautas Spogulis - práta čakars vientiesíšiem ar kártéjo melu un propagandas devu!  emotion Bet tá ká katram ir bríva izvéle, tad nu kurš ká grib kur... emotion 

0 1 atbildēt