local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlers, visapmelotākā persona cilvēces vēsturē (2.daļa)35

486 5

Sveiki, šis būs jau mans otrs raksts sakarā ar Ādolfu Hitleru.

« 1  2  3 »
486 5 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

ai fiirer mans fiirer  emotion 

16 0 atbildēt

Eu, mēs arī varētu sākt savu 'Help Make America Great Again'  kampaņu 'Help Make Europe Great Again',  emotion  un aicināt balsot par... Pag, mums vispār nav neviena kas pat mēģinātu Eiropu uzlabot tās iedzīvotājiem. Eiropa ir p*kaļā. emotion

15 0 atbildēt

20. Nu Krievijā arī šobrīd tāpat izskatās, tikai bildes būtu krāsainas un sīčiem būtu Adibas kājās un Jaguar rokā emotion

15 0 atbildēt
Diez gan smieklīga bilžu izvēle emotion nezinu kuru ar tādu paņēmienu var apmuļķot. Otrkārt šajā rakstā tiek uzsvērtas daudzas labās lietas ko Hitlers paveicies, bet tajā pat laikā netiek minēts nekas no sliktā, trūkst objektivitātes.
12 0 atbildēt

 emotion  un nebūs ilgi, kad atkal parādīsies tāds nacionālisms, jo tie bēgļi to pieprasa. Cerams šreiz izdosies uzvarēt. 

10 0 atbildēt

raksts un doma lieliski. tomēr vai apmelotākais, par to var diskutēt. piedāvāju savu variantu - Kaligula. nez cik laiks riņķī, kopš cilvēki runā par viņu kā par jukušu muļķi neizprotot motīvus.

7 0 atbildēt

Kaut Aadolfa onkulis augshaam celtos no mirushajiem, buutu vienreiz kaartiiba Eiropaa, un tie melnie salashnjas nevilktos uz shejieni!!!

6 0 atbildēt

Šo vispār latvietis ir rakstījis? Teikumi nesakarīgi, kā ar google tulkoti. Ka un kad lietošanu skolā arī laikam netika apguvis un teikumu uzbūvi, lai tie būtu loģiski...

Viens no cilvēces vislabākajiem valstsvīriem? emotion Are you kiddin me?  Ar ko viņš ir labs? Ar to, ka valsti noveda līdz kraham un pats bija pat spiests izdarīt pašnāvību?

3 1 atbildēt

Viss ir chikiniekaa - visi megavadonji ir baigie dzheki - netiek pateikts tikai viens - ebreju genocida nebija - bija genocids..

1 0 atbildēt

kāpēc tad pie ASV un Lielbritānijas tu pieliki tās vissliktākos fotoattēlus ,bet pie vāciešiem-vislabākos?

2 1 atbildēt

Palielinājas konfidence? Slikts tulkojums? Lasām tālāk.citādāk liekas neslikts apraksts.. Reizēm pat varbūt nedaudz pārāk slavinoss.. Nu nebija arī tur viss tik ideāli.. Šis pats par sevi liekas, ka tāds propagandas materiāls.. Foto... Tu ievieto nabadzīgāko slāni ASV un vidusmēra ģimeni Vācija... Tā tomēr ir liela starpība.. Arī vāciešiem bija smagi laiki pārmaiņas bija, bet tas viss netika kā ar roku atņemts pēc "vadoņa" nākšanas pie varas Vēsturi raksta uzvarētājs.. Grūti spriest... Protams Hitlera politika ir arī labas idejas un tomēr...viņa mērķi nevienmer attaisnoja līdzekļus.

1 0 atbildēt

Hitlers bija slepkava, Krievs viņu apturēja, Staļins bija slepkava. Amerika terorizē Āfriku, Putins ir slepkava. Eiropa klanās Amerikas priekšā, Putins ir slepkava. Eiropa cuckoldojas melnajiem, Putins ir slepkava. 

Nu ko, cerēsim, ka pēc tam, kad sabraukušie teroristi sarīkos civilo karu Eiropas valstīs, mūsu dārgais slepkava Putins nebūs vienaldzīgs un palīdzēs mums, jo NATO to nedarīs. 

4 3 atbildēt

Kas tā par propagandu?

0 3 atbildēt