local-stats-pixel fb-conv-api

Imigranti ar 8 bērniem atteikušies no mājas, jo tajā nav ēdamistabas 29

319 4

33 gadus vecais Arnolds un viņa sieva Džīna ir bezdarbnieki, bet no valsts regulāri saņem pabalstus, lai varētu nodrošināt iztiku sev un saviem 8 bērniem. Starp citu, valsts viņiem dod ne tikai naudu, bet arī māju. Latvijā Tu līdz pensijas vecumam vari gaidīt tajā rindā, kad beidzot saņemsi kaut kādu dzīvokli pussagruvušā ēkā.

319 4 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
tādi mērkaķi, viņus pa velti izmitina, maksā kkdus pabalstus, a tie vēl čīkst, ka nepatīk vieta kur dzīvo, lai tad viņi pisas prom uz to vietu no kuras nāca, ja viņiem kks nepatīk. viņi ir bezdarbnieki, kurus uztur valsts, bet viņiem vēl vajag lielu greznu māju. na*uj tādus mūdžus, kapēc tādiem jāsniedz kkda palīdzība, ja viņi to nenovērtē. imigranti ir tādi paši kā krievi, debīli un neaudzināti.
66 2 atbildēt

Izmet uz ielas un miers. Bērnus sataisīt māk, gan jau arī zem koka lietus laikā mācēs paslēpties.

63 2 atbildēt

Tāda sajūta, ka viņi nesaprot kur viss rodas un domā, ka visiem viss tā vienkārši tiek iedots nevis ar paša spēkiem nopelnīts.

46 2 atbildēt

Sasēdināt kuģī un atpakaļ uz Āfriku.. Tur ir silti - māju vispār nevajag un ja ēst sagribas - var papurināt palmas, lai banāni un kokosrieksti sabirst..

43 2 atbildēt
paskatieties kāds viņiem televizors, mēbeles un iekārtas. tie stulbeņi vēl nav par kaut ko apmierināti, visu to viņi ir dabūjuši pa velti, bet viņiem laikam pohu*, viņi slaistās pa māju kko pačīkst medijiem, un visu dabū. viņi uzvedas kā tādi karaļi, kuri domā, ka visu var tā vienkārši dabūt, bet viņi nerubī, ka to visu viņi dabū no cilvēkiem kuri strādā un maksā nodokļus. pohu* ka tur ir sīkie, visus jāmet uz ielas, kautvai lai nosalst līdz nāvei, jo tādus lošus kas nenovērtē ko dabū na*uj nekur nevajag, ja viņus kaut kas neapmierina, lai paši tiek galā, lai atrod darbu, sāk strādāt un dzīvo uz saviem līdzekļiem.
28 0 atbildēt

eh, lasot šo rakstu aizmirsu par savām problēmām... nabaga cilvēki, Latvijai jāpalīdz šiem cilvēkiem! 

28 2 atbildēt

Interesanti zināt, vai viņi domā, ka viņu ģimeni valsts uzturēs līdz mūža galam un viņi var tik taisīt mazos? Jautājums vēl tāds, vai viņi vispār domā?  emotion 

25 0 atbildēt

tas nozīmē ka man bļaģ ir jāstrādā,nodokļi jāmaksā lai uzturētu tādas gnīdas ? vnk ierakt tos smilktīs kādā karjerā ar lietussargu svelmes mazinājumam .....

23 2 atbildēt

Šķiet, ka no prezervatīviem viņi jau sen ir atteikušies ...

20 0 atbildēt

Nu viņi jau ir tādi idioti kas domā ka visiem vis tiek tāpat iedots... 

13 0 atbildēt

kropli

13 0 atbildēt

 emotion 

11 0 atbildēt

kur var ziedot naudu tiem nabadziņiem ? 

11 2 atbildēt

Te ir viens piedāvājums, ar visām mantiņām izlikt uz ielas, pa nakti pakaļa piesals pie zemes un vēl lūgsies pēc mājas ko viņiem no sākuma deva

4 0 atbildēt

Vai tad šamējiem nevajadzēja dzīvot kokos?   emotion 

3 0 atbildēt

Un vēl brīnās, ka ir negatīva attieksme pret bēgļiem! Izlaidušies kretīni! Nu bāc, ja esi kā bēglis svešā valstī, tad arī uzvedies adekvāti, vispirms mēģini pats ko darīt, nevis raudi, ka tas ir slikti un šitas nav labi. Māja, redz esot par mazu! Jebkurš normāls cilvēks būtu ievācies, strādājis un ja kas nepatiktu, par saviem nopelnītajiem  līdzekļiem kaut ko mainijis, uzlabojis. Tik tiešām, tādus kuģī iekšā un atpakaļ, no kurienes nācis! emotion  emotion 

2 0 atbildēt

vienu dienu būs bērtuļu nakts un šitos parazītus iznīdīs no eiropas kā bakas.

1 0 atbildēt
Fake news
2 1 atbildēt

To naudu (kuru nodokļu veidā atņem no strādājosiem) tērē imigrantu un viņu ģimeņu uzturēšanai. Nav brīnums, kāpēc pēdējo 25 gadu laikā pasaule nav spērusi lielus soļus zinātnes vai medicīnas attīstībā. Milzīga daļa naudas aiziet vējā, ta vietā lai kolonizētu Marsu un Mēnesi, pasaule iegrims vēl neredzētā depresijā. Pašlaik liekas, ka ''balta'' pasaules daļa labprātīgi paraksta sev nāves spriedumu, par pašas izdevumiem.

0 0 atbildēt
Tādiem nevis māju, bet gan atstāt kaut kur Sahāras tuksneša vidū ar vienu 0,5l ūdens pudeli.
0 0 atbildēt