local-stats-pixel fb-conv-api

Narciss - par sevi pārliecinātām sievietēm3

Alise Trautmane, pēc izglītības nebūdama modes māksliniece 2009. gadā dibināja zīmolu un modes namu "Narciss". Alisei patīk ceļot un kādu savas dzīves posmu viņa pavadīja Krievijā, kur zīmols arī guva pirmo atpazīstamību. Nu jau "Narcisu" pazīst arī tepat, Latvijā un citur pasaulē. Alise Trautmane ar savu zīmolu ir startējusi Krievijas, Rīgas, Berlīnes, Parīzes, Kuveitas un pat Ņujorkas modes nedēļās.

Kāpēc tieši "Narciss"? Dizainere atzīst, ka Krievijā dzīvojot, pamanījusi, ka turienes sievietes nebaidās izcelt savu skaistumu, koši un drosmīgi ģērbties un ir daudz pašpārliecinātākas par latvietēm. Viņa uzskata, ka ir ļoti daudz tādu sieviešu, kurām būtu jāpamācas no Narcisa (grieķu mitoloģijas tēls - puisis, kurš iemīlējās savā atspulgā) un pašām arī spogulī jāskatās ar smaidu, nevis jāmeklē trūkumi.

Alise Trautmane ir viena no retajām pašmāju dizainerēm, kas nav aizvadījusi ilgus gadus mācoties tieši modes mākslu - viņa ieguvusi juristes izglītību un pēc tam Austrijā mācījusies starptautiskās tiesības un ekonomiku. Kad veiksmīgā karjera sāka šķist mazliet par garlaicīgu, Alise nolēma dibināt savu uzņēmumu, un ta kā viņai interesēja mode, radās "Narciss". Sākumā viņa nolēma izmēģināt ražošanu Ķīnā, taču saņemot pasūtīto preci, saprata, ka kvalitāte neatbilst gaidītajam. Sekoja izglītošanās modes jomā Londonā un parīzē, kur viņa kursos apguva ļoti svarīgas iemaņas. Tagad pati Alise ir sava zīmola galvenā māksliniece, tacu viņai palīdz arī citi, piemēram modes mākslinieks Artis Štamgūts.

« 1  2  3 »
64 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Man patīk!

2 0 atbildēt

ik pa laikam sekoju līdzi lv dizaineru darbiem un nedrabiem. bet narciss ir viens no retajiem, kas man tiehsam iet pie sirds!! its gorgeous  emotion

1 0 atbildēt

........ es tankā!

0 1 atbildēt