local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegumi, kas šokēja Latviju (2)45

1253 2

Šajā rakstā esmu apkopojis pēdējo gadu šaušalīgākos noziegumus Latvijā.

Pirmā daļa ir šeit http://spoki.tvnet.lv/tribine/Noziegumi-kas-sokeja-Latviju/389238

1253 2 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Stulbā Liepājas tiesu sistēma  emotion 

102 1 atbildēt

Te tak Latvija, tiesas sistēma vienmēr bijusi zem katras kritikas..

50 0 atbildēt

uzpipā zāli,jamet cietumā,izvarotājus lai tik staiga??vai nav debila valsts??

35 0 atbildēt
Piekritu Anonima komentaram.par narkotiku lietosanu liek uz 10gadiem cietuma,a visadi pedofili un izvirtuli uz brivam kajam.ar tiesu sistemu tiesam nav kartiba,ka tadi cilveki var but uz brivam kajam.
35 1 atbildēt

Bļāviens, kā uzkurina Latvijas tiesu sistēmas. Par pedofīliju, izvarošanu vai slepkavību  IR JĀSODA! Un tā pamatīgi, lai saprot ,ka tā darīt nevajadzēja. Kas ir tās 200 h ? Bļa, man par sliktām atzīmēm bija gan pērieni pa dirsu, mājas arests uz nedēļu utt.  Ja es sastādītu likumus... bļā.. 

33 0 atbildēt
Nav tik smags? Man liekas, viņu pašu vajadzētu izvarot, lai kaut ko saprastu.
24 0 atbildēt

Uzskatu,ka jebkāda netikla rīcība pret nepingadīgu personu ir sodāma ar brīvības atņemšanu!Vienalga,vai netikli pieskārās vai seksuāli izmantoja, pat ja liek darīt netiklas darbības un ne tā paskatās!.Tas nav normāli!Kā vispār kādam ir tiesības izpostīt otra dzīvi?

21 0 atbildēt

Par pēdējo esmu vienkārši nesaprašanā,kā viņa vēl amatu nav zaudējusi. 

19 0 atbildēt

Personigi, piekritu, Latvijas piespriestie sodi ir parak maigi, agrak pat ja kaķi nositi, tevi cietuma ielika uz cik gadiem jau, tagad, ir tadi sodi, ka nav sodu, jebkurs noziegums sada vieda, ir liels, nav svarigi, kas dara un kam, vaininiekiem ir jaizcies un jaatbild par noziegumiem! Latvija sodi tagad ir tadi, ka tu apzagtu benzintanku! Stulbums, sadus cilvekus, vispar, nekad uz brivam kajam nevajag laist vala, it ipasi izvarotaji, slepkavas, vini nekad nemainisies, vini ir slimi un nepieskaitami! Pat cietuma sadus cilvekus neieredz!! 

17 0 atbildēt

Es nebrīnīšos ja pēdējā stāsta meitenīte pieaugusi izjutīs pretīgumu pret vīriešiem un kļūs par lesbieti. Man liekas, ka vairums pēc pārciestām bērnības traumām kļūst. Ļoti, ļoti žēļ, ka ir tādi pretīgi cilvēki. 

15 0 atbildēt

pabiras..

14 0 atbildēt

Kas par cilvēkiem...

14 0 atbildēt
92.gadā divi brāļi sadomāja pārņent biznesu,pirms tam nogalinot 3 firmas darbiniekus.Tamdēļ pirnais brālis ņēma rokās cūku kaujamo tuteni un gāja iekšā telpā kur atradās šie 3 darbinieki un visus nogalināja ar nazi,kamēr otrais stāvēja pie durvīm ar uzgrieztu radio atskaņotāju,lai neviens nedzirdētu kliedzienus.Pirmais dabūja 15 gadus.otrs ar radio 11.Nu jau abi brīvbā. ---------------- 2000.gadā divi sadomāja nogalināt kādu pazīstamo hospitāļu ielā.Iegāja pie tā ciemos.un nožņaudza.bet dzīvokli pārdeva viltojot dokumentus.vēlāk.Tikmēr dzīvoja šaj dzīvoklī kopā atrodoties ar līķi.Kad līķis sāka pūt un smirdēt sazāģēja to pa daļām ar zāği un aiznesa noslēpt uz netālajiem kapiem kapličā.Pēc tam izmeklēšanā noskaidrojās ka ir nogriezuši galvu kādai sievietei jelgavā lai pievāktu viņas auto,un aprakuši.Vienam iedeva 18 ,otram 20 gadus.Tūlīt jau nāks ārā. ------------- 2000.gadā viens izdomāja veidu kā pelnīt naudu.Kāpa iekšā taxi un pa ceļam pārgrieza šoferiem kaklu ar nazi.Ar šādu metodi nogalinot 3 šoferus.Dabūja 20 gadus cietumā.No kuriem 15 nosēdēja un jau iznāca ārā par labu uzvedību. -----
10 0 atbildēt

Tiem, kas klūp krāgā Liepājas tiesai, vispirms vajadzētu noskaidrot, par ko tos abus vīriešus tiesāja, kas cēla apsūdzību un uz kāda panta pamata. Apsūdzība par izvarošanu tur nebija. Beidziet vienreiz lasīt dzelteno presi, bet paši izpētiet. Un Lāčplēša ielas lietā arī stāstam ir divas puses. Vietējie zina arī otro.

11 1 atbildēt

Unikali tiesas spriedumi,tas ir loti bedigi,ka noziedznieki netiek pienacigi soditi.

7 0 atbildēt

P.S.Un tās mātītes,kuras izlemj dzīvot vai nedzīvot bērnam, tās arī aiz restēm.

6 0 atbildēt
Tas kas man ir stāstāms pārspēj visu. Pirms apmēram 45 gadiem ciemā kurā es ieguvu pamatizglītību notika kas tāds kas pārspēj jebkuru slimu šausmu stāstu. Ciemā agrāk bija ļoti daudz iedzīvotāju. Bija arī dzērāju gimenīte kurā sastāvēja no diviem vecākiem mazuli un mazo (7 vai 6 gadi) Dzērāji gāja dzert ,bet mazais gribēja ēst ,bet nebija jau ko daudz domāt ,kamēr vecāki dzēra mazais taisījās ēst savu mazo māsiņu kuru bija sagriezis un izscepis. Nekas nenāca mazā mutē jo dzērāji bija ātri atpakaļ.
6 0 atbildēt

Baložu lieta - man joprojām šķiet, ka tā sieviete nav vainīga.  Imantas pedofīls ir izdomāts tēls policijas tēla spodrināšanai.

7 1 atbildēt

ja tā tiešām viss kā te ir sarakstīts, tad jābrauc prom no Latvijas, kaut arī man tāda doma piemklē reti..

6 0 atbildēt

Savās maiņās bieži redzu to Imantas pedofīlu emotion

5 0 atbildēt