local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas etniskais sastāvs.65

338 19

Ar saraudātām acīm šoreiz dodos kārtējā testa meklējumos. Protams kāds anonīmais šas paprasīs nah saraudātām- uzreiz atbildu, ka tāpēc, jo uz mazu brīdi biju zaudējis drosmi, meklēt testus, bet paldies Dievam atradu ko meklēju. Šoreiz es testēju Latvijas etnisko sastāvu. Protams atkal viss raksts ir bijis subjektīvs, jo ar  pats ar visām sugām neesmu uz Tu, tāpēc pieņemiet Testu tāds kāds viņš ir.

Un neņemiet visu par pilnu, es takštikai ākstos :D

 

1. URLAS

 

Apraksts: Da jebkurš cilvēks ir dzirdējis, par Urlām, kas apmetušies Daugavas abos krastos un mēdz tusēties pie stratēģiski svarīgām vietām- kā pieturas, parki u.c sabiedriskas vietas.  Šie subjekti izceļas ar savu stilu, jo šajā galā ir populāri Old school treniņtērpi. Labākās tusa vietas ir pieturas un tirgus apkārtne, jo tur ir vairāk cilvēku, kam izrādīt savu intalekta līmeni un ir iespēja sev iegūt materiālo labumu. Objekti savā uzturā maz lieto gaišās  un tumšās semenītes, bet ir iecienījuši lētākās, jo sevi uzskata par apspiestajiem reperiem no strādnieku rajona- gluži kā 50 cent un Eminem. Dzer visu, kas ir grādīgs, bet mīļi dzērieni ir 2l stiprinātie ali. Savu laiku mēdz pavadīt mūzikas pavadījumā, kas tiek atskaņots uz primitīviem mobīlajiem tārluņiem. Mīl spīdīgas lietas, tāpēc gandrīz visiemir spīdīgi aksesuāri, lai gan to vērtība ir 2ls.

 

Lielākais notikums: Staņislavs 1998. gadā izsit 2 pieturām visus stiklus un kad šo savāc policija viņš nebēg, bet atzīstas nodarītajā, gluži kā viņa varonis Belovs.

 

Stils: Zilas  vai melnas treniņbikses, svītras nav obligātas. Botas pēc iespējas brendīgākas, ja nav botu var vilkt laķenes. Augšā vari vilkt ko vēlies, jo šeit vīru skata no apakšās.

 

Vērtējums: ***

 

Garāmgājējiem: Šie subjekti ir bara dzīvnieki, kas vieni ir viegli ievainojami, bet barā izrāda lielu drosmi. Viegli iebarojami ar cigaretēm, bet mājās nav ieteicams turēt.

 

2. Pilsētnieki

 

Apraksts: Šie parasti sevi uzskata, sevi par galvastiesu pārākiem par pārējiem sugasbrāļiem. Raksturīgi ar valodas slengu, kas mainās līdzi stilam. Uzskata par pazemojošu lietu, darīt da jeb ko, kas nav stilīgi, ja arī sanāk kaut ko tādu sadarīt, tas tiek paņemts līdzi, kā noslēpums kapā. Šai sugai raksturīga agresija pret savu gan svešu sugu, jo moto ir izdzīvo stiprākais. Šī zīdītāju klase apmetas baros daudzdzīvokļu ēkās un uguni māk iekurināt tikai ar gāzes plīts palīdzību, bet neuzskata to par trūkumu.

 

Stils: Mainīgs vienu dienu tās var būt krāsainas dzīvespriecīgas auduma drēbes, bet nākamajā dienā var iegriezt sev rokā krustu uzvilkt ādeni un saukt sevi par EMO.

 

Vērtējums: ****

 

Garāmgājējiem: No šiem pārstāvjiem labāk turēties pa gabalu ,jo tie ir grūti pieradināmi, labāk nemēģināt uzsākt kontaktu, jo beigās tā pat saprotat, ka esat pēdējais sūdabrālis, jo Jums vecmamma 30gados ir dzīvojusi netālu no Salacas un tas nozīmē, ka Jūsu asinis ir sasmērētas.

 

3. Lauķi

 

Apraksts: Latvijas gada zīdītāji 1995. gadā. Izteikti 3 tēva dēla un Sprīdīša tēla mantinieki. Viņu sirdis ir tīras un gaišas, nebaidās darba, bet prātiņā diemžēl nav padevušies. Katram pieder savs traktors un vienīgās svarīgās sarunas saistās ar ražas sēšanas laiku. Mēdz izmantot dzīvniekus-piemēram, rausta govis aiz krūtīm- iegūstot baltu, šķidru vielu, ko paši mēdz dēvēt par pienu. Liek pilsētnieku pirncesēm kastrēt sivēnus-VARMĀKAS :( Darot dienas darbus skaita tautasdziesmas, jo tādas ir prasības.

 

Stils: Pēc viņu domām K. Ulmanis vēl ir dzīvs tāpēc, šie cenšas viņam līdzināties. Visi ģērbjas vienādi, jo drēbes taisa paši. Nepazīst mūsdienu sasniegumus, kas ļāvis viņiem saglabāt dabīgo šarmu.

 

Vērtējums:****

 

Garāmgājējiem: No šīs sugas ir iespējams dabūt sev labumu, jo viņi ir viegli pieradināmi un lētticīgi. Ja izdododas satikt, tad ir patīkami, jo ir laipni un draudzīgi, nepatīk strīdēties. Pašiir māņticīgi un tic daudzdievībai-Māra, Laima, Pērkons u.t.t.

 

4. Okupanti

 

Apraksts: Pēdējo simts gadu laikā šī suga ir mākslīgi ievesta un pavairota. Šī suga ātri iejutās, jo vide bija piemērota viņu dzīvesapstākļiem. Šie pārstāvji ir raksturīgi ar savu specifisko valodu, kas ir vienīgā, ko viņi spēj apgūt savas dzīves laikā. Dīvainā viedā šī radniecīgā suga nespēj adaptēties, tāpēc dzīvo pagātnē un stāv zem sabrukušās teritorijas sarkanajiem karogiem, katru gadu, lai spētu samierināties ar savas sugas apdalīto valodas prasmi. Pēc nostāstiem šie varētu būt tie, kam ir vistuvākās radnieciskās saites ar pirmajiem testa dalībniekiem. Patīk uzturā lietot 40% dziras. Tic 3 dieviem- Marksam, Engelam un Ļeņinam.

 

Stils: Suga savu izskatu parasti mēģina pielīdzināt, austrumos dzīvojošām radniecīgajām sugām, jo bieži vērojot šīs sugas darbībā Jaunajos viļņos un 50 kanālos kabeļtelevīzijas pakās.

 

Vērtējums:*

 

Garāmgājējiem: Ejot garām Jums jācenšas būt nepamanītam, jo šī suga ir plēsīga dzirdot vēsturiskus faktus, viegli aizkaitināmi, jo nesaprot citu sugu valodas.

 

5. Spoki

 

Apraksts: Dīvainākā tautas daļa. Galvenā raksturojošā lieta ir dīvains spīdums acīs, ko rada datora ekrānu kaitigais starojums. Šie ļaudis slēpj savus vārdus, bet māk izlikt dvēseli uz baltā ekrāna. Parasti mīl baumas un jokus. Vairojas progresīvā ātrumā. Stāv un krīt viens par otru. Viena no jaunākajām Latvijas sugām. Pārtiek no cepumiem un informācijas. Tic Jacky un adminiem.

 

Stils: Stilam parasti nav nozīmes, viņiem visu nosaka, kas rakstīts profilā. Nu protams krutākie nokrāso savu niku citā krāsā.

 

Vērtējums: *****

 

Garāmgājējiem: Ja kādreiz satieciet, tad apstājaties un parunājiet, jo būsiet tikai ieguvējs.Šī suga izceļas ar intelektu un asprātību. Laiku velti ar viņiemnetērēsiet, jo izdomas šiem netrūkst. Par cepumiem gatavi jebko izdarīt, tāpēc viegli  izmantojami.

 

 

Paldies, ka izlasīji, tas šoreiz arī viss, ja patika ieliec +, tad zināšu, ka tādus vajag rakstīt vēl.

338 19 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Patīk kā anonīmie vāras savā sulā.. :)

Bet tev +.. un, atceramies,ka spokus jābaro ar cepumiem.

13 0 atbildēt

muahahahahaa :D bet par spokiem gandrīz taisnību vien sarakstīji - par pārējiem nezinu - pie tiem nepiederu :D

11 0 atbildēt

Labs raksts! :)

bet par lauķiem atļaušos nepiekrist! pati tāda esmu un,protams, mans prātiņš nav izcils, bet nu pavisam stulba es neesmu :)

11 0 atbildēt

par urlaam labsemotion

tikai beediigi palika,atceroties, ka viens no tiem seez riigas domaa par galvenoemotion

10 1 atbildēt

Paldies, labs lasāmais pirms gulēt iešanas.

P.S. Man nenormāli patika, ka rakstīji ar garumzīmēm un komatiem. Teksts ir baudāms, jā.

9 0 atbildēt

atbildot uz Miegamice komentāru " "Un neņemiet visu par pilnu, es takštikai āks... "

 

retais, kas izlasa un uztver visu ievadu

8 0 atbildēt

atbildot uz fluids komentāru " sis nav orginālraksts !!! no kaa nokopeeji? " tas jau jāprasa tev, ja izsaki tādu apgalvojumu :D

8 0 atbildēt

"Un neņemiet visu par pilnu, es takštikai ākstos :D"

Laikam kāds neprot kārtīgi lasīt :) Vajag vairāk pasmaidīt, nevis visu laiku gausties, ka dzīve grūta utt :) + man patika, pozitīva dienas deva :)

7 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " lauķe, nemelo " tas, ka manu pilsētu nesauc rīga un ka tajā ir tikai 2000 iedzīvotāju neko nenozīmē :P :D

6 0 atbildēt

atbildot uz bukka komentāru " kas taa pa vietu? :) " tev tikai pateikt :D

6 0 atbildēt

Talants vecit, talants! :D

4 0 atbildēt

patikās ++

pati sevi iedalītu pie dabas bērniem - lauķiem, bet pēc tava apraksta, labāk neblomēties emotion

4 0 atbildēt

plusu ieliksu tikai par cepumu!!!emotion emotion

4 0 atbildēt

par lauķiem fail... jo dažs lauķis ir izglītotāks kā dažs labs pilsētnieks, par mūsu ministriem nerunājot....

6 2 atbildēt

talantu nenodzersi :D pat dzerot Mozums teeju :D

4 0 atbildēt

Ideāli ++ :D :D

4 0 atbildēt

atbildot uz Miegamice komentāru " "Un neņemiet visu par pilnu, es takštikai āks... " nu bet... par visu jau ir taisnība un bez jokiem, bet par lauķiem kaut kā nē....

4 0 atbildēt

4tais punkts ideāli atbilstošs un patīkams humors! yeei!

4 0 atbildēt

Njā,nezināju ka man ar prātiņu tā pašvakāk(lauķis) :D :D. Vispār pa pirmo esi izdomājis.+ tev

4 0 atbildēt

atbildot uz fluids komentāru " nee tev un jazy, jo juus jau nelaujiem orgina... " o jā - mums ir tāds slepens melnais saraksts :D  

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »