local-stats-pixel fb-conv-api

Vai šis ir dīvainākais uzaicinājums pievienoties kristīgajai draudzei Latvijā?80

279 3

«Ej dirst, neticīgā kuce. Bloķēju Tevi, Sātana mauka.» Nav runa par to, kurš kam tic, runa ir par to, kādus vārdus izmanto komunikācijai ar sievieti vai vienkārši cilvēku.

Vakar Monika savā Facebook profilā publicēja visai interesantu saraksti ar kādu vīrieti, kura vārds nav zināms. Šis vīrietis aicināja viņu iestāties draudzē «Kristus pasaulei», bet tā kā atbildi no pašas Monikas viņš nesagaidīja, tad turpināja darīt to, ko, acīmredzot, viņš pieprot vislabāk - lamāties.

279 3 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Izklausās pēc stasika. Visi šitie sektanti vienā maisā metami. emotion

26 0 atbildēt

draudze tas ir cietums emotion ? Jo paskatoties uz tās lupatas bildi, nekas cits nenāk prātā, lai vai, varbūt uz poda sēž!

20 0 atbildēt

Šie kristieši/baznīcas cilvēki ir pilnīgākie idioti, kuri nekad nav izlasījuši bībeli. Protams ne visi, bet ļoti ļoti liela daļa.

Ja kristiešus aizvaino:

1.Geji (un saka ka tas ir slikti, ka viņiem ir jāmirst utt)

2.Citi ticīgie/neticīgie

3.Jebkurš cilvēks, kas neiet uz baznīcu

Tad viņiem var pateikt lai palasa bībeli, jo 1 John 4:21 ''And this commandment we have from Him, that the one who loves God should love his brother also.'' (Sorry bet latviski kaut kā grūti atrast tiešus bībeles pantus)

Karoč bībelē ir rakstīts, ka jāmīl visus vienādi, ka nedrīkst tiesāt citus (tu nedrīksti teikt ka cits ir neticīgāks par tevi)

Īsumā sakot, Bībele un vispār kristiešu dievs ir domāts lai mācītu citus mīlēt vienam otru, un netiesāt citus, bet jo modernāki cilvēki kļūst, jo idiotiskāki cilvēki baznīcās, īpaši šijās jaunajās sektās. 

Tagad droši visi kristieši varat man uzbrukt, bet tikai atceraties, akmeni var mest nevis tas kas tic, bet gan tas kam ir tīra/bezgrēcīga dvēsele, un neviens šajā pasaulē nav bez grēka.

Vispatiesākā reliģija ir Budisms, tur ir bijuši daudz mazāk slepkavības par to. Ja tā paskatās, tad Budisms ir vienīgais, kur cilvēki tiešām neskatās uz materiālām vērtībām, bet gan atrod mieru un laimi sevī un apkārtējos.

20 0 atbildēt

- nu jā baznīcai neizdevās kārtējo klientu piesaistīt..

18 0 atbildēt

 emotion Gaidīšu,varbūt man ar atsūtīs. emotion   

14 0 atbildēt

- Vai Tu tici vienradžiem?

- Nē!

- Kāpēc?

- Jo neesmu viņes redzējis..

- Bet, vai Tu tici Dievam?

- Jā

 emotion 

14 0 atbildēt

Paldies visiem. Patīkami bija ar jums visiem patērzēt, kaut bezauglīgi. Žēl, ka šajos laikos vidusskolās vairs nemāca tādu priekšmetu kā Loģika. Es to vēl mācījos un ļoti daudz ko vēl atceros.

9 0 atbildēt

Tikai tagad pamanīju, ka Monika nav vienīgā, kurai šis čalis ir rakstījis. 

Vēl viens raksts par šo pašu: http://spoki.tvnet.lv/tribine/Gaju-pa-internetu-un/870388

8 0 atbildēt

Atgremojam Facebooku?  Nu ja pa tēmu, tad nevienu vārdā nesaucu, bet, ja nesanāk tikt vadošā amatā bankā vai nav bagāti vecāki, tad variants ir taisīt sektu, mazliet uzfrišinām sižetu un Dieva vārdā mudinām ziedot.. lai sanāk taču vienreiz tam BMW. 

5 0 atbildēt

Kur links uz viņa profilu? Varētu patroļļot.

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Vispār baznīcā nevar tirgoties, jo Jēzus to aizliedzis-vismaz tāds stāsts ir Bībelē,ka viņš izmetis no galvenā tempļa Jeruzālemē naudas mijējus un mājlopu (?) tirgotājus, riktīgi sadusmojoties un klaigājot. Tomēr bez tā, ka ir atsevišķas kristīgo suvenīru pārdošanas vietas Rīgā, rodas jautājums, kāpēc tādus pārdod tajā baznīcā pie Saeimas (ai,atkal nosaukumu aizmirsu?) . Protams, priekštelpā,nevis pašā baznīcā. Laikam jau aizliegums tiešām attiecas uz kustoņiem...

3 0 atbildēt

Kur var pierakstīties un to draudzi? 

2 0 atbildēt
Hmm.. Intersants dalbajobs emotion
2 0 atbildēt

Nu cik šito lažu var bāzt internetā.  emotion 

2 0 atbildēt
Lai Dievs nogrābstās! 😂
2 0 atbildēt

Uzskatu ka baznīca nedrīkst šādi mēģināt piesaistīt cilvēkus savai baznīcai( domāts ka aicina pie savas ticības nevis tālākās rupjības). Vai kā Jehovas liecinieki kas nāk pie durvīm... Pret baznīcu nav iebildumu, bet viņu nedrīkst uzspiest, jo katrs tic savam tādēļ ir daudz dažādu reliģiju un arī ir cilvēki kas vispār nepievēršas tai. Šādus cilvēkus jaignorē un jāliek doties prom. 

2 0 atbildēt

Un man aizdomas ,ka tas indivīds ir izmucis no Sarkandaugavas,un nav ko ņemt pierē.  

2 0 atbildēt

Man bija divas vācu valodas skolotājas un abas bija šajā "draudzē". Viņas uzvedās kā psihopātes. Viņu kustības bija dīvainas. Ģērbšanās stils uzkrītošs un jocīgs. Vienai no viņām kratījās acs. Otra pati atzinās, ka ir bijusī prostitūta.

No šīs draudzes nāk pa īstam slimi cilvēki.

2 0 atbildēt

Kad beidzot cilvēkie iemācīsies vārda ''rasists'' nozīmi, ibio.. 

2 0 atbildēt