local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir manā prātā?11

30 0

ĀAaaah..

Sākšu vienkārši un banāli!

Visiem kaut reizi ir gribējies uztaisīt pašnāvību! neticu, ka ir cilvēks kuram viss ir ļoti forši un viņš mīl katru sīkumu, kas saistīts ar viņu un viņu dzīvi!

Un es ieraudziju šadus līdzīgus raxtus, nodomāju arī izcept, par cik situācija tuva!

Nu lūk! Kas ir saistīts ar mani, ir katastrofa.

Sākšu ar pašu sākumu! dzimu 1996. gada 36. jūlijā! lai cik tas jocīgi neizklausītos, piedzimu Es mājās!

Vecāki vatņiki, kuri mīl iedzert tāpēc piedzimu jautrā atmosfērā! visi dzēra, es smaku nost, Mammas draudzene grieza nabas saiti ar parastām šķērēm, kas stāvēja noputējušas uz galda, cita man pa dupsi iesita-tas Es sāku raudāt un protams elpot!

P.S tā kas iesita man uzskata, ka ir izglābusi Man dzīvību un man viņai ir jāpalīdz dažādos sadzīves jautājumos kamēr viņa dzer! Mamma mani ir audzināju, ka cilvēkiem ir jāpalīdz, ka ļaunu darīt nevar, jo tas var atnākt atpakaļ( Taču BĻA LABAIS ATPAKAĻ NESTEIDZĀS)!!

tāaa..

Sāku iet skolā un kā par brīnumu, Man patika mācīties un labi padevās! nesu mājās diplomus par labām sekmēm, bet līdz karogprēmijai nenonācu.. Tā Es mācijos līdz 4. klasei! ''ilgi gan ne?''

4. klase bija pavisam cits līmenis! Tur tevi ar cigareti pacienās, iemācīs kā alu dzert nešķoboties! Un tā viss pats pa sevi sāka iet uz priekšu!

Vecāki sodīja, kad saoda cigarešu pēdas! ''cigarešu pēdas-wtf??''

sita, kad sajuta, ka esmu dzēris!

Labākie momenti bija tie, kad draugi nesa mājās, ka paiet pats vairs nevarēju un biju novēmies! Tad vecāki neko neteica! vai arī teica Es vnk neatceros!

tā viss tūrpinājās līdz 9. klasei!

9. klase atkal cita smarža! Vecākais skolā, simpātisks, laba humorizjūta, pirmā mīlestība!

Un Vel vairāk alkohola, jo mīlestība aiziet pie cita, Es slīcinu bēdas alkoholā! Man tak ir 15 gadi un Es zināju ko daru!

Tūrpināju dzert, nākt mājās ''skaidrā'' līdz parādijās Vīraks!

Vīraks ir legālā zāle ko tajā laikā pīpēja visi! kāds teiks, ka pīpēja atstoji kuri nevarēja dabūt normālu zāli!

Bļa, ka jums saku.. Pīpēja visi, kuri veda nelabvēlīgu dzīvesveidu! Tad gudrākie saprata, ka tas nav priekš viņiem, ka tam visam ir sekas utt! Es dalbajobs tūrpināju viņu vilkt 3 gadus! pa tiem 3 gadiem spaiss nomainījās 34647 reizes! kāds tik viņš nebija! kaljana, podu tīrītājās utt!

Bļa viss, notika kā filmās! Es aizrāvos ar to sūdu un man ir jāiestājās vidusskolā!

herņu pīpēju ne par ko nedomāju, Pohuj visa skola, tad pohuj cita skola, tad cita, tad cita.. Kad biju nomainījis 4 mācību iestādes izdomāju ka iešu strādāt! Nahuj mācības, ka var pelnīt naudu!

Par laimi Dievs mani bija apveltījis ar fizisku sagatavotību un varēju strādāt darbā, kas saistīts ar fizisko izturību! Bet dzīve smird, Dieva nav un naudu ko nopelnīju nodzēru, jo spaiss bija pazudis no aprites!

tā tūrpināju strādāt, brīvdienās dzert un katru 1dienu iet ar paģirām uz darbu un sevi neieredzēt! ja trāpās, tad darbā ierodos ar sasistu seju, jo pārdzeros un sāku dzīt zosis, par ko arī atraujos! un tur mana fiziskā noturība galīgi netiek galā, jo kompānija 2x vecāka par manīm un vainīgs tak esmu pats. Nahuj huiņu dzīt???

Tā Es dzīvoju jau 4 gadus! dzeru, atraujos, strādāju, dzeru, atraujos.. P.S nessen pazaudēju dēļ dzeršanas darbu!

Kautgan varu sameklēt meiteni, aizbraukt prom no vecākiem(kuri mani neieredz, jo neko labu tāpat viņiem nesniedzu- kautgan savādāk bija Mani mācijuši) uzsākt patstāvīgu dzīvi, kā mani skolas biedri, kuri nedzēra un nepīpēja, bet mācijās un iespaidojās un civilizētākiem ļaudīm!

Vienīgais, kas man nākj prātā- ir uztaisīt pašnāvību! Un es negaidu, lai mani tuvinieki raud gadiem, raud vel citās dzīvēs par mani.. Nē!! Jo ātrāk mani aizmirsīs, jo vieglāk būs!

Bet Es esmu liels gļēvulis un esmu tik tizls, ka pat pašnāvību nejēdzu uztaisīt, un tūrpināšu mocīt ar savu negatīvo skatījumu uz dzīvi, sevi un Citus!

Jā neesmu tāds vienīgais, tad komentos padalies ar savu Tizlo un nožēlojamo pieredzi!!

Izkratīju sirdi ar daudz rakstzīmju kļūdām un paldies ka izlasīji! ''ja tu vispār lasīji''

Novērtē rakstu, ja nav grūti, jo Man tas neko nenozīmēs!

UN Būtu labi.. Ja Tu nomirtu un es pārstāstu domāt tik ciniski par sevi un savu dzīvi, jo nemaz tik slikta viņa nav! citiem ir arī sliktāk! VOT BĻa, šādi domāt ir galīgi garām!''citam ir arī sliktāk nekā man'' Tas nozīmē ka tev vienalga ir slikti!

Bļa es skaļi domāju un laikam esmu saslimis ar šizofrēniju sēžot mājās, Bezģeļņismā!

30 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nu ko, grūts gadijums! Gan jau būs ok! emotion

3 0 atbildēt

Izlasi manu rakstu, ļoti ceru ka palīdzēs. Es no visas sirds ceru, ka tas mainīs tavu dzīvi. http://spoki.tvnet.lv/tribine/Ka-parvaret-depresiju-jeb-Ka-neklut/867173 Bet teikšu tev kā ir: Jo ātrāk tu atkartīsies no tā sūda, ko lieto, jo labāk! Jā, alkohols un cigaretes ir visātrākais veids, kā risināt problēmas, bet tici man, tas nepalīdz. Beigās visu sačakarē vēl vairāk. Tu dzīvo no dienas uz dienu, un tavs vienīgais mērķis ir aizmirsties no visa, kas tev ir.  Tu domā, ka tad kad tev būs standarts- meitene, daudz naudas, labs darbs, izglītība, statuss tad būs laime? Nē, jāiemācās pašam atrast laimi tagad, citādi arī ar to visu jutīsies nelaimīgs. Man ir pieredze ar to, kā ir, kad vecāki lieto alkoholu. Es tevi pilnīgi saprotu, bet nav vērts tādēļ sev atņemt visas iespējas, izdarot kļūdu- pašnāvību. Es ticu, tam  ka katrs mēs dosim pēc tam atskaiti Dieva priekšā ko esam dzīves laikā darījuši. Dzīvē ir tā: Kamēr mēs dzīvojam, Dievs priekš mums neeksistē. Bet kad kāds nomirst, tad visi grib, lai viņš nonāktu pie Dieva. Bet tikai retais aizdomājas par to, lai dzīvotu tā, lai nonāktu debesīs.  emotion 

1 0 atbildēt

da labi veciit, ccik tev gadu? 19/18? ja vidusskolinu tikai atsedet vajadzzej, nesanaca, ej uz vakarskolu, esot tirais suds. Ja velak par deputatu meginasi iet, nenems vairs tadus bomzus, kaa tagad ar 9 klasu izglitibu. Taka deretu tas 12 klasites un vel varbut paker kadu arodinu, tad mierigi, kaa latvietis varesi gan kapaat stradajot gan kko darities...

Pasnavnieks jau neesi, ja to vel nieizdariji un te raksti. Plus mulkigi ir domat, ka kads ir labaks vai sliktaks par tevi. Nevienam nav ne merka ne nozimes. Esam tikpat svarigi kaa skudras....

Don't worry about a thing

Cause every little thing is gonna be alright!

1 0 atbildēt

Tas, ka par pašnāvību ir domājis katrs, to saka tie, kas par to ir domājuši. Man arī tā bija reiz. Labi mācījos, vecāki mājās dzēra, vidusskolā sāku pīpēt un dzert. Daudzus gadus kaut kas iekšā sēdēja par to, ka neizdevusies dzīve, jo bēdas alkoholā slīcinu. Līdz vienu dienu pamodos ar domu, ka šodien miršu. Un centos, bet nesanāca. Un man nav viedokļa, vai tas ir labi vai slikti, ka esmu šodien dzīvs. Savādāk tas viss jārisina. Ar ierakstiem spokos nepietiek. Un tas taču reizēm ir tik ērti- aizbildināties, ka nav gribasspēka un tādēļ necīnīties par sevi, vai ne?

1 0 atbildēt

1996. g. 36. jūlijs ?  emotion 

stāsts nu tāds, šur tur uzskaistināts, dramatizēts, sanāktu luga pinīgi  emotion 

1 0 atbildēt

 zini, čalīt, es tiešām vēlētos tavas problēmas, tavas ir vismaz nav neatgriezniski sajāta dzīve. esmu izpōstījis savas dzīves 10 gadus parādos un esot ubags, kamēr citi pelna naudu un dzīvo un attistīas. saprotu ,ka vinjus var nepanākt, pie tam esmu ārkārtīgi neglīts. vienigais kāpēc neuztaisu pašnāvibu ir tas,ka esmu gļēvulis

1 0 atbildēt

ES ari gribu nomirt,, like, all the time. Zinu citu acis mana dzive neskiet briesmigaka un grutaka, bet man ta prieks manim ir visgrutaka, ka domajot par to kada drankiga vina ir, liekas jav sirds tp stajas nost. Un zinu ka tp nevienam nesmu svarigs, vnk nevajjg to hjn;;;uuu, ka esi svarigs ta nav tiesa utt, byllt, reali, nesmu gan svarigs.

1 0 atbildēt

Neiebrauc vecāku sliedēs, viss ko es tev varu pateikt. Citādāk savam bērnam sabojāsi dzīvi un šis ar domās par pašnāvību un depresiju. A berni var gadīties ātri, ja mīli tusēties apkārt.

0 0 atbildēt

šēit ir redzams, ka bērnu nākotni nosaka vecāki, tas vai viņu pēcnācēji būs laimīgi ir tikai viņu intresēs. Vismaz tā  tam vajadzētu būt. 

Un es saprotu, tev mainītie sir grūti , tu esi audzis tādā vidē. Bes atceries, ka tu vari būt jebkas, jebkas, ksa vēlies būt, tev nav jābūt tādam , kā tavi radītāji.

0 0 atbildēt

Skumji...

0 0 atbildēt