local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši: Vai zini, kā tiek audzēti "broileri"?37

63 1

Dzīvnieku aizstāvības aktīvists pavadīja 6 nedēļas industriālā vistu fermā Polijā, kur atklāja sistemātisku nežēlību pret dzīvniekiem. Paši fermas darbinieki to salīdzina ar koncentrācijas nometni.

 
63 1 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Šitas video ir vēl nieks salīdzinot ar to, ko ķīnieši dara ar suņiem!Vienreiz pa tv (vācu PRO7) rādīja briesmīgu filmu kā ķīnieši vēl pusdzīviem suņiem vilka ādu nost!emotionTas suns bez ādas vēl pāris minūtes no sāpēm vēl kauca un raustījās kamēr nomira!emotionĶīnietis protams par šo lietu tikai ieņirdza un turpināja slaktēt suņus zacenei.Vispār Korejā suņus ēst ir arī lielā cieņā.Žēl uz tiem suņiem ir skatīties, kas būrī gaida savu apēšanu!emotion
11 0 atbildēt
Un ko tad gaidījāt? Ka masveida audzēšanas fermās kāds auklēsies ar vārgu cāli? Pat olu fermās attieksme nav labāka, un arī neauklējas. Tā ka šis viss nav nekāds jaunatklājums. Galu galā nav jaskatās šādi video, ja šķērmi metas ap dūšu, pēc to noskatīšanās
11 0 atbildēt

kā besī šitie "aktīvisti", tak gan cāļi, gan cūkas, gan govis ir kopš senseniem laikiem audzēti priekš nokaušanas un apēšanas, tāda ir tā barības ķēde. Ņemās te kaut ko, nabaga cālīšiem, redz, ciešanas. Ne par velti ir teiciens 'cāļa smadzene' - viņi tāpat neko nesaprot emotion Bet toties pusdienās garšīgi.

12 2 atbildēt

Kautko citu gaidijat?

7 0 atbildēt

VEGĀNU ASARAS.

5 0 atbildēt
Fraņči zosis arī nežēlīgi moca!Lai iegūtu zosu aknu pastēti viņi zosis baro piespiedu kārtā ar māgā ievadītu caurulīti.
5 0 atbildēt

Tikko bija raksts par to, kā atpazīt fake news. Un tur bija rakstīts, ka pārsvarā visi raksti, kur ir minēti teksti par "NOŠĒRO, LAI PASAULE UZZIN TAISNĪBU", ir fake news. Kā tu to vari paskaidrot? 

6 1 atbildēt
Nav jau vinji dziiwi jaed
4 1 atbildēt

Normāla ražošana, nekas īpašs. 

4 1 atbildēt
Gaļu ēdat? Ēdat. Samierinās.
3 0 atbildēt

Nekas šokējoš,normāla prakse.

3 0 atbildēt

go fuck yourself

5 3 atbildēt
Ļoti interesanti, man ļoti patika
3 2 atbildēt
Kārtējā bezjēdzīgā diskusija. Uz svētkiem tā tik rijāt gaļiņu, tā kā nevajag te muldēt par tumsonību. emotion
1 0 atbildēt
Pa Discovery chanel arī katru dienu rāda tīģeru aizsardzības reklāmu kur maziņš tīģerēns mocās malumednieku izliktos slazdos līdz nomirst!emotionLai man piedod mednieki, bet jūs VISI esat SLEPKAVAS!!!
1 0 atbildēt
Paskatijos pasu sakumu,kur cali nosit un izlemu talak neskatities😨
1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

audzešanu ar nometni, un lietošanu ar kanibālismu.

0 0 atbildēt

Pffft, mīzaki emotion

0 0 atbildēt
Labāk ēst zivis, jo tām nesāp!emotionBet šitos cāļus (cūkas arī) man ir biku žēl!emotionNabagi kā piedzima kūtī tā arī turpat tika nokauti!emotionViņi tāpat kā cūkas nemaz nezina, ka ārpus fermas ir arī cita dzīve!emotionViņi savā mūžā nekad zaļu zālīti ārā nepakašās!emotionKaut, kas dzīvnieku labā ir jādara!!!!!!!!
2 3 atbildēt