local-stats-pixel fb-conv-api

Cik daudz Tu zini par PSRS/Krievijas asiņaino vēsturi?

Sveiciens testu cienītājiem! Šajā testā varēsi pārbaudīt savas zinašanas par PSRS un Krievijas vēstures lappusēm, kuras padomju laikā skolā netika mācītas..

336 5
336 5 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Un idiots Meladze komentē.. emotion 

6 5 atbildēt

Vispār ne 15k vai tā nebija 50 k

1 0 atbildēt

8/10, tomēr daži bet:

1. Golodomors točna bija mākslīgi izraisīts, vai tā gluži vienkārši ir šobrīdējai ideoloģijai atbilstoši pieņemtā interpretācija?

4. Čehoslovākijā varēja būt propadomju, nevis padomju režīms, jo iekš PSRS Čehoslovākija neietilpa (bet vārdu `padomju` kabināja klāt tikai PSRS republikām, pārējās austrumu bloka valstis bija tautas, demokrātiskās vai sociālistiskās republikas, kā nu kura.

5. Ir redzēti arī vēl lielāki cipari - un ej nu zini, kā tur ir. Neviens jau viņus neskaitīja emotion

6. Tomēr nevajag aizmirst, ka Krimas populācija nobalsoja referendumā tā, kā viņa nobalsoja. Aber bez `bruņotā iebrukuma` Kijevas vara diez vai tādu referendumu maz atļautu rīkot.

10. OMON bija milicijas, nevis armijas specvienības. Un jautājums par nogalināto cilvēku skaitu ir nekorekts - jo 100% var zināt tikai par 1 upuri (Roberts Mūrnieks pie Vecmīlgrāvja tilta). Par to, kurš nogalināja miličus, žurnālistus un random skolnieku pie iekšlietu ministrijas, neko droši zināt nevar. Vismaz es neņemtos apgalvot, ka tur 100% ir vainojams OMON.

Un no kurienes, btw, 8 OMON upuri barikādēs? Labprāt dzirdētu pārējos divus iepriekš nezināmos uzvārdus un bojāejas apstākļus.

1 0 atbildēt

20% (2 no 10) "Malacis" - Tev teiktu Putins, izpildes laiks: 00:05:47

0 0 atbildēt

10% (1 no 10) "Malacis" - Tev teiktu Putins, izpildes laiks: 00:00:23

2 2 atbildēt
Очень странный ты Меладзе. Будто пишешь латинскими буквами, будто на латышском языке. Но как то по русски, как то не по человечески.
7 7 atbildēt

60% (6 no 10) "Nav slikti" - es Tev saku, izpildes laiks: 00:06:10

0 0 atbildēt
Malcis - saku es Tev. Skumji, ka pasaule ir tik briesmīga.
0 0 atbildēt

kur blawjobs pazudis ar Meladsi un Grildralli!???

0 0 atbildēt

Malacis 9 no 10

0 0 atbildēt

70% (7 no 10) "Malcis" - saku Tev es, izpildes laiks: 00:02:20

0 0 atbildēt

70% (7 no 10) "Malcis" - saku Tev es

0 0 atbildēt
Mix avatarsMix
4 5 atbildēt

putina krieviju nav pareizi jaukt ar to krieviju kas bija pirms 2000. gada, tās ir divas dažādas varas

0 2 atbildēt

PAR KOMUNISMA ""ASIŅAINIEM ""DARBIEM PARASTI DIRŠ TIE ,KURI NEKO NEJĒDZ NO VĒSTURES...kad 19 .gadsimtā 5 gadiem bērniem jau vajadzēja strādāt ,lai nenosprāgtu badā ,tad arī cilvēce bija strupceļā un radā srevolūcija darbaļaudīm ..no kurienes arī šodien ir eiro darba regulas..kaut vai tāds piemērs..par komunismu parasti pļūta tie ,kuri neko nejēdz vēsturē..

1 3 atbildēt
Mix avatarsMix

attēls, kas apzīmē tevi un tavus līdziniekus...

3 5 atbildēt
Mix avatarsMix

tu runā par sevi?

3 5 atbildēt

TĀ PATI Somija (speciāli debīliem))karoja Hitlera pusē  un savu Karēliju zaudēja kā zaudētāaji..un nekāda ssomu varonība stur nebija..

Tāpti sūda Polija jau 1939 gadā bija norunājusi ar Hitleru uzbrukt PSRS ..taču apdirsās,tā pati Polija ww2 iznīcināj tik daudz ebreju cik neiznīcināja vācieši..tik žēl ,ka Nirnbergā polija netika pieminēta kā noziedzniece,kura gribēja sev dabūt lietuvu,baltkrieviju hohlandi..tagad poļu cūkas uzvedas atkal kā varoņi..lai gan ir kara noziedznieki--ne velti uz poļu zemes bija tik daudz Nāves nometņu..arī latvijā --salaspilī--par kuru eksistenci cītīgi tagad dzēš no vēstures laukā

0 3 atbildēt

Par maz apslaktēja viņus!

Par tautas ienaidniekiem runāju, protams.

0 3 atbildēt
Mix avatarsMix

noķļūdījos ar cilvēku skaitu ,biju jau aizmirsis cik daudz cilvēku mira stulbās Krievijas PSRS  dēļ... 

3 6 atbildēt
« 1  2  3  4 »