local-stats-pixel fb-conv-api

Vīriešu pretmasturbācijas ierīce34

439 0

Kādreiz tika uzskatatīts, ka ne tikai masturbēšana ir kaitīga, bet arī nakts pollūcijas ir slimība. Tai bija pat nosaukums "spermatorrhoea". Kā to ārstēja? Ar speciālu ierīci, ko sauca par "jugum penis". Principā tās bija tādas kā lamatas ar asiem zobiem, kas aizcirtās iestājoties erekcijai, tai vajadzeja arī cīnīties pret masturbāciju. Taču ta nebija vienīgā ierīce, kas tika izgudrota 18., 19. un 20. gs., lai novērstu masturbaciju. Mazāk brutālas ierīces vienkārši pārklāja dzimlocekli un sēkliniekus. Taču kāpēc tas vispār tika darīts?

439 0 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Skatoties uz bildēm, rodas iespaids, ka šīs ierīces ir pirmssākumi mūsdienu santehnikai: 1 un 2 - ūdenskrāniem.. bet 3 - dušai..  emotion 

30 0 atbildēt

11 bauslis - tev nebūs dračīt.  emotion    

17 0 atbildēt

 emotion Dzelzī kalti krāniņi.  

14 0 atbildēt
Sievietēm tādas "iekārtas" arī bija? emotion
8 0 atbildēt

Ko tikai cilveki neizdomā. Paši sev liek visādas ierīces,lai neapmierinātos. Dzīvniekus paši pašrocīgi appaugļo. Pat zivis. Tā vietā lai viss notiktu dabīga veidā. Mēs taču neesam normāli radījumi.

6 0 atbildēt

Košmārs emotion +

3 0 atbildēt

Mans tik štopē *Kellogus* un rauj plaukstā emotion 

2 0 atbildēt

Pārsteidzoši ir tas, ka tieši spermotoksikoze radas sūdus.....

2 0 atbildēt

Jā, arī par sievietēm bija padomāts emotion

1 0 atbildēt

Baigi interesanti. Masturbēšana vēl gadus 15 atpakaļ, bija tāda kā tabu tēma. Visi zināja, ka visi to dara, bet par to nekad nerunāja vai noliedza. Vai pat smējās par to, ka ir "dračītājs". Tagad visi par to runā droši un atklāti. Jaunieši brīvi viens otram saka: "jā, es rauju plaukstā regulāri. Šķīst uz visām pusēm."

1 0 atbildēt
Man ļoto negribas dzīvot,grubu sev darīt galu, bet nespēju, jo tā darīšu ciesšanas tuvākajiem. Ko man darīt?
1 0 atbildēt
Kas notiek, ja uzrodas erekcija?
1 0 atbildēt

Šodiena s"'modernajā "'medīcīnā arī pietiek savu autoritatīvo kroplumu--piem..joprojām tiek uzskatīts un noliegta jebkāda vai gandrīz jabkādi uzskati par to  vai grūtniecības laikā sievietēm jālieto pastiprināti kalcijs ,lai nebojātos zobi vai nē..??

Latvijā ""modernie mediķi "'joprojām noliedz ,ka grūtniecība ietekmē kalciju zobos un to krasi samazina..

0 0 atbildēt
Fak , erekteets draudzinjsh var saluuzt zem taada lenjkja spiediena 🙄🙄🙄
0 0 atbildēt
FUN 😂
0 0 atbildēt

normāl....

0 0 atbildēt
Kaut kada mera esmu 100% parliecinata, ka interneta seksshopu plashumos musdienu razojumi pasutami vienkarsi ievadot PayPal kodu. Meklejami gan jau fetishistu sadalja.
0 0 atbildēt

Iedomājaties kā ir ja baigi gribās un stienis spiežas  emotion 

Man sen atpakaļ bija foley katetrs ievietots caur urīnvadu pūslī divas nedēļas, ar katetru dračāt nevarēja, citreiz ritā vai vakarā gribējās bet nevarēja, kad izņēma kārtīgi nopulēju pec tā.

1 1 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt