local-stats-pixel fb-conv-api

Aptauja par sabiedrisko transportu Rīgā

Daudzi no mums (iespējams, arī Tu) ikdienā pārvietojies ar sabiedrisko transportu. Bet vai Tu esi apmierināts ar tā kvalitāti? Tad šeit uzzināsi, vai Tavas domas sakrīt ar citiem! emotion Izsaki savu viedokli arī komentāros!

156 0
156 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Visvairāk besī samaksāt 1.15 un stāvēt kājās kamēr sīkie brauc pa velti un sēž. Un tad kad beidzot tiec apsēsties un iekāpj vecs cilvēks, uzminiet, kas laidīs apsēsties? Nejau sīkie.
17 1 atbildēt

Jau pāris gadus sabiedriskā vietā izmantoju riteni. Lētāk, ātrāk un ir garantēta vieta, kur apsēsties emotion

10 0 atbildēt

Visvairāk gan besī, ka visi par transprotu maksā vienādi, bet ir maršruti, kam jaunu transportu neredzēt. Tik ļoti gaidu, kad nolikšu tiesības. Protams, nav forši korķi un daudzie autovadītāji, bet ja sabiedriskais transports ir tik zemā līmenī un tā vietā, lai tiešām to uzlabotu, tiek nolemts labāk ieviest transportā iespēju uzlādēt telefonu, tad pie velna zaļo pēdu un labo gribu.

10 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Ko darīt , ja nedzīvoju Rīgā ? emotion
3 0 atbildēt

Normāla aptauja, vienīgais precizējot 11.jaut. Komforts apmierina jaunajos transportlīdzekļos, konkrēti trambuļos. Ar vecajiem ir kā ir.

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Mikriņi laikam ir plānoti cilvēkiem zem 1.80 metriem, garākiem jānolauž galva gan salonā, gan kāpjot ārā. emotion 

2 0 atbildēt

Daudz braukāju ar mašīnu, taču man nedēļā pāris reizes ir galamērķi, kur mašīnu atstāt ir nereāli, tādēļ nākas izmantot sabiedrisko transportu. Lielākā problēma ir pīķa stundās autobusu pārbāztībā, ka iekšā jākāpj ar lēcienu, lai ietilptu. Kā arī brauciena ilgumā. Piemēram maršrutu Pļavnieki-Āgenskalns ar mašīnu no rīta ir pieveicams nepilnās 30 min, taču sabiedriskais transports ar visu iešanu uz/no pieturas aptuveni 55 minūtes. Reāla starpība. Atpakaļceļš attiecīgi ap 20/45min. Un naudas izteiksmē, nerēķinot mašīnas amortizāciju, ar ne visai ekonomisku benzīna mašīnu iznāk apmēram tas pats.

2 0 atbildēt
Besī ārā maršrutņiki.
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Ne visai patika .Aptauja.

1 1 atbildēt

Forša aptauja!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt