local-stats-pixel fb-conv-api

DJ Avicii brālis devies uz Omānu noskaidrot slavenā mūziķa nāves apstākļus11

Pasaule turpina sērot par pēkšņi mūžībā aizgājušo pasauslaveno zviedru dīdžeju Avicii jeb Timu Berglingu, tikmēr viņa brālis Deivids ir ieradies Omānā, lai uzzinātu vairāk par sava brāļa nāves apstākļiem un to, ko viņš darīja un kur devās savās pēdējās mūža dienās.

Grammy balvai nominētais elektroniskās deju mūzikas dīdžejs Avicii ir miris 28 gadu vecumā. Zviedrijā dzimušā producenta, kurš ir pazīstams ar tādiem hītiem, ka Wake Me Up, Levels and Hey Brother, līķis tika atrasts piektdien 20.aprīlī, Omānas galvaspilsētas Maskatas luksusa viesnīcā, viņa publicists apstiprināja.

Tikai dažas dienas iepriekš Avicii labprāt fotogrāfējās ar faniem pie luksusa Muscat Hills Resort viesnīcas, kas, iespējams, ir pēdējās slavenā mūziķa fotogrāfijas. Viņa brālis Deivids jau ir ieradies Omanā un apmeties luksusa viesnīcā, kas atrodas 15 minūšu attālumā no viesnīcas, kurā uzturējās Avicii. Deivids, visticamāk, vēlēsies noskaidrot, kur tieši viņa brālis devās un ko darīja pēdējās savās mūža dienās. Omānas policija vēl nav izvirzījusi oficiālu nāves cēloni, tomēr jāņem vērā, ka pēdējos gados Avicii vajāja vairākas veselības likstas.

Tims Berglings 2016.gadā paziņoja, ka pilnībā pārtrauc koncerttūres, pirms tam viņam tika konstatēts aizkuņģa dziedzera iekaisums jeb pankreatīts. 2014. gadā dīdžejs pārcieta vairākas smagas operācijas - viņam izoperēts aklās zarnas piedēklis un žultspūslis. Daudzās veselības likstas, domājams, izraisīja pārmērīgā alkohola lietošana.

68 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Jā, nepazinu viņu! Taču pazīstu viņa mākslu - viņa mūziku. Tās emocijas, to klausoties.. tas arī ir viņa legacy. R.I.P.
15 0 atbildēt
;( nezināju ka viņš ir miris ;(
3 0 atbildēt

Visdziļāko līdzjūtību piederīgajiem,pasaule ir zaudējusi izcilu talantu.

3 0 atbildēt

žēl viņu!

4 7 atbildēt
Žēl, ka tā!!!
2 17 atbildēt