local-stats-pixel fb-conv-api

"jcntn" rekords mīnusi - :)40

10 26
tā kā manam iepriekšējam rakstam kur lielākā daļa domāja ka kārojos pēc kkādiem virtuāliem cepumiem lika mīnusus lai nebūtu rekords - viņi ir stulbi egoisti, varat apvainoties vai nolekt no 5 stāva man vienalga ;P ta nu visi liekat mīnusus bet lai nav tā ka raksts pazūd jo tad nebūs jēga, jo tikai kopā mēs to varam :) bet runājot par tiem cepumiem - tas tiešām ir stulbi ka cilvēks kļūst dusmīgs ja otram būs kkādi tur cepumi, pat bilde nav tikai skaitlīši kuri pilnīgi neko neietekmē tas ir virtuāli jūs laikam nesaprotat :P vienīgi ka var iemainīt pret balvām ;) nu labi ntraucēšu vairāk - sežat tālāk pie saviem datoriem un jūtaties kruti :) lai jums jauka diena :) get a life :)
10 26 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000
epg avatarsepg
iemācies kaut vai vārdu 'neesi' uzrakstīt, tas tavu krutumu 2x palielinās manās acīs, citādāk neesi ne plika sūda vērts :))
9 0 atbildēt
vecit tu vari rimties vienreiz? Ne nu sitas viss ir janopelna velns paravis! ! ! ! Zini ja gribi uztaisit + rekordu tad ari kautkas jaizdara, nevsi prota lieciet man + ! ! ! Ja gribi uztaisit - rekordu tad ieliec 1.bili prosta sudu uzreiz buss oki doki !
7 0 atbildēt
epg avatarsepg
neapraudies tikai, dēls :))
7 0 atbildēt
kads ir nedaudz apvainojies!ta izskatas!!
7 1 atbildēt
Praktiski,6ada veida rakstus nahuj apstiprina? Un autoram smagi klibo citu viedoklju saprashana ka ari Latvieshu valoda. Rakstam nav nekada satura lidz ar to tas ir bezvertigs sviests,un pienjemsim,ka shaja sudaa jebkursh var iespljaut kautko naidigu un pretiigu un tu par to pareeksi,4aliit tev ja nemaldos nav kautkas kartiba ar galvu. Shada veida rakstu likshana shaja vietne liecina par to ka tu mekle publisku kaskji,labak izej uz ielas 5dienas vakaraa ;) Tak6to no tavas puses ceru vairs tadus sviestus neredzet,jo tas tikai ta padara tevi par pedejo atsaldeto kraanu Spokiem.lv apmekletaju acis. Ka ari smagi piedirs rakstu daudzveidibu ar kautkadu marazmu. Ja tev vajag Publisku uzmanibu izej ielaas un izdari kautko tikpat stulbu ko izdariji sheit. Un ar tiem ''tiekamies uz ielas'' uzdirsieniem daudzi man jau smagi noriebushies. Un pretstataa tam ko teici-dziive tevi izmaciss ko veltiji epg,ka noprotams ta tevi pret debiilismu vel nav izmacijusi ko?
5 0 atbildēt
ja tew nav ko dariit tad izej aaraa parotaljaaties, jo pashlaik izskataas ka pasham taa virtuaalaa pasaule ir diezgan svariiga :D gribi rekordu...aizej uz pludmali un uztaisi lielaako smilshu pili...tamm vismaz buus kaada jeega...vareesi prasiit naudu lai to vareetu apskatiit un tad ziedot kaadam kam taa tieshaam vajadziiga, bet no taada + vai - rekorda nevienam nav ne silts ne auksts :D aaa un tieshaam pamaacies vaarda ''egoists'' noziimi :D
5 0 atbildēt
raksti kā sīcis, uzvedies kā tizls *, tatad esi sīks un tizls. Viss, tinos, atteikšos no fantastiskās iespējas čatot ar * deģenerātu.
5 0 atbildēt
Ja jau tev tā neuztrauc tie cepumi tad ko Tu tā uztraucies par tiem + un - Tātad tomēr tev ir svarīgi kad tev cilvēki liek + Un tas rekords nu piedo bet galīgi garām emotion kā ideja.
5 0 atbildēt
wtf? tu gadiena par nopietnu visu shito nenjem? :D
5 0 atbildēt
Kasis007 es tev piekrītu, bet šitam 8 gadīgajam jau uzreiz neizgāja.
5 0 atbildēt
epg tev ir taisnība, piekrītu ! :D
5 1 atbildēt
priecājies par mīnusu ^^
4 0 atbildēt
vai tad es kaut ko par Tevi teicu? Pārak sīks un tizls esi, lai izpelnītos atsevišķu uzmanību.
4 0 atbildēt
ai ai, interneta vara... Vispār jau *cionāli nenobriedušajiem (EMO) un pārāk maziem bērniem nets būtu jāaizliedz.
4 0 atbildēt
skarbi teikts
4 0 atbildēt
Autor,kas ir ,par EMO kluvi? Kamer taisiiji rakstu- venas negriezi? luudzu ,atbildi :D psc, kaadam te dziives jeega pazuda :D :D ha ha ahaa, un ka var teikt sito tizlo tekstu ( GET A LIFE ) tas no pasa teiceeja skan NENORMALI debiili :D :D ha ha ahaa AUTORS- SII MEENES LIELAAKAIS NUUGJIS :D
5 1 atbildēt
epg avatarsepg
cerams, ka autors jau nav sev pielicis roku aiz pārdzīvojumiem par šādiem komentiem :))
4 0 atbildēt
šodien tādu līdzīgu pie baznicas redzēju ;DD
3 0 atbildēt
epg avatarsepg
žēl, ka izrādījās, ka autors nav sev neko nodarījis :) ja godīgi es jau savā dzīvē esmu sasniedzis tik daudz, cik tu nekad nesasniegsi :)) btw - 'smieKlīgi', nevis 'smieGlīgi' :)
3 0 atbildēt
autor :) atdziesti ;) raxti ir jāveido labi un ar jēgu. šiem jēgas nav, tpc arī nevajag bļaustīties par to, ka cilvēki, kas te uzturas, ir egoisti vai vēl nez kādi.
3 0 atbildēt