local-stats-pixel fb-conv-api

Populārākā vegāne no Latvijas ar 1,4 miljoniem sekotāju «Instagramā»22

107 2

Viņas interesantā āriene piesaista cilvēku uzmanību. Irēna Straume jeb Monami Frost pašlaik ir tetovētākā latviete un, iespējams arī modele, pasaulē. Sociālājos tīklos viņa regulāri publicē dažādus selfijus, kuros ir redzama gan dārgo dizaineru apģērbos, gan vienkāršos ielas apģērbos.

Irēna, viņas vīrs Anrijs un meita Gabriela ir vegāni, viņi šo dzīvesveidu izvēlējās pirms vairākiem gadiem, bet šogad tetovētā skaistule laida klajā savu pirmo recepšu grāmatu.

Turklāt, 29. novembrī LTV1kanālā televīzijas pirmizrādi piedzīvoja režisora Tomasa Beķera filma par Monami un viņas ģimeni. Šo filmu Tu noteikti vari atrast LTV arhīvā.

P.S. Monami ir arī jūtūbere, kura dažreiz publicē arī kādu video latviski vai krieviski, bet parasti tie ir angļu valodā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
107 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Cilvēkiem vienmēr ir paticis skatīties uz dīvainīšiem. Tieši tāpēc arī kādreiz kropļu cirks bija ārkārtīgi populārs..

emotion

30 2 atbildēt
Bļe kaut kas nenormāls. Cilvēki domā, ka viņa ir skaista? Labi daži tetovējumi, bet ne jau tā, ka izskatās ka tava galva nav piestiprināta pie ķermeņa. Starp citu, 8. Bildē man vajadzēja 3 minūtes lai saprastu, ka viņai vispār ir bikses.
24 2 atbildēt
Jūs visi esat slimi. Neattīstīti un pelēki savā būtībā. Jums traucē viņas izskats? Neskatieties! Šī meitene burtiski nevienam nedara pāri. Aizveriet savas riebīgās mutes un soļojiet tālāk. Vēlams, ar nodurtu galvu. Lai izpatiktu sistēmai.
25 6 atbildēt
Labi es saprotu pati vegane viņa ir bet kādēļ, jāpalaiž ar to smadzeņu sifilisu arī sava mazā meitiņa, kurai pašai vēl teikšanas par savu dzīvi nav,un jāseko atpalikušai mātei, kas izskatās pēc geto ielenes!
18 4 atbildēt

Nu nez, man kkā labāk patīk kad ir vairāk gaļas uz kauliem. Moš patrenēties vai uzēst vairāk dārzenīšus derētu?  emotion 

4 0 atbildēt

Viņa ar to "ķermeņa izdaiļošanu" ir bišku pāršāvusi pār strīpu..

3 1 atbildēt

emotion fu, bļe!

5 3 atbildēt

😊

0 0 atbildēt
Šitai meičai tetovējumi ir mazliet par daudz!!!Pietiktu ar "Playboy" zaķēnu uz vēderiņa un viss!!!emotion
1 1 atbildēt

🙃

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👀

0 0 atbildēt
Es nesaprotu vienu lietu, viņa ir no Latvijas? Ne viena vārda latviski... droši vien ārzemēs dzīvo.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt