local-stats-pixel fb-conv-api

Lielākās amerikāņu karavīru pastrādātās zvērības33

507 23

Vai tiešām "Dižās Amerikas" karavīri ir tik varonīgi un godīgi, kā mums liek domāt rietumu prese? Kā izrādās nē. Neaizsargātu civiliedzīvotāju slepkavošana, rasisma vadīts genocīds un negodprātība ASV armijas augstākajos līmeņos, ir tikai dažas no amerikāņu karavīru pastrādātajām zvērībām. Būs otrā daļa.

507 23 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

 "Dižās Amerikas" - tik ļoti kremliski... Gaidu līdzīgu rakstu arī par citām valstīm, jo pat muļķim skaidrs, ka zvērības pastrādājuši praktiski visu valstu karavīri...

91 8 atbildēt
Īstā tēma, par ko runāt Ziemassvētkos. emotion emotion Un zvērības ir pastrādājuši visu valstu karavīri, ne tikai amerikāņi.
38 6 atbildēt

Karš vienmēr un obligāti ir komplektā ar zvērībām, un, ja vēl kaut kur ir kaut kādi partizāni, tad obligāti būs soda akcijas pret civiliedzīvotājiem. Ļoti daudz lasot par vēsturi, ja būtu karš, es tītu makšķeri no jebkuras vietas, kur ir partizani - jo tas nekad nebeidzas labi. Vissūdīgākā vieta frontē   ir labāka. 

25 0 atbildēt

1. Karš pats par sevi ir lielākais cilvēces noziegums. 

2. Zvērības pret civiliedzīvotājiem utt. karā pastrādā visu valstu karavīri. Arī mūsējiem atrastos ko piesiet (piemēram strēlniekiem), ja gribētos. 

3. Stulbākais, ko redzu pie šāda tipa rakstiem ir "a kapēc par Krieviju neraksti?" un tamlīdzīgi. A kāpēc autoram būtu jāraksta par Krieviju? Gribēs - uzrakstīs, negribēs - nerakstīs. Ja kaut kas nav tā, taisiet rakstu paši par Krieviju, Vāciju, Franciju, Ķīnu vai vēl kādu. 

16 1 atbildēt
Lielākās zvērības vienmēr noklusē. Šīs ir tikai neliela daļa.
14 0 atbildēt

Nu tauta-cik jums gadi?Visas lielvaras ir līdzīgas-karā nav uzvarētāju!!!

12 0 atbildēt

ļaujat minēt jacky siekalu tecinādms,  viens no lielākajiem kremļa pi*arastiem LV šo rakstu spokos uzcēla sadaļā iesakām. 

10 5 atbildēt

Lūk iemesls kapēc ASV zaudēja Vjetnamā PSRS zaudēja Afganistānā un tai pat laikā Krievija Vinnēja Čečenijā un Dabūja Krimu...

Neviena valsts nevar uzvarēt pilnīgā karā otru ja valstij nav labākas alternatīvas ko cilvēkiem piedāvāt, izņemot naidu un ciesšanas..

Jūs domājat ka Krievs Čečenijā vinnēja tikai ar brutālu spēku, nē tapēc ka Krievija bija labāka alternat'via par bandītu brigādēm kas tur galvas gireza, Vai Krimā vis ir tik mierīgi tapēc ka Krievs tur kādam draud, nē tapēc ka tā ir labāka alternatīva nekā palikt Ukrainā, kur neviens nezin kas tālāk būs...

Tā pat arī Briti savas kolonijas noturēja nejau dēļ dzelžainās dūres...

Lai kautko iekarotu vispirsm ir jāizdomā ko viņiem piedāvāt..

7 2 atbildēt
Tā notiek jebkurā karā.Nupat pavisam nesen Dienvidslāvijā bij nežēlīgas lietas.Visur.Ir jāmainās cilvēku domāšanai un jušanai,lai kari izbeigtos pavisam.Kad mainīsies cilvēku domāšana un rīcība tad varēs slēgt arī cietumus.Cilvēki dzenās pēc materiālā.Tā vietā lai pievērstos Garīgajai augsmei.
4 0 atbildēt
Kāpēc Dižā Amerika ir iekaviņās?Ir jau arī viņa diža!!!Tev laikam skauž,ka asiņainā Paraša nav dižena!!!emotion
3 0 atbildēt
Stulbie moralizētāji. Sēž, pirž dīvānos un spriedelē kā vajag un nevajag karot. Kāpēc cilvēks kurš baro, apgādā ar informāciju, proviantiem, dot naktsmājas, muguru aiz kuras aizslēpties ir labāks vai imūnāks par pašu cilvēku ar automātu? Ja cilvēks grib būt neitrāls karā, tad viņam vajag būt neitrālam. Bet ja viņš karo nodevīgi, bez automāta, tad kāpēc viņam nemirt nodevīgi, bez automāta? Mazāk datorspēles un liberāļu & pacifistu murgus vajag skatīties.
5 3 atbildēt

Bagdādē nav ko līst, tur pat civiliedzivotājs ir terorists, ja grupā 1 ir ierocis, tad visi tiek uzskatiti par noziedziniekiem (jo ir līdzdalībnieki), ja nošausi to kam ir ierocis, tad to kam nav ierocis viņš nošaus tevi (jo atriebsies par pārējiem paņemot nošautā ieroci), tāpēc labāk likvidēt visus uzreiz.

5 3 atbildēt

nevajag demonizēt amerikāņus, vai kādus citus tamlīdzīgos. ir jāsaprot tas vienkāršais fakts, ka praktiski neviens militārists nav psihiski normāls. viņiem tīšām dienesta laikā salauž psihi, lai rezultātā iznāktu paklausīgs robotiņš (kaut uz sekundi padomā - pieaudzis vīrietis klausa otru pieaugušu vīrieti. tiešām nesaskati neko dīvainu?) . da i vispār, jukuši cilvēki ir visā pasaulē, visās aprindās un visos amatos. izdaram secinājumus, kungi un dāmas.

6 5 atbildēt

Manu prāt diezgan tendenciozs rakstelis, lai neteiktu post sovietiski norūpējušās cilvēka apzināta propoganda.

Karš vispār cilvēces vēsturē vienmēr ir bijis viena no galvenajām ļaunuma formām tā pat kā jeb kur veida vardarbība. Ja mēs nerunājam par kādu no totalitārajiem režīmiem tad kādas atsevišķas valsts vai nācijas vainošana un īpaša izcelšana ir ļoti nevietā,negodīga un nekonsekventa. Tas ir līdzīgi kā zināmās analoģijas ar vāciešu, japāņu vai krievu vispārēju vainošanu. Ja tādā mērcē tomēr tas tiek pasniegts ir skaidrs ka to dara ideoloģiskais pretinieks, vai tāds kurš sevi par tādu uzskata.

5 5 atbildēt

Labs un kartīgs raksts + 

Bet,manuprāt, nevajadzētu atgādināt visas sliktās lietas pagātnē .

3 4 atbildēt

Neredzu seit kko nepareizu. Viss normali. 

2 6 atbildēt

Cik tad krievu fašisti maksā par tādiem raksteļiem ?

7 12 atbildēt

Raksts ir labs un gan jau autors saprot, ka spokos lielākā daļa ir aprobežoti, nogribējušies aitas, kas nākotnē būs bez viedokļa kam uz kakla sēdēs bankas un mēdiji.

7 13 atbildēt

Meli meli meli!!! ASV karaviri nak lai aizstavetu!!!! vini neko tadu nekad nedaris!

5 19 atbildēt