local-stats-pixel fb-conv-api

Tests Super netto.25

139 4

Chaw spoki!

Shodien esmu mainījis testa vietu un esmu devies uz patālo super netto pakaļ produktiem. Protams, ka vēlējos doties uz man tik mīļo Maximu, bet Centis Ūbele, jau sāk man izteikt draudus tāpēc iztieciet šoreiz ar Super netto. Uz super netto devos šorīt pirms darba, jo rīts bija iedots brīvs un mans mērķis bija iegādāties pusdienas, ko paēst darbā.

Brīdinājums- Tests ir man subjektīvs viedoklis, par dažādām precēm, necenšos nomelnot vai pacelt tirgotāju.

Manā krajā šī brīnumveikala nav tāpēc devāmies rīta pastaigā uz  blakus rajonu apskatīt, ko man spēs piedāvāt šis brīnumveikals. Tiem, kas nav bojuši varu pavēstīt, ka tas ir Rimi fārmklubs ar lētākām un bieži vien mazāk uzticamām precēm. Mans apmeklētais vairāk līdzinājās noliktavai, jo viss bija sakarauts čupās gar malām.
 Labi nav ko te daudz mūldēt- sākam testu!

1. Ceļojuma sviestmaize.

Cena: 0.48

Apraksts: Tā kā biju devies ceļojumā uz blakus kraju, sapratu, ka kā jau kārtīgam ekskursantam vajag pagaršot vietējo ēdienu. Pat Maxima mani nespeej iepriecināt ar tik lētu sviestmaizi un kā, lai es nenobaudu šo dabas brīnumu.  Ietīta parastā pārtikas plēvē, kas noteikti ir iemesls, kāpēc šitā ir tik lēta, nokožoties saprotu, ka gardi nav, jo ir baigi mitra maize, nu it kā kāds to būtu līgo naktī aizmirsis uz galda un tā visu nakti lietū stāvējusi, bet tas arī bija vienīgais mīnuss, jo garša nebija slikta. Un ja pa 50 santīmiem varu apmānīt rīta izsalkumu, tad neko sliktu nedrīkst teikt.

Mērķauditorija: Kad esi visu nakti nodzeeris un no rīta mutē slikta garša un vēl rīkle kalst- paņem mitro sviestmaizi, i garša pazudīs, i rīkle vairs nekaltīs.

Vērtējums : ****

Rezumē: Ja dzīvē esi pazaudējis ticību, ka vēl kādreiz redzēsi produktu, kas ir lētāks nekā tam vajadzētu būt tad nopērc mitro sviestmaizi.

 

2. Biezpiena sieriņš Muma ar dzērveņu pildijumu.

Cena: 0.11

Apraksts: Ja es biju ēdis Maximas sieriņu, tad zināju, ka neko sliktāku nevaru ēst. Pat izteikti debīlais iepakojums manī nespēja sagraut sapni par gaišu nākotni ar skaistu garšu. Lieku šoreiz roku uz sirds un atvainojos Centim, ka viņu sieriņam ieliku tikai 1*, man šoreiz būs grūti kaut ko ielikt šitam. Šokolādi abi sieriņi dabū no vienas rūpnīcas, bet ja vēl iekšā dzērveņu pildijums, tad pasākums paliek bezcerīgs, pie tam arī sieriņš bija afigenna mitrs. Draugs izteica minējumu, ka super netto visu savu produkciju ņem no noslīkušiem kravas kuģiem, tāpēc mitruma līmenis pārsniedz ierasto.

Mērķauditorija: Sadomazohistiem apnicis sevi mocīt fiziski, pamociet savas garšas kārpiņas ar šito, apsolu, ka nenožēlosiet.

Vērtējums: pus*

Rezumē: Ja sieriņam pievienotu mazliet marinādi, olīveļu un nedaudz liķiera un tad to visu sajauktu mikserī un tad pusminūti sildītu mikroviļņu krāsni, tad sieriņš noteikti negaršotu sliktāk!

 

3. Aknu plācenīši

Cena: 0.53

Apraksts: Interesants izstrādājums, jo nesaprotu, kā var būt aknu plāceņi. Kad produkts tika testēts es sapratu, ka tās ir visparastākās aknu pankūkas, ja uzgāž labi daudz majonēzes, tad garšo patiešām labi, bet izskats tā pat paliek draņķīgs. Vienīgais akmens placēnu dārzā ir tas ka plācenī iekšā bija kaut kas cīpslveidīgs, kas bija jāizvelk no mutes un jāizsviež mēslainē, varbūt pats biju pie vainas, ka sildīju mikrenē, bet pēc manām domām, visticamāk, ka nobeidzās govs ar aknu problēmām, nabaga zemnieks lopiņu apraka, bet tad atnāca pāris drūma paskata vīru, kas savāca aizgājēju un apgānija viņa mirstīgās atliekas- nieres pārstādīja zirgam, ragus samala pūlverī, galvu nodīrāja ielika zārkā un aiznesa zemkopības ministram, bet aknas samala un izcepa plācenīšus, kurus es lauķis notiesāju ar gardu muti.

Mērķauditorija:  Ja gašo aknas, ja garšo cīpslas, ja nav problēmu ar ēdiena izkata pieņemšanu- ēd plācenīšus.

Vērtējums: ***

Rezumē: Pēc manas garšas izjūtas bija uz 4*, bet vienu nācās noņemt par cīpslu, bet bonus super netto par to ka pirmais produkts, kas nebija mitrs.

 

4. Mājas rasols.

Cena: 0.79- pus kilo

Apraksts: Nāk Ziemassvētki un galdā jāliek 12 ēdieni, lai mājās gari nenāk un govīm labs noslaukums, kāpēc, lai viens no šiem ēdieniem nebūtu mājas rasols pa 1,58 kilogramā. pateikšu Jums kāpēc viņam nav jābūt uz galda- viņš ir negaršīgs. Lai arī pirkts Rimi farmklubā, izgatavots no Optima līnijas augstākās kvalitātes izejmateriāliem. Nopirku šo brīnumu sev šodienas pusdienām, tā arī stāv bēdubrālis maisiņā pie miskastes, jo pēc 50 gramiem šī fantastiskā produkta apetīte pāriet. Gandrīz aizmirsu piebilst- salāti ir pārāk mitri- vairs nejūtos pārsteigts.

Mērķauditorija: Bulīmiķi un Anoreksitiķi, šito tāpat gribas vemt ārā.

Vērtējums: *

Rezumē: Ja vēlies svētkos pa lēto tikt cauri, tad droši iepērc šos salātus, bet nākamgad tev būs pilna māja ar gariem + govis nosprāgs aiz kauna, jo redzēs ka 12 ēdienu vietā liec 12 traukus ar mitrajiem salatiem.

 

5. Cepumi Austiņas.

Cena: 0.54 (300g)

Apraksts: Kad biju jauns tad vienīgās veikalā dabujamās austiņas bija, kā divas manas plaukstas un bija pārklātas ar kausētu cukuru. Šodien supernetto apjautu, ka vai nu man rokas ir palikušas lielākas vai austiņas mazākas un resnākas, bet ideju tas nemaina. Pēc fantastiskajiem salātiem es sapratu, ka austiņas ir pēdējais, kas spēj glābt manu izsalkumu un tās mani nepievīla. Garša tāda pati kā vecajām, gar acī aizskrēja visi mani puiku gadi, bet es norausu asaras un meklēju savu sulas glāzi, lai noskalotu lejā, jo austiņas nebija mitras :D

Mērķauditorija: Ļaudis, kas atceras vecos, "Labos" laikus, kad veikalā reizi nedēļā atveda bulkas uz ciema vienīgo veikalu un visi bērni cerēja, ka tās būlkas nonāks tieši viņu mājā.

Vērtējums: *****

Rezumē: Nu garšo man austiņas, sit kaut mani nost, bet afigana garšo.

 

Tas arī šoreiz būtu viss, piedodiet, ka tā pamaz, bet viss tests noticis šodien meklējot labas pusdienas, ko paēst pusdienu pārtraukumā.

p.s. ja patīk mani testi, pārējos vari izlasīt manā blogā ferma22.wordpress.com

p.p.s tiem, kas saka, ka esmu izlepis pateikšu, ka tā arī ir, jo manā ģimenē ir senas pavārmākslas tradīcijas vecmamma visu dzīvi ir bijusi pavāre un esmu vēl dzīvojis laukos, tā ka mans vēders ir baudījis augstus dzīves labumus.

139 4 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Visnotaļ interesanti :)

12 0 atbildēt

Nice vairāk testu par pārtiku !!!

8 0 atbildēt

Super ghetto, narkomaanu diileris

7 0 atbildēt

Nez es to šokolādes sieriņu pirku Rimi un tīri tā neko! :D

 

Bet nu salīdzināju Super Neto ar Rimi. :D

 

Par rakstu +1

7 0 atbildēt

Kārtējais uzjautrinošais tests :D

Tikai kur tad alkahōls Tavā sortimentā nav? Tāds darbs laikam :D

7 0 atbildēt

patika apraksta veids, kārtīgi izsmējos

7 0 atbildēt

a man gan garso tas sierins nu mosk tape ka te vis nau mitrs ventspili :D

7 1 atbildēt

nez, cik esmu pirkusi tos salaatus, vienmeer ir bijush labi!

6 0 atbildēt

atbildot uz Citizen Cope komentāru "   gribi labu pārtiku? iepērcies mazpil... " Tas viss tak prikolam, nesaproti?

6 0 atbildēt

verāji vēl šampūnu nopirkt.

manuprāt, visi sieriņi labi, ja tev negarsho, ēd vien tos dārgos KĀRUMS sieriņus.

bet par tādām lietām jau nedtrīdās.

6 0 atbildēt

atbildot uz Tiina komentāru " verāji vēl šampūnu nopirkt. manuprāt, visi ... "

Nu neteikšu gan ka visi garšīgi, ir tādi kuri vnk negaršīgi, un Kārums ir dārgs, bet ja tu nopērc kārumu tad es zinu, ka būs kas labs, jo taču saka, ka pa labu mantu jamaksā.  

6 0 atbildēt

ooo jaa, super neto austiņas ir reāli garšīgas, pats pērku!

6 0 atbildēt

kārtējais plusiņš! ;)

6 0 atbildēt

aknu placenji Jahh! neesmu aknu cienitajs, bet kas tas pa pusdienam bez normala gaļas gabala!

7 2 atbildēt
gfh avatarsgfh

nepiekriitu par sierinju, jo man vinjs garsho, vieniigi nepeerku supergetto, bet gan maximaa.

5 0 atbildēt

Pārtiku tādu es galīgi neēstu bet + par rakstu...

5 0 atbildēt

za to šņabis leets ar beiguhos deriiguma terminju

5 0 atbildēt

Un tagad mans dārgais autor, pasaki man, vai tad Super Neto taisa šīs preces? Ja ražotājs taisa tādus mēslus, Tev neviens neliek viņas pirkt. Pats iepērkos SN veikalā un tas mani vēl ne reizi nav pievīlis. SN vismaz var atrast cenas, nevis Maximā pustundu meklēju cenu vieniem nolāpītiem salātiem.

3 0 atbildēt

atbildot uz BUUUDDAA komentāru " Un tagad mans dārgais autor, pasaki man, vai ... "

nu varu tev pateikt, ka es netesteju razotaju, bet gan veikala piedāvājumu, un es jau teicu, ka esmu subjektiivs :)  

3 0 atbildēt

nuuu !  walteriiitis 2litriigais -the best ! :D

1 0 atbildēt