local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais Spoku pavārs.631

1761 11

Iesniegums ir uzrakstīts un nodots Policijā! Un tiks izskatīta tuvākajā laikā!

Paziņojums vienkārš. Tagad tiek rakstīts iesniegums policijā. Rīt no rīta tiks policijai piegādāts. Takā Visi kas ziedoja naudu un nav vēl pieteikušies lūdzu to izdarīt, lai varu pievienot cietušo vārdus un summas. Laigan tagad kad runāju ar policiju, man pateica vienkārši, ka ņemot vērā viņa stāvokli ka jau ir aktīva krimināllieta pa viņu, tad šis tiks pievienots uzreiz klāt pie tās lietas un tur ies jau smagāks pants utt.

Sveiki. Negribējās gan ka tik tālu šis viss nonāk, bet izrādijās ka mūsu Spoku Pavārs nav tas pa ko mēs viņu uzskatījām.

Kā izrādijās šis konkrētais cilvēks ir mums ir pazīstams kā Mārcis Freimanis. Pirms tam viņš bija pazīstams arī kā Mārcis Andzēns, un arī kā Kristaps Ozoliņš, un arī kā Agris Čerņiševs. Viņš šīs krāpšanās izmantoja nepazīstamu cilvēku vārdus un konta numurus lai iedzīvotos uz cilvēku labsirdību.

Viņš ar vēl diviem citiem saviem draugiem šādas afēras ir veicis arī agrāk.

Šī konkrētā informācija nokļuva manās ausīs visnotaļ nejauši, bet pārbaudot informāciju tā izrādijās par nožēlu patiesa.

Šeit tālāk ir minēts neliels ieskats.

Tas ir nokopēts no dažādiem avotiem ko man iedeva cilvēks, un iepazīstināja mani ar patieso spoku pavāru.

Būs tikai maza daļa no teksta, bet pievienoju linkus lai jūs varētu izlasīt orģinālajā lapā visu informāciju.

"Sveiki powera lietotāji.

Kā jau lielākais vairums zin, tad lietotājam DKIS (Kristaps) arī pēc maksas operācijas veikšanas, mira dēliņš. Dēļ tā visa viņš ielīda lielos parādos. Bmwpower.lv vienmēr ir izcēlies ar to, ka vairāk vai mazāk, palīz citiem nelaimē. Tādēļ vēlos aicināt palīdzēt ar finansēm, un ziedot kādu brīvu naudiņu.
Ja spēj palīdzēt kaut pavisam minimāli, lūdzu dari to."

Šeit ir linki kur varat izlasīt vairāk par šo fruktu.

http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17428

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/126832-ja-kadam-ir-pretenzijas-pret-tadu-marci-andzenu/

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=106247&st=0&p=1155190

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/20452

Un lūk arī video no degpunkta arhīva http://www.tvnet.lv/online_tv/4502

1761 11 631 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 631

0/2000

Zināju tikai to, ka šis māk gatavot emotion

40 0 atbildēt

Bet mani vēl arvien nepamet tā dīvainā sajūta, ka Spoku Pavārs, kurš drīzumā jau piekto reizi kļūs par tēvu, tagad ēd tos Laimas konču kalnus un ļauni tīksminās, jo naivie spoku lietotāji vēl nav sapratuši, ka arī šniceles un kotlešu receptes viņš, patiesībā, ir izkrāpis no tuvējās ēdnīcas pavāres.

39 0 atbildēt

Jūms te kaut kāds jefiņu saiets gadījumā nav?

Kaut kāds morāls kroplis, pelnās uz bērniem, melo utt, jūs vel aptauju zutaisat, vai par sodu viņam neatņemt kādas sūda medaļas?  Slimie cilveki... viņam viens iesniegums un viņs sēž. tas viņam būtu sods adekvāts.

41 2 atbildēt

Nu, man viņš jau izraisīja aizdomas kopš tās viņa akcijas, kad viņš piesolīja ZZ par 5 ls vienam no viņa raksta komentētājiem, taču neviens to balvu tā arī nesaņēma...

38 0 atbildēt

Opā...vesels Spoku detektīvstāsts...bet ja nopietni, tad ļoti žēl ka tādi cilvēki izmanto citu labestību un velmi palīdzēt emotion

Muhin, malacis, ka ka uzņēmies visu sakārtot un atmaskot īsto "Spoku Pavāra" seju...

37 0 atbildēt

Muhins gluži kā Muhtars šo lietu atrisināja.

37 1 atbildēt

Šī ir naudas izkrāpšana. Te bez iesnieguma policijā, neiztikt. lai tiek sodīts. 

p.s. seja paspīdēja spokos, policijai nebūs grūti atrast. Strādāju šajā jomā, ne policijā, varu kādam ģenerālim konsultāciju palūgt.

35 0 atbildēt

O pidars! Izrādās, ka ne visi dūšīgie ir tik lādzīgi un uzticami kā Kalvītis.

35 2 atbildēt

Beigu beigās Īslīces bērni ir vinnētāji- tikai padomājiet- viņiem bija iespēja redzēt Muhina  uguns šovu, lieliskus velotriāla trikus un ĪSTU NOZIEDZNIEKU!  Kuru pēc tam vēl detektīvs Muhins atmasko! Vnk lielisks šovs un vēl īsts piedzīvojums! Un bērniem ir  veselīgi pārliecināties, ka blēži mēdz izskatīties ne tikai pēc parastiem cilvēkiem, bet arī  populāriem  spokiem!

31 0 atbildēt

atceros kad vins te tauku receptes lika,kaa vinu visi slavinaja,ka vot taa japelna ka nekam netrukst :D nekas zoona svaru nometiis,un par to naudu kur es sen atpakal ziedoju tavam "beernam" iesaku tev nopirkt diegu un adatu ar ko dirsu laapit

30 0 atbildēt

Kāds gudrs tiesnesis teica - Visi tiesājamie patiesi nožēlo, tikai lielākā daļa ,par to ka pieķerti.

29 0 atbildēt

nu ko te var pateikt, riktīgs PAUTS...tas jau ir zemiski zagt naudu, kas saziedota bērniem...

29 0 atbildēt

Gan jau tgd spocēni aplūko viņa profilu (tai skaitā arī es)...un iemetu aci arī viņa komentāros.Lūk ko atradu-> "opā lilā, hana ir . nobeigšu šo ziedojumu akciju un zūdu no šejienes. Ar Tvnet cenzoriem utt cīnīties ir neiespējami....."

Liekās bik dīvaini uzreiz pamest profilu, tikai tpc, ka  tvnet nopirka spoki.lv (varbūt parādījās "lieliska" iespēja ar ko aizbildināties).Manuprāt, suns zin, ko ir ēdis.

24 0 atbildēt

Cepumu kalns mūsu taisnības cīnītājiem - Muhinam, Sašam un MJ

24 0 atbildēt

Esmu viens no tiem kas ziedoja DKIS bmwpower....... Nezinaju,ka sitais mudaks ir tas.... Sashka es ar tevi dolja ,protiv loma net prijoma

24 0 atbildēt
 

Nu bet protams ka tā sabrabējusī mazda bija viss,kad viņš sāka te šašlikus cepot stāstīt kā treknajos gados pa celtniecību ar brigādi plosījies un tūkstošus grābis, kā izstādes varianta jaguāru iepircis, kabriolets un vēl vesels autoparks viņam stāv... sapratu ka tāds mutes bajārs vien ir. Vasarā kad to E38 cēlu augšā, šis privāti atrakstīja ka pa pāris kusakiem ieinstelēs ALPINA aparatūru man tur iekšā, spečoks esot tādās lietās, atteicos no piedāvājuma, tagad pirms akcijas atbrauca lai viņam lētos čibrikus mazdiņā pievienoju, vismaz kaut kādu skaņu autiņā gribot... :D

 

Meļiem ir vajadzīga laba atmiņa.  / Kvintiljans. /

24 0 atbildēt

Tagat saprotu kapēc niks Spoku pavārs, jo viņš mūs sākumā nedaudz apcepa lai nedaudz kārdinoši liekas, un vēlāk mūs pašus uzmeta uz pannas. emotion

23 0 atbildēt

kastrēt.

21 0 atbildēt

Muhinam vajadzētu saņemt ''Latvijas Lepnums'' balvu, jo ne kurš katrs var aizdomāties tik tālu, lai saprastu to, ka cilvēks kurš visiem sķiet tik labs, mīļs, labsirdīgs dziļi sirdī ir neģēlis kurš izkrāpj naudu no nevainīgiem cilvēkiem, kuri gribēja tikai palīdzēt nelaimē nonākušam cilvēkam. :(

23 2 atbildēt

Pārāk apķērīgs gan viņš nav, ja jau parādījās labdarības pasākumā, savāca naudu, kurai seko līdzi tik daudzi cilvēki un, neskatoties uz viltus identitātēm - izmanto konkrētu IP adresi, kuru policijai ir ļoti viegli uzzināt, nemaz nerunājot par kontu, kurā naudu ieskaitīja un likums ir pret viņu.

Ja nu vienīgi viņš ir veicis CSI cienīgas krāpšanas metodes, izmantojot viltus IP adresi, samaksājis kādam, lai tas izliekas par viņu un patiesībā ir kāds nabadzīgs terorists, kurš dzīvo Ukrainā un apčakarē vienas valsts iedzīvotājus, pēc otriem.

21 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »