local-stats-pixel fb-conv-api

Tests maximā!47

263 5

Čaw spoki! Zinu, ka sen neesmu manīts, bet diemžēl biju ievērots Maximā un Centis man palūdza, lai beidzu apbižot viņa zeltainos produktus, kas nemaz neesot slikti. Šoreiz stāsts ir konkrēts un uz Maximu eju ar mērķi nopirkt lietas, lai varētu, šajās aukstajās dienās sasildīties. Nu iepirkšanās jau notika vakar un saltais ziemelis brāzās pār manu Rīgas mikrorajonu, pa ielām gāja vien retais cilvēks un arī tie lielākotie bija siltajās trenūzenītēs un negāja bet streipuļoja no vienas ietves malas uz otru- manā rajonā tas ir stilīgi :D. Ejot Maximā caur austiņām dzirdu: " Eu pacan dai sigaretu", sajūtu sirdī sirdsmieru-šie vārdi man pasaka ka esmu savā rajonā- laiks sākt testu!

1. Kartupeļi

Cena: 0.22 LVL

Apraksts: Kā jau Rīdziniekam, man kartupeļi pie dzīvokļa loga neaug, bet garšo gan maitas. Tāpēc es piespiedu kārtā reizēm esmu spiests iegādāties brūnos bumbuļus veikalos, jo vienmēr jau nevaru aizbraukt uz laukiem un iztīrīt omes pagrabu. Labu domādams es dodos uz Maximu ar palielu kulīti, kur bēda brāļus salikt iekšā. Pats Dievs man stāvēja klāt, ka nopirku pa lēto un man vēl pateica, ka vakar bijis dārgāk. Šajā aukstajā laikā nekas labāk nepalīdz pret aukstumu, kā aktīva kartupeļu tīrīšana. Aiznesot mājās saprotu, ka Maxima mani šoreiz nav samelojusi jo kartupeļi tiešām vakar ir bijuši dārgāki, jo mizojot šitie glumie ir baigi mīkstie. Kad uzvāru saprotu, kāpēc sāli ir jāpievieno visiem ēdieniem. Kartupeļi ir saldi, pretīgi saldi. Vēlāk kad cepju atkārtojas iepriekšējais scenārijs atkal pretīgais saldums. Tad es saprotu, ka dulburis neesmu es, jo sāli izrādās es pievienoju kā vajag. Griežos pēc brīža pie slepenas kartupeļu atbalsta organizācijas dienesta vadītāja Eižēna, kas man laipni paskaidro: " B#$@ tie Maximas pi#^%# Tevi ir piečakarējuši viņiem noliktavā ir mīnusos  un kartupeļi ir apsaluši viņiem garša tāpēc arī pretīgi saldena" Kārtējo reizi saku Paldies Maximai par dzīves mācību.

Mērķauditorija: Saldumīļi, ja rīts bez būlkas un kakao ar 4 cukuriem nav iedomājams, tad kāpēc gan pusdienās nesaēsties siltus saldenus kartupeļus, vēl tikai prasās šokolādes krems.

Vērtējums : *

Kopsavilkums: Nu, no šodienas vairs nemetu akmeņus Maximas dārziņā- metu apsalušos kartupeļus, jo ēdami viņi nav, bet man nav viņus kur likt :(

2. Ātri pagatavojamā kartupeļu putra ar vistas gaļu.

Cena: 0.29 LVL

Apraksts: Ārā auksti vēji brāž LU nekurina pietiekami labi, bet kafiju vien nesasildīsies, tāpēc izdomāju paņemt uz skolu garšigu biezputru ar vistu. Lai viss pasākums būtu garšīgs pietiek ar pāris gramiem silta ūdens un skolā no kafijas automāta ūdeni var dabūt pa 10 sančiem. Nu mēs pāris studenti esam šo Dieva galdu paņēmuši līdzi un plēšam vaļā, lai varētu mieloties ar vistu gaļa tomēr. Lai arī cik pārsteigts nebūtu vistu iekšā neatradu tikai dīvainu pūlveri. Es uzreiz sapratu, ka tas ir burvju pūlveris, kas saskarē ar ūdeni pārvēršas par vistu. Uzlejot ūdeni nekas nenotika tikai kārbiņas saturs sāka izdalīt smaržu vai smaku, grūti noteikt. Garša izrādījās šoreiz bija sliktāka kā izskatas,čaļi gan teica, ka ēst var, bet kā saka tautas teiciens arī līķi var ēst, ja dzīve spiež. Mani paldies dievam nespiež.

Mērķauditorija: Topošie veģitārieši, te Jums ideāls produkts, lai atradinātos no gaļas garšas un pieradinātu kuņģi pie negaršīgām lietām.

Vērtējums: **

Rezumē: NU šis produkts piederētos pie Optima līnijas produktu saimes- lēts, barojošs,  uzturā nav ieteicams lietot.

3. Degvīns " Premium Vodka"

Cena: 2.99

Apraksts: Lai ķermenis nezaudētu siltumu pēc staigāšanas pa āru ir ieteicams ierīvēties visam ar šņabīti. Kurš gan cits šņabēns būtu pelnijis apkļaut manu ķermeni, ja ne pats lētākais. Vakar Maximas plauktā mani piesaistīja šis puslitrinieks, ka nenožēloju un paņēmu. Mājās atnācu nosalis kā suns un protams liku lietā iztēli un sāku rīvēt rokas ar uguns dziru, protams no katras vates ko ierīvēju vienu graķīti ierāvu, lai arī iekša parīvējas. Drīz vien biju silts, pat karsts, varu pat derēt, ka mani katrs otrais rajonā butu gatavs palaizīt. Draudzenei gan mana sildīšanās maniere neiepriecināja un tādēl man  bija jāiet mērcēties vannā (kamēr vārījās saldie kartupeļi). Kad atnāca ciemos čoms kaņešņa ka puslitrs ātri abus sasildīja pavisam, ideāls produkts aukstā laikā.

Mērķauditorija: Tik pat slimi cilvēki kā es, vai vnk alkānii.

Vērtējums: ****

Rezumē: Ticat vai neticat, bet tas draņķis afigenna kož acīs, bet pasākums bija makten jautrs, nezinu vai kādreiz atkārtošu, bet var pārsmieties, ierīvējot sevi ar grādīgo :)

4. Svaigi broileru spārniņi.

Cena: 1.29 Ls

Apraksts: Reti, kad redzēta gaļa zem 2 lvl, kur nu zem 1.5 lvl, uzreiz sapratu, ka jāņem vien ciet tas labums, manā pakā pat kilo nebija. Par to svaigumu gan varu strīdēties, jo, lai arī kā meklēju kur manā Maximā tā vista ir piebeigta tā arī neatradu, un galīgi auksta arī bija, neesmu gan CSI eksperts, bet pēc līķa tempratūras konstatēju, ka šī mirusi jau vairākas stundas, pat dienas. Bet ne par to ir stāsts, stāsta galvenie varoņi tomēr ir necili kauainie spārniņi, kas šodien tika garšoti un saku kā ir ar pareizu marinādi un garšvielām arī žurku var labi samarinēt un ēst pirkstiņus laizīdami.

Mērķauditorija: Ja patīk kaulaini skuķi, kādēļ, gan lai tev nepatiktu arī šie kaulainie spārniņi.

Vērtējums: *****

Rezumē:  Paskaties kādu marinādi no Sirmā un aizej pie savām tirgus sievām pēc kādiem zaļumiņiem, jo spārniņus garšigus var pataisīt pat vīrieša roka, galīgi slinkajiem iesaku Magi idea vērtīgos maisīņus, jo garšo gandrīz tik pat labi, kā ar paša marinādi. Un plus tas šajā aukstumā sagādā tik daydz siltu brīžu.

5. Kliju sausmaizītes Mario

Cena: 0.55

Apraksts: Katram šādā aukstumā gribas kādu našķīti likt uz kārā zoba, lai sirsniņai paliek vieglāk. Es šoreiz izvēlējos sevi palutināt ar smalkmaizītēm. Izskats jau ir draņķīgs, bet nekas ģeniālais taču nav skaists, kaut vai kaimiņu dievinātais rižais Vladimirs, kas guļ šobrīd savā stikla kalnā(Mauzelejā) kā princese stāstā par Zelta zirgu, pec skata  drausmīgs, bet visas tautas mīlēts. Tāpat vajadzēja būt ar smalkmaizītēm. Šoreiz gan varēja saukt par sausmaizītēm, lejā bez uzdzeramā neiet. Draudzene gan laida lejā ar tēju un zapti, bet man gan prasījās pēc izmešanas. Tā viņš ir, laikam nemāku cienīt labas lietas- arī Vladimirs nekad nav paticis :( tāpat kā sausmaizītes

Mērķauditorija: Lai šito ēstu tev nav jāmīl Vladimirs, pietiek ka atrodi ar ko mitrināt, tad jau nav tik ļauni, man gan pie sirds negāja :(

Vērtējums: ***

Rezumē: Šitais labi noder diētās, jo ja tek siekala tad iebāž mutē šito un tā ātri uzsūc siekalas vēl izraisot žagas, labi joks. Ēdiet veseli, bet zapte gan te noder.

6. Tēja Možums

Cena: 0.19

Apraksts: Sēžot pie kamīna katrs sevi cienoš angļu džentelmenis dzer tēju. Es arī izdomāju sēdēt pie radiātora un lēni malkot karameļu tēju. Krāsa iejaucot neatšķirās, bet maitas maisiņam nav pielikuši aukliņu, kas protams noved pie problēmām, bet pa 19, sant nevar gribēt vēl aukliņu. Visas iepriekšējās bēdas vēl ir sūds, bet kad šo brīnumu pagaršo, tad tu saproti, kad tā reize kad nejauši mēģinot kaimiņam nospert degvielu, kad pats ierāvi mutē labu tiesu bendžas nav bijusi sliktākā garša, kas tavā mutē ir bijusi, jo karameļu tēja to pārspēj. Principā pamēģiniet lētāko ledeni izšķidināt ūdeni un vēl pielikt 2 cukurus. PRETĪGI!!!

Mērķauditorija: Fetišisti, kam sexā patīk mocīt partneri, lieciet viņai izdzert šo tēju un Jums bauda no skatīšanās būs rokā.

Vērtējums: *

Rezumē: Nu varbūt kādam kārumniekam garšo šī tēja, bet nu ne jau pa velti viņa maksā 19 sančikus, parasti viens tējas maisiņš ir dārgāks a te 20 plus vēl kartona iepakojums. Pašizmaksa tam draņķim nav- par indi tomēr parasti indes lieotājam jāmaksā nav!


Tas arī šoreiz viss, kad uznāks iedvesma atkal ieskriešu ciemā pie centa/


p.s. ja patīk testi, pārējos meklē ferma22.wordpress.com

263 5 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Kurš gudrs latvietis, rīvē šņabi sev virsū? :D + no manis, par kaulainajiem sparniniem

13 0 atbildēt

hehee

liek pasmieties un nevar nepiekrist par to ko mums piedāvā maxima jo citas lietas vispār neticās ka tas ir pārtikas produkts, bet drīzāk... who knows...

11 0 atbildēt

+ noteikti plus pa rasktu :D

10 0 atbildēt

šie raksti man vienmēr uzlabo garastāvokli. emotion

10 0 atbildēt

Šie testi patīk.. ;) +

10 0 atbildēt

Vienkaarsi Unikums tavi testi + no manis! Tik interesanti vai tu visu tieshaam paarbaudi vai tev ir izcila fantaazija? :D

10 0 atbildēt

Pats gan Maximā iegriežos ārkārtīgi reti (nav pa ceļam), bet pirms nedēļas biju iegriezies - viņiem tur lasis bija pa lēto, zem Ls 3... Nu nesūdzos....

Bet par tēju "Možums" pilnībā piekrītu autoram. Ar karameļu garšu gan neprovēju, biju nopircis kaut ko klasiskāku, bet nu dzerama tā manta nebija... Un tā pat nav Maximas vaina, es viņu Rimi nopirku...

11 1 atbildēt

nav jau nemaz tā maksima tik slikta, laikam tāpēc, ka pagaidām vēl neesmu iegrābies :D

10 0 atbildēt

maksima vienmēr lie uzsmaidīt...emotion

9 0 atbildēt

šito lasot krēslā nemaz nevar nosēdēt...visu laiku tik zem galda +++++

9 0 atbildēt

atbildot uz Jan+X komentāru " To mozuma teju vajag dzert ar pienu,es plusu ... "

nu students esmu, bet strādāju un pats arī visu maksāju un par savu naudu dzīvoju, tā ka nav jāēd draņķi arī studentiem, ja tikai gribas strādāt, un nevajag visu nodzert :D  

9 0 atbildēt

esmu dzeeris karamelu mozhumu un varu droshi teikt, ka tik tieshaam pretiiga. citaam mozhuma teejaam gan nav ne vainas

kaa vienmeer interesanti lasiit tavus rakstus :)

8 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " tu esi pilniigs daunis teiksu ka ir !!!! nene... " jebkuru kritiku uztveru, kā ieteikumu nākamajiem rakstiem, piedod Centi ka aizskaaru emotion  

8 0 atbildēt

kolosaali. :) :D

7 0 atbildēt

tādēļ jau možums ir lēts, ka nav tās nevajadzīgās aukliņas, jo, ja reiz ir krūzīte no kuras tējiņu pasūkt, tad būs arī karotīte ar kuru cukuriņu pamaisīt un maisiņu izmakšķerēt...

aukliņas jau nav lētas (paprasiet alpīnistiem), tās arī sastāda galvenās augstās pašizmaksas kā arī nepiedodamo uzcenojumu veikalu plauktos...

un ja nu, pārmaiņas pēc, tomēr sagribas nogaršot kā garšo vārīts striķis (nemaz nerunājot par veļas auklām), tad var nosmeķēt kādu no aristokrātu gardumiem "Tetly" čaju, kur katram maisiņam ir pat divi šņorīši... neizplūdīšu, kam viņi domāti, jo doma no pielietojuma teju tālu atpaliek un beigu beigās pēdējo pili no samirkušā maisiņa mēs izspiežam pa senču modei (vnk ar pirkstu pret karoti)

7 0 atbildēt

vispar ta patiik lasit!! :))))

7 0 atbildēt

atbildot uz zinalds komentāru " Tie salāti ir garšīgi, neesat tik izlepuši ... "

iuuuuu, beidz, es tuliit vemshu, es pat "svaigus" tos kartupelju salaatus needu :D

autoram + par rakstu, labs vaardu kraajums, taa tik turpinaat, a Centoljikam Ubeljoljikam pa shtepseli, ja nelaidiis iistu expertu pie teikshanas emotion  

7 0 atbildēt

kaads ir iemesls,ka priekshroka tiek dota tieshi maximai?:)

7 0 atbildēt

+ no manis :)

6 0 atbildēt

atbildot uz Jan+X komentāru " To mozuma teju vajag dzert ar pienu,es plusu ... " Nevar jau visus lētos sūdus ņemt mutē, kas pagadās, man arī nav daudz nauda, bet ne jau lētie sūdi ir jāēd vēl sachakarēt veselību tā var, un ar lēto pārtiki ir tā pašvaki paēst, var jau arī ko normālu nopirkt un galvanais garšīgi pāēst, neciešu negaršīgus ēdienus++ no manis:)

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »