local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tu zini, ko bērni dara internetā?93

2163 14

Cik gados, Tavuprāt, cilvēks ir gatavs uzsākt seksuālas attiecības, vai, cik gados viņam būtu jāsāk par to domāt? Tiem, kuriem pieredze mērāma vairākos gados, noteikti sāks tagad atcerēties par sevi - cik gados viņš sāka pievērst uzmanību meitenēm, cik gados pirmais sekss utt.

Internets sabojā cilvēku, vai pie vainas ir kas cits, nezinu. Šiem bērniem, kas bildēs, dažam labam pa 10 gadiem un zem, un tas, ko viņi raksta savos soc. tīklu profilos, liek šausmās ieplesties acīm.

Viņiem vajag ar žagaru pa muguru un atņemt datoru.

2163 14 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

Man jau gŗūti runāt 18 un forever alone  emotion

8 0 atbildēt

Muļķību rakstīšana (interesanti no kurienes noskatītas), nenozīmē to īstenošana dzīvē! 

8 0 atbildēt

Mjā sajutos tiešām vecs, kaut gan esmu 90 gados vēl dzimis.... tāka drošvien man vairs nav daudz alticis emotion

8 0 atbildēt

Sēžu, lasu rakstu un domāju ka savos 13 gadeļos esmu bērnišķīga .

Vēl kaut kā pieaugt negribās emotion

7 0 atbildēt

es jau varu iedomāties kas ar viņām notiks 50 gadosemotion

7 0 atbildēt
Pff man ir tikai 15, un es pat tikdaudz neatlaujos sava vecuma ka sitie smurgulji emotion
7 0 atbildēt

Taisi 2. daļu @_@

7 0 atbildēt

2.emotion ko tad viņš izvilks savus 7 cm un ko darīs ar 20 gadīgu meičuemotion vāvere 5x lielāka nekā viņam smadzenes

6 0 atbildēt
Tā ir bijis vienmēr un visur, senās tautas jau precināja 10 gados un 11-12 jau dzemdēja, nekas jauns tas nav, arī Latvijā tas nav nekas jauns tikai ir pieņemts par to nerunāt.. Tāpat kā padomijā seksa nebija un tā tālāk.. Rodas sajūta ka visi auguši ar klapēm uz acīm, un tagad redz lielais ļaunais internets viens un divi visus sabojājis.. Ja lasītu ko vairāk par populistiskiem takstiem varbūt zinātu..
6 0 atbildēt
Kad es augu emotion nebija internets,jā,bet pašķirsti Mana,Laba,Tīņu Stils... utt emotion nešausminies,nekas nav mainījies.
6 0 atbildēt

Raksts labs ķer plusiņu.

5 0 atbildēt

Es arī vienreiz runājos ar savu 9 gadīgo brālēnu, un pēc sarunas vienkārši sapratu, ka esmu visu dzīvi palaidis garām,kaut vai man ir tikai 14 emotion

7 2 atbildēt

kadreiz tas pats bija, tik nebija interneta, kur šito ielikt... 

5 0 atbildēt

MEKLĒJU PUISI, NE VULGĀRU, 11-13 GADI. VITENPISKA. MAN 11.

 Kas par emotion  ?

Google translate lietoji?

5 0 atbildēt
I'dritvai kociņ! Kad es biju sīcis, mēs bumbu ar čomiem no pagalma un blakuspagalma dzenājām. Mēģinājām trāpīt ar bumbu riebīgās mājas pārvaldnieces logā, taisījām lokus, braukājām ar velo pa jūras krastu, mežu, rajonu. Sēdējām starp koku zariem uz šķūnīšu jumtiem, celtniekiem nospērām tukšās taras, lai končas kuras maksāja vienu santīmu sapirktu saujām. emotion Un vēl, un vēl, un vēl... Haha! Tik jauki atcerēties visus tos pigorus. emotion Bet skatoties uz šiem nezinu ko darīt - smieties vai raudāt.
5 0 atbildēt
Ko jūs brīnaties tas ir 21.gs!! Pie visa vainīgs internets!!!
4 0 atbildēt

Tas irnormāli, ka ātrak gribaskļūt pieaugušam. Tā tas vienmēr ir bijis un būs. Un arī tad kad es augu, 11 gados nevienu vairs lelles neinteresēja  emotion . Viss atkarīgs tikai no tā vai tas paliek interešu līmenī vai arī aiziet tālāk...

6 2 atbildēt

Krīt acīs tie autora komentāri, kuros caur uzspēlētu sarkasmu tiek pasniegts tas, ka pats autors/-e ir ar galvu domājošs indivīds, kamēr šie te pilnīgi idioti. Es ieteiktu mazāk iespringt par lietām, kuras nevari ietekmēt un bērniem, kuri nav tavējie. Tas pirmkārt. Otrkārt, vismaz man liekas, ka daļa savus tekstus rakstījuši prikolam un pat ja arī nē, tad nesaprotu par ko tur tik ļoti cepties. Ja esi tik gudrs un intelektuāls kā to vēlies parādīt, tad lasi grāmatas, nevis centies runāt tik pareizi un pamācoši kā dzīvesgudra penionāre, jo tā vēlēšanās uzsvērt savu "augsto" attīstības līmeni, reāli krīt acīs.

 

P.S. Lūdzu, dieva dēļ, netulko no krievu valodas uz latviešu, ja nemāki to darīt. Iegooglē un būsi pārsteigts/-a, ka ir tāda pilsēta kā SARATOVA, nevis, god damnit, fuckin Vitenpiska !!!

6 3 atbildēt

Trakas lietas notiek!

3 0 atbildēt

Krievijā tas nav nekāds brīnums.

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »