local-stats-pixel fb-conv-api

ASV ir viena no bīstamākajām valstīm priekš sievietēm!16

Cīņai Sveiks!

Nesen tika izlaista interesents saraksts ar 10 valstīm, kurās ir visbīstamāk būt par sievieti! Un pats labākais, ka 10. vietu ieņem ASV! emotion

60 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Labi, ka Latvijā ir dzimumu vienlīdzība: te maz maksā gan vīriešiem, gan sievietēm..  emotion 

28 0 atbildēt
Vismaz Amerika savus pilsoņus (sievietes) neiznīcina kā krievi!!!Čečenijas galvaspilsētu Grozniju šie bandīti nolīdzināja līdz ar zemi ar visām sievietēm un bērniem!!!
8 1 atbildēt

Izcils raksts, malacis. emotion

Cīņai (uzvarai) sveiks!

5 0 atbildēt

Labais vecais "skaldi un valdi", lai novérstu uzmaníbu no patiesajám problémám!  Te ir svarígi tikai tas: kurš maksá tádiem ká "Pussy Riot"un tml.? Un ir interesanti ka atrodas  dieizgan liels ípatsvars manipuléjamo vientiesíšu, kuri cer ka ar ákstíšanos/áléšanos mainís sabiedríbas nostáju šádá vai citá jautájumá... emotion 

2 0 atbildēt

ASV vispār ir pilna ar sūdiem. Sievietes nav problēma, ļoti daudzas normālas sievietes ir pret feminismu, jo tas nav feminisms kas bija pirms 50 gadiem, šis feminisms ir vienkārši lai ienīstu un iznīcinātu vīriešus.

Protams, vēl ir tādas kustības kā Black Lives matter, kuri arī ir sataisījuši pilnīgu traci un izgāšanos. ASV ir pilna ar šiem visādiem idiotiem, problēma ir tā, ka šie idioti izveido stereotipu, ka visi jaunieši nevēlas strādāt, ka jaunieši domā ka viss viņiem jāiedod, ka nedrīkst pat pajokot, jo kāds apvainosies un darīs visu lai tas cilvēks tiktu atlaists, tiešām, ir feministes, kas ir centušās un dažreiz pat dabūjušas atlaist cilvēkus, tikai tāpēc jo viņi (pārsvarā vīrieši) nepiekrīt feministēm.

Problēma ir visa liberāļos, un nav brīnums, ka tika ievēlēts Trumps, konservatīvās partijas pārstāvis, ASV iedzīvotājiem apnika klausīties ko drīkst un ko nedrīkst teikt, kā uzvesties utt.

Iesaku paskatīties Milo video, tur tiek doti fakti par to kas tieši notiek ASV ar visiem šitiem sūdiem. 

https://www.youtube.com/watch?v=eDOq4Vjtafg

2 0 atbildēt
ASV kādreiz bija varena... Tagad.. Tagad tā ir vienkārši deģenerātu mājvieta... Un aborts ir katra personīga lieta. Ja pierādās, ka vecākiem ir kaut kādas ģenētiskas mutācijas un pastāv liela iespēja, ka bērns būs visu mūžu slims, ar garīgiem vai fiziskiem ierobežojumiem, humāni ir viņu likvidēt...
2 1 atbildēt
Es varu saprast, kāpēc mūsdienās arvien vairāk rietumvalstu vīriešu ņem sievas no citām zemēm. Manuprāt daudzas amerikāņu sievietes ir diezgan seklas savā būtībā un vairs nespēj cienīt vīriešus.
1 0 atbildēt