local-stats-pixel fb-conv-api

Trampa migrantu seperācijas politika: Teksasā bērni tiek turēti «būros»14

Jaunā Trampa administrācijas imigrācijas politika, kas paredz sodīt pilnīgi visus, kuri šķērsojuši ASV robežu nelegāli, ir izraisījusi tūkstošiem bērnu nošķiršanu no viņu ģimenēm. Tā saukto nulles tolerances politiku jau paspējušas nosodīt dažādas reliģiskās grupas un medicīnas organizācijas, un eksperti apgalvo, ka bērni var saskarties ar ilgstošu traumu.

Tramps norādījis, ka grib izbeigt ģimeņu sadalīšanu, taču problēmās vainoja demokrātus, apsūdzot viņus, ka tiekot bloķēta plašāku likumu pieņemšana robežas un nelegālās imigrācijas jomā, šīm apsūdzībām nedodot nekādu pamatu.

Tālāk rakstā aplūkosim dažas šokējošas bildes, kas raksturo šā brīža situāciju ASV ar nelegālālo imigranto bērniem.

84 7 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Nelegāla robežas šķērsošana ir smags pārkāpums un šis IR veids, kā pārkāpējiem likt padomāt, jo, acīmredzot, cietumsods daudzus neattur, bet bērnu ciešanas tikai retais vecāks spēj pārdzīvot. Domāju, ka šī metode ir strādājoša, un tomēr, ļoti, ļoti nežēlīga, stipri neatpaliek no nošaušanas. Atņemt mātei mazu bērnu ir smagāks pārkāpums nekā robežas škērsošana, līdz ar to, neatbalstu šādu rīcību.

Rakstā gan daži fakti ir emocionāli pārspīlēti. Diez vai par aukstumu uz ASV-Meksikas robežas var sūdzēties emotion

19 0 atbildēt

Palielam pareiza politika. Bērnu nošķiršana nav Trampa vai ASV administrācijas vaina, tā ir to pašu sencīšu vaina, viņi pārkāpa likumu, viņie iet cietumā, un bērnus jau neliks pieaugušo cietumos...

Šādu politiku vajag arī ES. Nav atļauja iebraukt ES? na atpakaļ vai cietumā

18 0 atbildēt

ko var vairāk gribēt, ja apzināti ir veikts pārkāpums. Bērnu nošķiršana - par to lai atbild senči, kuri savā debīlismā paņēma sīkos līdzi. Būtu sākumā paši vismaz tikuši, pēc tam jau vārēja apmaksāt avio biļeti bērniem. un naudas viņiem ir, jo kontrabandistiem ir jāmaksā 5 etapos - nonākot meksikā, par nokļūšanu līdz robežai, par robežas šķēršošanu, pēc tam līdz aizvešanai dziļāk asv teritorijā + pašam jāpērk ūdens, paika, utt, kas ir ļoti dārgi, jo bez ūdens tuksnesī nevar izdzīvot vairāk kā 24h (dēļ tā apmēram puse paši labprātīgi padodas, jo jeņķu uzraugiem mašīnās ir galoniem ūdens un kola), pie tam, ūdens pudeles ir jānokrāso melnā krāsā, lai tik viegli nerēgojas, apģērbs, zābaki, jo dienā ir +50, naktī -10.

13 0 atbildēt

Tas ir vienīgais veids kā apturēt nelegālo migrāciju. Ja zinās ka nelegālis tiks noķerts, sodīts un atgriests atpakaļ, tad migrants desmit reizes padomās vai vērts riskēt. Tas pats jādara Eiropai. Cilvēktiesības ir arī eiropietim, justies droši savās mājās, saglabāt ierasto vidi un kultūru, netērēt nodokļu naudu svešu liekēžu uzturēšanai. Ja kādam jābēg no savas valsts, tad pats vainīgs, jo viņš to valsti tādu izveidojis un aizbēgot tā labāka nekļūs. Cilvēka dabā meklēt citu vainīgo.

6 0 atbildēt

nežēlīgi, bet efektīvi.. arī ES vajadzētu līdzīgu politiku.. nevis labprātīgi uzņemt un vel maksāt..

Jo nelegāla robežas šķērsošana ir kriminālpārkāpums..  pārkāpi likumu, sākumā atsēdi, tad padomāsim va tevi te atstāt..

6 0 atbildēt

Zero tolerance. Viss kārtībā, turies, Donald!

5 0 atbildēt

Tad lūdzu arī iesaki ko darīt ar tiem bērniem

5 0 atbildēt

Zem Trampa administrācijas vadības tieši imigrācijas nometnēs ir brīvāki apstākļi, ēdināšana, tās bildes, kuras te ir redzamas ir diezgan ''sketchy'' jo tās ir tikai dažas no dažādām imigrantu aizturēšanas nometnēm.

Un vai tās nometnes visas, tieši tās ''skarbākās'' paspēja uzcelt jau Trampa valdīšanas laikā? Vai arī izrādītos, ka tāda tipa nometnes jau eksistēja iepriekš un tajās tāpat ik pa laikam kāds imigrants un viņa bērni tika iemesti iekšā.

5 0 atbildēt

A kur tad pienaglotais puisītis pie žoga un viņa māmuļa,ko piesietu pie tanka,pats Tramps *vizināja* ar *Abramsu*!? Noriebies,pat šeit salīduši Prigožina pi*daboli emotion 

4 0 atbildēt

Vai tad Tramps vainīgs, ka bērni vieni staigā pāri robežai? Ja tādi vecāki, tad varbūt, ka labāk pat ir dzīvot būrī..  emotion 

3 0 atbildēt

Šīs bildes ir ņemtas no 2014. gada, kad vēl Obama bija saimnieks  emotion 

3 0 atbildēt

Tos bērnus taču vienkārši ieliek pagaidu nometnē kamēr viņu vecāki, kuri ir izdarījuši noziegumu tiek pratināti, tur ir ne tikai nelegāļu bērni, bet arī citu noziegumus izdarījušu vecāku atvases, tas ir parasts īslaicīgās izmitināšanas cents un kā jau es minēju šajā un iepriekšējajā gadā, Trampa administrācijas valdīšanas laikā ir tieši uzlabojušies aizturēšanas centri, daudzos šajos centros ir nodrošinātas sporta iespējas, ēdināšana, pieklājīgas guļamistabas u.c. lietas

Bērns jau nav vainīgs, ka viņa vecāku ir jāpratina vai savādāk jāatškir kriminālprocesa veikšanas laikā, ko tad vajadzēja darīt - kojotiem atstāt tuksnesī Ņūmeksikā, lai tie paēd?

pi*arsons acīmredzot ir pret cilvēku iemitināšanu zem jumta, kamēr tiem ir grūti laiki.

2 0 atbildēt
Izmantotie avoti vien visu izsaka...
1 0 atbildēt