local-stats-pixel fb-conv-api

iPod lietošanas instrukcija5

14 0

Visi, kas lieto mobilos telefonus ar kapacitatīvo skārienjutīgo ekrānu (iPhone, HTC Hero, utt) noteikti būs saskārušies ar problēmu, ka šos telefonus ir grūti lietot aukstumā. Ar cimdiem ekrāns nespēj saņemt nelielos elektroimpulsus, savukārt lielā aukstumā darboties bez cimdiem gribēs tikai retais. Risinājums šai problēmai izrādās ir pavisam vienkāršs - cīsiņi.

Tā kā cīsiņi vada elektrību (tāpat kā cilvēka ķermenis) ar tiem iespējams viegli vadīt telefonu ar skārienjutīgo ekrānu. Šo triku atklājuši un aktīvi izmanto Dienvidkorejas iPhone lietotāji. Cilvēki ar cīsiņiem rokās esot sastopami visur pilsētas ielās un sabiedriskajā transportā.

Telefoniem ar rezistīvo skārienjutīgo ekrānu (Nokia 5800, Samsung Corby utt) šādas problēmas nav, jo ekrāns ir fiziski jāpiespiež, ko var izdarīt arī ar cimdiem rokās. Tiesa, šie ekrāni nav tik precīzi un ērti lietojami, salīdzinājumā ar kapacitatīvajiem.

14 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kakao.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Atceros biju mēģinājis portatīvajam tačpadu ar cīsiņiem lietot emotion tikai neatceros vai cīsiņš darbojās...

0 0 atbildēt

atbildot uz Wiizl komentāru " Atceros biju mēģinājis portatīvajam tačpadu a... " Kā cīsinš var darboties tu vinu pie elektribas pieslēdzi ? :D

Nokia forever Iphone FAIL :P  

1 1 atbildēt

atbildot uz Wiizl komentāru " Atceros biju mēģinājis portatīvajam tačpadu a... " neatceries? tad jau biji normaalaa pipelee.. :D

0 0 atbildēt

Uzvelc adas cimdus un nebus nekadu problemu ar iphone. Pasam ir iphone un ta daru.

0 0 atbildēt

Man iPhone nepatiik. Paaraak sarezgjiits. Es dodu priekshroku Nokia.

0 0 atbildēt