local-stats-pixel fb-conv-api

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.20184

Sveicināti trešajā jūnijā!

PIenācis laiks smadzeņu skalošanas otrajai dienai... vai žāvēšanas... kā uz to skatās. Vērtējiet paši, es par taisnību.

Tā kā brīvajā laikā vācu, apkopoju un izplatu informāciju par KPV LV, politiku un tamlīdzīgām lietām iekš draugiem.lv, man ir uzkrājusies iespaidīga publiski pieejama datu bāze ar labām, sliktām, interesantām, garlaicīgām un tā tālāk tēmām, ka to visu nav iespējams iebāzt galvā. Tā jau pareizi saka - Latvijas nodokļu maksātājiem ir īsa sociālā atmiņa. Kuram septiņas dienas, kuram tikai vienu nedēļu (ar humoriņu, atceroties zāļu reklāmu*). Bet, ja vēlētājs izvēlēsies būt tāds nelietis un to izdarīs... tad izsaku līdzjūtību... mūsu politiskajam oponentam par zaudētu vēlētāju, kurš izglītojies... un vēlētājam par tām šausmām, ko nācās izlasīt un uzklausīt. Un šausmas ir daudz.

*Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai... ja nu admins piesienas par zāļu reklamēšanu.

113 30 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Naudiņas partiju uzturēšanai tiek vāktas pārspīlēti negausīgi!

Par piemēru: " Kaspars Ģirģens: "Tas mirklis, kad salabo ilgi gaidīto pulksteni Krustpilī par 500 EUR, nevis 4500 EUR,kā prasīja Pilsētsaimniecības departaments. ".

Starp citu, es esmu tieši šī pulksteņa dizaina un izgatavošanas autors (un vēl citu tieši šādu 23 pulksteņu lielākajās pilsētās Latvijā).

Krustpils pulkstens izgatavošanas, transportēšanas un montāžas izmaksas kopā bija 2800 Ls. Pats pulksteņa mehanisms maksāja 230 Ls (jauns). Oriģinālo bateriju komplekts 4 gadiem, kas parasti arī ir galvenais "remonta" objekts (jānomaina) maksāja 80 Ls.

Prasīt no pilsētas kases 4500 eur par "remontu" - tā ir brutāla līdzekļu izzagšana!

11 0 atbildēt
Tā jau izskatās pēc politiskas reklāmas. 🤔
0 0 atbildēt