local-stats-pixel fb-conv-api

Feminisms vai Feminazi 🚺3

94 1

Sveiki,

Es kā sieviete gribu izteikt savas domas par šo tēmu. Sieviešu tiesības ne vienmēr ir bijušas vienlīdzīgas ar vīriešiem, bet 20. gadsimtā notika feminisma kustība, lai sievietes spētu balsot un strādāt utt. Piemēram, Japānā ilgu laiku sievietes dzīvoja patriarhālā sabiedrībā, kur cīņām vajadzēja būt par mājsaimniecēm. Bija dažas profesijas kā būt geiša( kā filmā ,,Memoirs of a Geisha&rdquoemotion, bet sievietei bija par tādu jāpaliek visu mūžu. Pēc 2. pasaules kara sievietes ieguva vairāk tiesības un sāka strādāt. 60os gados, kad sākās ,,hipiju ēra” tad tika radīta ,,pill” kontracepcija, lai sievietes varētu kontrolēt dzimstību.
Salīdzinoši nesen ir parādījusies feminazi kustība, kur sievietes grib pārsvaru pār vīriešiem. Feminazi kustība ir populāra rietumu valstīs, bet izplatās arī uz citām valstīm kā Indija.
Es varu saprast feministu kustību cīnoties par sieviešu tiesībām, bet esmu pret Feminazi, jo sievietes, kuras tam seko ir naidīgās pret vīriešu dzimumu. Pēc viņu loģikas man kā sievietei ir jāienīst visi vīrieši ieskaitot savu tēvu, vectēvu, brāli... Pat skatoties uz viņām man rodas iespaids, ka daudzas no viņām ir zaudējušas savu sievišķību.
Manuprāt tieši šo iemeslu dēļ daudzi vīrieši no Rietumu valstīm ir sākuši ņemt sievas no citām valstīm, piemēram, Krievijas, Bulgārijas, Brazīlijas, Taizemes, Filipīnām utt...
Toties vēl viena jauna parādība ir rādījusies, ka daudzi bērni neizaug ar tēvu vai pat nezin kurš ir tēvs. Nesen Dienvidāfrikā bija izdota statistika, ka ap 2/3 jaundzimušo esot piedzimuši ārpus laulības. Varbūt tā ir sieviešu izvēle vai tā ir labāk to pašam jāizvēlas.

Labi, esmu pateikusi savas domas. Varat izteikt savas domas komentāros par šo tēmu.

Feminisma un Feminazi atšķirības
Feminazi Indijā 🇮🇳
94 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tieši feminazi dēļ sāk ražot creampie-vibratorus. Tur mūžīgais aizvainojums par to, ka netika kronētas par balles karalienēm, kāds ik pa laikam pavilka uz zobu ar "briļļainā kobra"  vai "dēlis" 6. klasē un tālākā seksuālā neapmierinātība, jo Džonijs Deps neklauvē pie viņu durvīm, vai vismaz "Roberts, kurš brauc ar melno bembi ar krutajām gaismām", tikai Pēteris no paralēlklases, kuram nav mašīnas vai ir veca mazda, reāli spiež uz smadzenēm. Problēma, ka, pateicoties feministu darbībai agrākos laikos, tagad šo neapmierinātību iespejams paust publiski un iespēja nokļūt trakonamā vai cietumā ir stipri mazaka, nekā pirms 150 gadiem.

13 1 atbildēt

vis šis feninisms vai rasisms vai vel kk aizvainojums ir tupa uzmanības pievēršana,tapat kā tagad sievietēm ir trends rakstīt#itoo vai kaut ka tā par to holivudas izvarošanu,kip 20 gadus viss bij zb bet tagad nav,smiekli sagāja par zelta globusu,visas melnā ģērbušās,lai aiztavētu tās sievietes kas cietušas no vardarbības ar drebēm ko pirs pars gadiem varēja atļauties mugurā ģērbt maukas,un tad tik kliedz ka visi virieši ir cūkas,varu derēt ka 90% "izvarošanas" nemaz nav vainīgs džeks,tapat ar tām feministē,iedomajās ka viriešiem visur viņas ir jāpielūdz,jaizdabā utt.. kā tik tas nenotiek tā tik kk herņu sāk liet...

piedodiet,bet kapēc normālas,jaukas meitenes nav feninistes,nav izvarotas vai nav apspiestas no pretējā dzimuma?tapēc ka viņām smadzenes stradā un saprot ka pretējais dzimums nav pamēsls,kura dvēselē kājas noslaucīt

10 2 atbildēt

👌

0 0 atbildēt