local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Apziņa, ko tā dara un kam vajadzīga?10

23 2

"Spēt apsvērt domu to nepieņemot par patiesu ir izglītota prāta īpašība."

Raksts atklāj galveno Iemeslu, kāpēc pašam vajadzētu interesēties par mistikas tradīcijām, disciplīnu un vēstures noklusētajiem notikumiem.

23 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Par centību pluss, bet daudz kur ir maldīgi priekšstati.

1.mīts- tikai tagad sāk mosties apziņa-nē, arī agrāk bijuši parastie un anarhisti, tikai agrāk bija mazāk žēl nomirt kādā revolūcijā, bet tagad cilvēki izlādējas datorspēlēs un internetā.

2.Mits - Var radikāli mainīt iekārtu- kāda agrāk bija hierarhija- varenie, vidusslānis un parastie- tā tas ir tagad. Vienīgi ar izglītību aizvien vairāk cilvēku saprot dzīves bezjēdzību un maz kurš grib būt pašā apaksā. 3.Mīts - Jo vairāk garīgāks būsi, jo vairāk panākumi- mīts, jo pasaules bagātākie ir ateisti, kas paļaujas uz sevi.(Bils Geitss). Garīgums tev liks justies ka esi labāks par citiem, lai gan ne ar kādiem sasniegumiem nebūsi labāks. 4.Mīts-Vajag interesēties par "apgaismību"- to vajag darīt pēc iespējas mazāk, lai nesajuktu prātā. Ja gribi garīgumu- aizej uz baznīcu, izsūdzi grēkus un pateicies Dievam. Bet nelien tur, kur nav vajadzīgs, kas ir ar visādām aurām, čakrām un apziņu.

1 0 atbildēt

:"My people are destroyed for a lack of knowledge" - Hosea 4:6

Cilveeks peec dabas jau no bernibas mekle kadam kam lidzinaties.. ja ari nemekle, tad tikuntaa kaut kam lidzinaas vai veido sevi pec kada cilveka parauga jeb piemeera. Tas ir ar visiem..

Ir tikai viens cilveeks kurs ir patiesiba, cels, un dziviba. Tas kuram ir jalidzinas, tas kurs spej patiesi piepildit cilveku taa, kaa cilveeks ir bijis paredzeets un kaa cilveekam ir paredzeets dziivot orginaali. Un tas ir jeezus Kristus kas mums visu to maaca. Dievs kurs tapa par cilveeku..

Tas kurs atradiis "sevi un savu dzivibu to pauzudees, bet tas kurs to pauzudees manis deel (dariis un dziivos kaa Jeezus maaca) tas dzivibu atradiis." - patiesa un pilniga dzivba ir atrodama Jezus kristus vienigaa un istaa Dieva deela macibaa.. tas ir cels un pilniibu111

0 0 atbildēt