local-stats-pixel fb-conv-api

Kā būtu ja spoki kļūtu par koju biedriem?11

Spocēni manos rakstos ir bijuši daudz kas, sākot ar īpašām picām un beidzot ar seriāla Game of Thrones varoņiem. Šoreiz pēc The Diāna runām radās ideja, kā būtu ja spoki kļūtu par istabas biedriem jeb Roomeitiem. mazliet to pārveidojot savā “garnējumā” tapis raksts par to, kā būtu ja mēs daudzie spocēni kļūtu par koju iemītniekiem. Līdzīgas idejas varat redzēt arī šajā Lesteta rakstā. Atgādinu, ka viss šeit ir ar humoru un jokiem, ja kaut kas neiet pie sirds, nevajag apvainoties, bet gan pasmaidīt.

Atgādinu, ka šodien notiks jauka izsolīte, kurā būs iespēja doties uz randiņu ar, kādu no spocēniem. Baumas klīst, ka vismaz daži no šajā rakstā esošajiem, būs arī "balvas" izsolē.

156 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Izrādās, Ģenerālis Hansijs ir baigi bīstams čalis  emotion 

Unikāls, interesants raksts!  emotion 

10 0 atbildēt

Nedrīkst aizmirst par manu krēslu, perfektā stāvoklī, bez bojājumiem, nopirku par 90 dolāriem, bet visu var sarunāt, atdošu bez maksas!!!1!!!111!

9 2 atbildēt
Labs raksts, draudzinj :3
4 0 atbildēt
vajag 2. daļu emotion XD
4 0 atbildēt

Šie ir labi raksti. Vairāk tādus! emotion emotion

*sagatavo mauzeru*

3 0 atbildēt

''WhatDoesTheFoxSay – tevi kojās pārņēmusi garlaicība? Tad tu dosies pie WhatDoesTheFoxSay un viņs tevi izvadās pa visām koju tuvumā esošajām pamestajām bedrēm, bunkuriem, dzīvoklenēm un noliktavām.''

Lmao, mani vēl kāds šeit atcerās. Didn't expect that. emotion

3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
emotion leģendari
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
tāda bomba emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

2 3 atbildēt