local-stats-pixel fb-conv-api

Šīs pasniedzējas tests nolika pie vietas visus homofobus viņas klasē48

340 37

Tu un es, mēs nedzīvojam zem akmens un redzam, kas notiek Latvijā un pasaulē. Lai gan mūsdienās jau ir krietni lielāks skaits cilvēku, kuriem ir reāli vienalga par to, kāda citiem ir seksualitāte, jo sava dzīve šķiet interesantāka, tomēr ir cilvēki, kuri neatbalsta un izrāda savu nepatiku pret tiem, kuri nav heteroseksuāļi.

Kāda Floridas Universitātes pasniedzēja nolēma pavērst visus uzbrūkošos seksualitātes jautājumus pret to, kas tiek uzskatīts par «normālu» - heteroseksualismu. Ar šo testu savā Twitter profilā padalījās viņas studente. Īsā laikā viņas tvīts sasniedza virāla statusu. Reakcijas no cilvēkiem ir bijušas dažādas - citi saprot šī testa ironiju, citi nesaprot. Tomēr neskatoties uz naidu, kas pavīd atbildēs uz šo tvītu, to visu aizsedz pozitīvisms un pasniedzējas cildinājumi par drosmi un uzdrīkstēšanos spert šādu soli.

Kādi tad bija jautājumi, kas tika uzdoti šajā testā? Lūdzu, zemāk...

340 37 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Man ir pilnīgi vienalga, ko cilvēki dara savās guļamistabās, kamēr tas ir legāli un notiek pēc abu iesaistīto pušu piekrišnas. 

57 0 atbildēt

Esmu heteroseksuāls un varu atbildēt uz visiem šiem jautājumiem... Un ko man bja jāsaprot ?  Tā dabā ir iekārtots mātīte + tēviņs = dzimtas turpinājums. Ja nezinājāt tad anālā atvere nav gluži domāta seksam.... 

50 2 atbildēt

Fobija (grieķu: φόβος — 'bailes')

Vēlreiz gribu atgādināt to, ka vairums tā saucamo 'homofobu' nebaidās no citādi orientētajiem.

Tās ir citas izjutas.

Ja man nepatīk suņu piedirsta pļava, būtu stulbi mani apsaukāt par 'suņusūdufobu'!

Pareizāk šo jautājumu būtu iterpretēt un apskatīt, kā citādi orientēto bailes (fobijas) būt nosodītiem un izstumtiem!

45 2 atbildēt

1: Kā liekas, kāds ir iemesls tam, ka esi heteroseksuālis.

Tāpēc, ka gan fizioloģiski, gan psiholoģiski viss notikās tā kā bija jānotiekas. Organisma attīstība nenotika nekādas kļūdas.

2. Kad tu saprati, kad esi heteroseksuālis.

Kad sāka runāt par homo un hetero, un padomāju, ka es izjūtu seksuālu tieksmi pret pretējo dzimumu, tad arī sapratu.

3. Vai tas ir iespējams, ka heteroseksuālisms ir tikai fāze...

Nē. 

4. Kāpēc tu izrādi to, ka esi heteroseksuālis?...

Es nevienam neko neizrādu. Vienkārši tāds esmu

5. Kāpēc heteroseksuāļi izjūt vēlmi savaldzināt citus... un pievērst ievilkt viņus heteroseksuālismā.

Ko savaldzināt? 

Tāpēc, ka grūti cilvēkam izprast, kāpēc neizjūt seksuālo tieksmi pret pretējo dzimumu, kā tam vajadzētu būt.

6. Vai esi apsvēris doties pie terapeita.

Man ar seksuālismu pagaidām viss kārtībā.  

31 0 atbildēt

Par ko gan šeit lai bļauj. Cilvēks ir piedzimis, un šo dzīvi viņam ir jānodzīvo- kaut vai kā citplanētietim!

22 0 atbildēt

Lai drāžas kaut ar kaziņu, bet riebjas ka šī ģenētiskā kroplība tiek izcelta un reklamēta kā kaut kas dabīgs un foršs. Kāpēc guļamistaba jāpārceļ uz bulvāri, kāpēc man vēlas parādīt kā divi zilie laizās?

20 0 atbildēt

Man kaut kā būtu pofig, ja man kaimiņos dzīvotu zilie. Ko viņi dara savā guļamistabā uz manīm neattiecas un nevajadzētu attiekties. Taču man nav pofig, ja sāk uzmākties, ka šī parādība ir normāla. Es uzskatu, ka homoseksuālisms ir patoloģija jo ir pretrunā ar dabas likumiem - sugas turpināšanu. Bet arī uzskatu, ka pastāv arī savs fons, kurā piedzimst vai veidojas cilvēki, kuriem ir kaut kas sajaukts ar seksuālo orientāciju, bet tik un tā, tā ir patoloģiska parādība. Nepiederu pie tiem, kurš kādu dēļ homoseksuālisma grūztu no mājas jumtiem, kā to dara ISIS. Kamēr nelien ar savu dziesmu grāmatu manā baznīcā, tikmēr ir OK. 

Taču esmu pret visādiem praidiem un uzmākšanos virsū ar savu orientāciju. Būtībā tas ir kaut kas līdzīgs kā ar visādām feministēm, visādiem vegāniem. Agresīvi īpatņi, kuri iedomājušies, ka dzīvo pareizi.

Pie tam, es arī esmu pret ideju, bērnu audzināšanu iekš homo ģimenes. Ņemot vērā demogrāfisko situāciju, kur ir daudz vientuļās māmiņas (patiesībā, te daudzos gadījumos pašas sievietes ir vainīgas), kur vīrieši nav spējīgi uzņemties atbildību par sagādāto sīko, tad es esmu stingri pie nostājas, ka katram dzimumam ir sava loma, tas ir iestājos par dzimumaudzināšanu. Bērnam augot ir jāredz, vīrieša loma un sievieša loma ģimenē, taču homo ģimenēs dzimumloma nevar tikt parādīta. 

20 3 atbildēt

"pozitīvisms un pasniedzējas cildinājumi par drosmi un uzdrīkstēšanos spert šādu soli."

Testiņš 100% nācis no kāda feministu saita, kuros propaganda ir tik pat uzmācīga, kā komunistu laika marksistiskais sviests. ASV augstskolas ir tādi liberālisma perēkļi, ka tur drīzāk drosme ir pateikt, ka tu esi heteroseksuāls, un kaut kāda uzsvērta heteroseksuālisma demonstrēšana tur beigtos tā, ka tevi vienkārši noknābātu. Ja tā pasniedzēja ir reāla, tad iebilst viņas demonstratīvajam cirka numuram uzdrošinātos tikai galīgs trakais.]

Man ir pilnīgi vienalga, ja kāds grib būt zilais  vai rūķītis, lai ir,  bet masu histērijas man vienkārši organiski riebjas. 

16 2 atbildēt

Tieksme uz savu dzimumu ir kļuda programmatūrā - ta laiku pa laikam notiek.. Bet tas neatceļ to ka tā ir kļuda..

Dabā tā tiek automātiski izlabota - vienkārši dotajam invīdam nav turpinājuma, jo nespēj vairoties...

Ģenētiskai kods ir tik sarežģīts ka kļudas ir neizbēgamas.. visas dzīvās radības iedzimst ar mutāciju, vienam mazāka citam lielāk..  ir gan fiziskās gan mentālās mutācijas...

Ja mutācija ir liela, tad parasti tā netiek nodota pēcnācējiem, jo dotais invīds tādus nerada..

Ar mentālo mutāciju ir sarežģītāk - dotais invīds var radīt pēcnācējus- un tādu mutāciju nodot tālāk.. Tieši tāpēc nedrīkst homo pāriem uzticēt bērnu audzināšanu. jo tas veido un nostiprina doto mutāciju - neļaujot tai dabiski izbeigties...  

Loģisa norāda, ka homoseksuālisms - ir vienkaŗši ģenētiska kļuda, tāda pati kļūda kā teiksim cilvēks ar asti.. Nav letāla, un netraucē dzīvot, strādāt un savādāk būt pilnvērtīgam sabiedrības loceklim, bet tas neatceļ to ka tā ir ģenētiska kļuda..

Tātad - homoseksuālisms NAV SLIMĪBA, bet mentāla kroplība - un tā ats ir..

Mēs taču nesakam ka cilvēks kas piedzimis ar vienu kāju ir pilnīgi vesels un ka tā tas ir dabiski...

Homoseksuālismu nevar izārstēt. Tāpat kā nevar pieaudzēt kāju - vinkarši izturieties ar cieņu tāpat jau viņi cilvēki vein ir..

Vienkarši jadara lai tādas ģenētiskās mutācijas netiktu nostiprinātas - to var izdarīt pasargājot no to ietekmes bērnus.. 

13 1 atbildēt

kapec tie geji visiem tā uzbāžas ar savu orientāciju ? visas tas parades, šadi testi utt .... pārlasīju jautājums, un uz pašu pimo vēlos vatbildēt publiski - man liekas ka es esmu heteroseksāls tapēc ka man nav seksuālās novirzes ...pārējie jautājumi mani nevis ņolika pie vietas", bet radīja iespaidu ka autors  radijis kautko samākslotu, bezjēdzīgu,,tikapat labi varēja pajautāt piemēram, kapēc tev gribas ēst emotion  pēdējais jautājums bija īpaši debīls emotion doties pie terapeita labot seksualitāti emotion kapēc pie terapeita? un kapēc labot to kas darbojas tā kā to paredzējus māte daba ?  emotion

11 0 atbildēt

atklāts jautājums tam radījumam, kas šo murgu, šeit spokos publicējis : kāds mērķis ir šim rakstam ?

8 0 atbildēt

Pēc maniem komentāriem daudzi teiks ka esmu homofobs un citādi nepareizss..

Mans uzskats pavisam vienkāršs- ja esi piedzimis atšķirīgs, tad pielāgojiesvairākumam - neko tur padarīt nevar.. Un nebāzies ar saviem uzskatiem pārējiem virsū..

Ja sāc stāstīt ka esi geys - tad tu kļūdies esi vienkārši pedara^$^ts... Katram sava vieta, lai tavs gejisms paliek tavā guļamistabā un vietās kur satiekās tādi paši kātu...

Arī par nēģeriem - lai dzīvo savās zemēs, man pret viņiem nekādi iebildumi nav,  Lai veido un kopj savu klulturu un tradīcijas,lai saved savu zemi kārtībā..

bet ja Latvijā sāk ko bīdīt - tad lai vācās pie visiem velniem..  

7 0 atbildēt
Kārtējā kaku stūmēju propoganda. pi*ari ir un paliek pi*ari
26 19 atbildēt

-2 par pediņu propogandu - stulbs tests emotion 

7 0 atbildēt

Vai es kaut ko nesapratu, vai tie ir muļķīgi jautājumi. emotion 

6 0 atbildēt

nekas drīz homoseksuālam būt būs normālāk nekā tradicionāli orientētam.

6 0 atbildēt

Atceros, ka tiku revidējies tajos izplatītākajos argumentos par ģenētiku, ne pašu izvēli utt... un pedarastija pa lielam argumentācijas ziņa sapasēja ar dauna sindromu un tml. slimībām, ko, lūk, atdzīst un meklē risinājumus to novēršanai/ārstēšanai... bet pedarastiju gan nē, jo tie, lūk, ir mūsu special snowflakes, kas tādi vienkārši ir un tur neko nav ne jāpēta ne jāārstē emotion

6 0 atbildēt
Jā, ir cilvēki kas piedzimst šo pataloģiju- ar nespēju izjust pievilcību pret pretējo dzimumu. Ir cilvēki, kas piedzimst ar autismu. Ir cilvēki, kas piedzimst ar dauna sindromu. - Vai visi šie cilvēki ir atzīstami par normāliem? Diemžēl nē. Es nevienam nebrūku virsū, katrs lai dara ko grib un ar ko grib, bet šie jautājumi ir svarīgi, un ne jau tādēļ lai aizskartu homo, bet gan lai izprastu viņus un justu nožēlu par viņiem.
5 0 atbildēt

Visiem dienas domas!

4 0 atbildēt

Neesmu homofobs. Zinu, ka pretdabiskā sava dzimuma iekāre vai vēlme izmainīt savu dzimumu liecina par psihiskiem traucējumiem (iedzimtiem vai kādu traumu ceļā radītiem (fizisku, sociālu, psiholoģisku)), bet cilvēkam citam cits ir jāciena, kaut vai tu pārojies ar zirgu! Ā, paga, tas laikam jau bija aiz likuma robežas. Pagaidām.

4 1 atbildēt