local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnieti par sievu? Labāk nē!!!94

2040 13

Kādā no Ķīnas blogiem ir parādījies nezināma autora stāsts par laulībām starp ārzemniekiem un ķīnietēm. Autors brīdina ārzemju preciniekus par laulībām ar ķīnietēm.

P.s. Stāsts brīžiem šķiet nopietns, brīžiem komisks, bet brīžiem arī stulbs. Ceru, ka jums patiks. :)


2040 13 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Jā, ķīnieši dara daudz ko tādu, kas pie mums nav pieņemts. Lai gan mēs daram daudz ko tādu, kas Ķīnā nav pieņemts :D  Laimīgais vīrs, izskatās, pirms kāzām nav painteresējies, kā būs. Ja padomā, tas, ko dara sievas vecāki, pa daļai ir spēkā arī te. Izslēgt gaismu aiz sevis, piemēram. Mēs taču taupām elektrību, ne? Un kas viņam liedz aiz sevis atejā aizkrampēt durvis? Neizdarīji to - pats vainīgs. Un ķīnieši liek bērniem mācīties, jo zina, ka ja viņi izlaidīsies un būs stulbi, tas sagādās problēmas gan bērniem pašiem, gan vecākiem. To, starp citu, daudzi mūsu jaunie vecāki nesaprot. Amerikā ar to vispār esot vakars uz ezera.

0 0 atbildēt

WOW tik daudz plusu!++

0 0 atbildēt

Man patika,shito es nezinaju tik smalki. Pluss.

0 0 atbildēt

Ptiešām superinteresants raksts! +

0 0 atbildēt

Izvirzi merķi, nodarbini rodnu un kļūsti par lēto darbaspeku karali.. :)

0 0 atbildēt

That's Racist! emotion

0 1 atbildēt

 emotion  emotion 

0 2 atbildēt
Kas vainas musulmaņiem? Man pašai draugs ir musulmanis. Neko sliktu tajā nesasjatu. Māsicai vīrs arī musulmanis.tie jau precējušies un divi bērni. Lakatu velkā pēc iegribas. Gribi velc, negribi nevelc. Tomēt viena noteikums gan ir - cūkgaļu nedrīkst ! Un tiešām musulmaņi ir sliktāki nekā ķīnieši? Domā pirms raksti. Det e ej som di pratar har. De e snäll människorna
0 3 atbildēt

Cik ķīniešus  tu pazīsti? Raksta  autors  balstās uz savu šauro pieri vai uz  googli!

1 11 atbildēt

bulšits

3 20 atbildēt
« 1  2  3 »