local-stats-pixel fb-conv-api

Tests Maximā79

683 10

Sen nebiju tur bijis, bet vakar sanāca ieskriet.

BRĪDINĀJUMS: Raksts ir subjektīvs, kā jau viņi visi.

 

1. Žāvēta desa ar pelējumu

Cena:  0,99

Apraksts: Pēc dabas esmu izteikti rijīgs cilvēks, bet teikšu godīgi, ka pelējušus produktus parasti uzturā nelietoju, bet nu ja par sapelējušu desu man Leiši paprasa nepilnu latu- nafig gan nepamēģināt. Attaisot desas iepakojumu manu darbību no aizmugures novērtē draudzene, kas liek man atklāt cik daudz naudas es atkal esmu izmetis par lietām, kuras nu nemaz nav vajadzīgas. Sameloju un pasaku ka 39 sančiki, kaņešna, ka viņa nenotic. Tā kā desa izdala dīvainu aromātu mans kaķis sāk izjust uzbudinājumu un velkas visu laiku virsū, iedodot gabalu desas maita neēd. Pagaršoju arī pats- nu i na*&uj. Pēc garšas nekāda, es pat teiktu ka ēdu kaut ko ar desas smaržu, bet bez nekādas garšas, tas pats, ja es ar desas šķēli iesmērētu mačalku un pēc tam lēnām žļembātu.

Vērtējums: **

Mērķauditorija: Kad es biju aizbraucis uz Bulgāriju, tad man viesnīcā pirmajās brokastīs visu ko pasniedza tas bija ar pelējuma efektu- pelējoš siers, desa, iesmakusi maize, pat kafija man liekas bija iepelējusi- tad značit mērķauditorija Bulgāri, kas pieder Romu tautībai. Jeb čigāniem, kā mēs viņus saucam LV.

Rezumē: Nu ja gribi mest naudu ārā tad vari pirkt to desu, bet labāk iesaku kādu pusžāvēto desu pa 1.5 lvl būsi dabujis kaut  kādu sātu un kaķis ar būs mierīgs.

 

2. Šķīstošās kafijas dzēriens Eagle star 3 in 1

Cena: 0,05

Apraksts: Teikšu godīgi- tādu brīnumainu 3 in 1 kafiju redzēju pirmo reizi, un tā kā es darbā mēdzu pa kādai krūzei kapijas iestrēbt, paņēmu 5 iepakojumus. Šobrīd dzeru otro paciņu un teikšu, ka bada laikos arī skuju zupu var vārīt, bet tas nenozīmē, ka tā būs garšīga. Respektīvi varu atzīt, ka nu ja būtu samaksājis vairāk par 5 sančiki būtu vīlies. Kafija ir pretīgi rūgta piena pulveris katrā iepakojumā berts uz čuju, jo katra kafijas krūze man galīgi savā krāsā bija.

Vērtējums: ***

Mērķauditorija: Ja priekšnieks Tev krāns, tad atriebties vari viņam darba vajadzībām iepērkot šo kafiju ātri vien te kuņģa čūlu noraus.

Rezumē: Nezinu vai no sojas taisa kafiju, bet ja taisas tad šī ir sojas kafija, jo laikam viss kas ir no sojas ir lēts un ne pārāk gards, bet par 5 santīmi neko jau labāku nevar gaidīt, tāpēc ja naudiņas maz bet kaut ko siltu gribās iedzert jau arī šito var.

 

3. Kartupeļu uzkoda super rings.

Cena: 0.15 LVL

Apraksts: Šoreiz Leišu lielveikalu tīkls ir aizgājis pārāk tālu, kā var būt kartupeļu čipsi 3x lētāki kā visiem citiem ražotājiem, lai gan pēc svara daudzums vienāds. Attaisot paku vaļā saprotu, ka viss kārtībā vnk tie, kas taisa aprakstus Maximas avīzēs paši neriskē ēst Maximas produktus. Tur no kartupeļiem nav ne smakas tie ir kukurūzas nūjiņu apvienojums ar plasmasas maisiņu garšas pildijuma buķeti.  Ja arī sastāvā ir gadijies kāds kartupelis, tad vienīgi tad, ja kādam strādniekam nejauši iekritis kukurūzas maisijuma katlā.  Bet ja godīgi tas pats, kas cheetos grauzt, tikai šie daudz trakāk līp pie smaganām.

Vērtējums:****

Mērķauditorija: Tie kam zobi vairs nav, tiem čipsi arī vairs nav uzturā un tie var mierīgi zelēt kukurūzas našķus.

Rezumē: Latvijā PVN ir 21% pieskaitot klāt transportēšas pakalpojumus un ražošanas cenu un zinot, ka bez peļņas neviens neko netirgo, tad varam tikai minēt cik liela ir šo čipsu pašizmaksa. Es aptuveni rēķinu, ka 1 sant par iepakojumu un 1 santīms par čipsiem- Vai ir rēdzēts kaut kas labāks- Čipsi par 1 sant?

 

4. Alus licis

Cena: 0.27

Apraksts: NU galīgi aizdomīgs tas alus likās, bet nu nevarēju paiet garām neapagaršojis. Attaisījām ar čomu to bundžu uzreiz izejot no Maximas. Dzerot pirmo malku ienāca prātā reklāma par Dūmu un senču alu, kur katrs māceklis taisa savu alu. Diemžēl līcim visi mācekļi ir atlaisti un viņi iepērk cesu Light zilās bundžas pārkrāso un tirgo kā savējo. Žēl tikai ka neviens šiem nav pateicis,  ka Cēsu Light dzer tikai Urlas un Alkāni. Tas arī ir novedis, ka Līci arī dzer tikai alkāni vai Urlas. Mēs bijām pa druskai no abiem.

Vērtējums: **

Mērķauditorija: Tie, kas ir par jaunu lai atcerētos, kā alus garšoja pirms gadiem 5-6

Rezumē: Nezinu, kas ļauj ražot pulveralus, bet laikam bez viņiem arī es nevarētu, jo reizēm alu gribās, bet makā tikai 27 sančiki, šādiem gadijumiem noder kā līcis, kā cēsu light un pārējie pulvernieki.

 

5. Dzija Margeta

Cena: 0.49

Apraksts: Ieraugot avīzē zīmējumu ar dziju domās uzplēn sen pazudušas skaistās atmiņas par rokdarbu stundām, kad pat džekiem lika tamborēt, mest valdziņus u.t.t. IEdomājos, ka mož uz krīzi jāatcerās vecais pamatskolas arods un jātamborē augša sedziņas. Atrodien grozu, kurā samesti visādi dzijas kamoli, saku izvēlēties krāsu, krievene groza otrā pusē paņem pēdējo sarkano kamolu. Citā krāsā negribu-  (finger) viņu.

Vērtējums:-

Mērķauditorija: Jauni vīrieši spēka gados, kam bērnībā padevās rokdarbi.

Rezumē: Teikšu kā ir Nadeždas dēļ Jums nav iespējams labākā testa produkta, ko jebkad esmu testējis, ja gadās būt Mūkusalas apļa apkārtnē un redzat sievieti ar sarkanu dzijas rulli- pasakit tad viņai, ka šobrīd viņas dēļ kāds jauns puisis nekad vairs nevarēs tamborēt!

 

6.Piepūšamā veste.

Cena: 1,19

Apraksts: Šogad jau 2x esmu bijis peldēties jūrā, man patīk, bet gribētos kādreiz arī aiziet tālāk par otro sēkli. Ieraugot šo fantastisko piedāvājumu Maximas jaunajā avīzē, kā sasvilis vien skraidīju, lai iegūtu sev drošibas garantu. Atpakojot izrādās, ka veste ir diezgan normāla materiāla............. Da ladna nu tā it kā 2 maisiņus kopā salīmētu es domāju, ka ar nagu var pārplēst, ja veiksmīgi trāpa. Nākamā problēma ir piepūsto vesti dabūt virsū, jo esmu 1.95 garš un 89kg smags ,protams, ka ražotājs atkal vesti ir uzražojis nestandarta cilvēkiem.  Lai labāk notestētu produktu daugavas krastā vestē ar skoču ielīmējam ķieģeli un iemetam Daugavā. Vai nu ķieģelis nokrīt vai kā, bet veste iztur un aizpeld uz Jūru.

Vērtējums: *****

Mērķauditorija: Mazi bērni vai ķieģeļi, kas vienmēr gribējuši nokļūt jūrā.

Rezumē: Laikam jau varēju arī labāk notērēt latu, bet ko tik nedarīšu laba raksta vārdā!

 

 

 

NU tas arī šoreiz viss! Ja patika ieliec + man tik maz līdz next lvl!

683 10 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Tizlo žmogu apčakarēšanas bizness jāatmasko! Žetons Tev par risku veselībai!

12 0 atbildēt

Labs rezumejums! :)

7 0 atbildēt

:D Testē biežāk, visma zkāda humore deva lietainajās dienās :D

7 0 atbildēt

emotion Maxima rullzz....emotion

6 0 atbildēt

Nākošo testu lūdzu Super Netto: Z* cenu līderis, vai kā es viņu mēdzu saukt Super Ghetto: Nocenoto preču līderis. :D

6 0 atbildēt

re kas notiek ar izlutinātiem perdeļiem, kas ikdienā iepērkas stokmaņos.. ja tu ēd lai garšotu nopērc kilogramu cukuru vai kūkas un varēsi uzpildīt savus resnos vaigus :D:D:D:D:D:D:D

5 0 atbildēt

Nu es apbrīnoju kā tu šādu testu dēļ spēj tērēt naudu un riskēt ar veselību!

p.s. tas par līcis un cēsu light alu 100% taisnība

4 0 atbildēt

ieliku +, tagad tava kārta. ;D

4 0 atbildēt

Vienmēr ar interesi lasu tavus rakstus :)

4 0 atbildēt

neko nelasīju,tāpatās ieliku +,jo zinu ka tavi raksti ir labi ! emotion

4 0 atbildēt

tā desa ar pelējumu nav nemaz tik briesmīga, vienīgais, ka man pretīgumu izraisa vien tā doma, ka es ēdu kaut ko ar pelējumu :D

4 0 atbildēt

par dziju uzjautrināja.

3 0 atbildēt

Prieks ko tādu lasīt :)

3 0 atbildēt

KAMON.. eagle kafija tīri ok

3 0 atbildēt

tā desa, noteikti bija vītinātā, spānijā tādu tikai pārdod un cilvēki ēd ar nosiekalotām mutēm, paprasa vēl, pats esmu ēdis vītinātu gaļu, atzīšos, garšo pēc trauku lupatas, neesmu ēdis trauku lupatu, bet varu iedomāties jau :d

2 0 atbildēt

patika ++

2 0 atbildēt

Man patika :D

2 0 atbildēt

 

super raksts!! :)) tādus vairāk!! :))

2 0 atbildēt

Rokas nost no Cēsu Light un Līča. Un vispār, ja gribi īstu desu, tad arī maksā tos 3+ Ls/kg un bļauj, cik lielu sūdu pārdod maksimā. 

Par kapiju - ja pērc vienu mazu sūda paciņu par 5sant./gab., tad rēķinies, ka neizjutīsi piesātinātu Merrild kafijas aromātu un garšu.

Katram produktam/cenai ir sava mērķauditorija. Vari atļauties pa dārgo/garšīgo - aiziet.

Btw, "-" par rakstu. Kārtējais izlēktgribošais bagātnieku dēliņš.

2 0 atbildēt

Mazi bērni vai ķieģeļi,  kas vienmēr gribējuši nokļūt jūrā.

šitais teikums vnk iespārda :D

4 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »