local-stats-pixel fb-conv-api

Politika caur žurnālista acīm9

Dārgie tautieši, Krievu nīstie, Amerikas apspiestie un politiķu nemīlētie. Es neesmu politiski orientēts cilvēks, bet kad notiek tirgošanās visos interneta stūros, niez nagi apdomāt notiekošo.

Pēdējā laikā ir izskanējuši aicinājumi gāzt PSRS pabiras (kā daži to dēvē). “Pēdējais laiks” ir ieildzis gados un “gāšana” – nepārdomātos, agresīvos saukļos. Nav vērts nevienu vainot par šādu rīcību. Ja, tev, pie auss nemitīgi čukst vienu un to pašu, tad loģiski, ka tas iesēžas kaut kur zemapziņā. Negrasos apspriest pašreizējo politisko situāciju, un runāšu no neitrāla skata punkta.

112 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Arī piekrist, ka mediji ne vienmēr visu pasniedz pareizā gaismā, tāpēc man patīk arī skatīties ,,alternatīvos informācijas avotus”. Kā esmu pamanījusi ir mūsdienās lietas, ko mēdiji pat izvēlas ignorēt, piemēram, karš & bads Jemenā, jo cilvēka uzmanībai ir jābūt citur.
7 0 atbildēt
Manuprāt, vienkārši jāizmanto vairāki dažādi avoti, ja tas iespējams. Daudzi uzskata redzēto/izlasīto no pierastā avota par gandrīz vai vienīgo un patieso, tādēļ kad redz pretēju viedokli/infomāciju sāk uzreiz uz to riet un saukt par meliem, kā arī saka, ka tam neesot pierādījumu, kaut arī pirmam avotam arī nemaz šo pierādījumu nebija. Patiesība parasti ir pa vidu, katrs velk uz savu pusi, saka to, kas viņam izdevīgi
6 0 atbildēt

labi sarakstīts.  mēs jau ilgi dzīvojam Orvela grāmatā. mūs biedē ar Krieviem, Krievus ar NATO, NATO ar Ķīnu, Ķīnu ar Amerikāņiem, Amerikāņus atkal ar Ķīnu uz Ziemeļkoreju, un nevienam nenāk prātā šaubīties par to ko jau par otro pasaules karu rakstīja- ko nodarījis kurpnieks Vācijā rūpnīcas strādniekam Krievijā ka viņiem jākaro tagad? mums reāla pamata naidam nav. naidoties ir iemesli režīmiem, ideoloģijām un reliģijām, ne tautām.

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt