local-stats-pixel fb-conv-api

Mani pulksteņi 6. daļa- Citizen6

Ahoi,

Jāsāk ar to, ka Citizen arī ir viena no vecākajām kompānijām Japānā, kura ražo pulksteņus....tās vēsturē ir daudz inovatīvu izgudrojumu, piem. : UHF (ultra high frequency) augstas frekvences kvarca mehānisms, kuram sekunžu bulta nevis lec pa 1 sekundei, bet gan kustas nepārtraukti - kā mehāniskajiem pulksteņiem. Tāpat nevar nepieminēt radio sinhronizācijas mehānismus un eco drive tehnoloģiju, kad pulkstenis tiek uzlādēts ar gaismas enerģiju - tam iekšā ir uzlādējamā baterija. Citizen ir viens no lielākajiem ražotājiem pasaulē, protams mūsdienās budžeta pulksteņi tiek ražoti Ķīnā, Taivānā un tikai augstākā līmeņa pulksteņi tiek izgatavoti Japānā.

Tālāk sekos bildes ar īsu aprakstu par maniem Citizen ....protams manā mazajā kolekcijā dominē īstie nirēju pulksteņi - tā saucamie "tool watch" - instrumentu pulksteņi, jo tiem svarīgāka funkcionalitāte un drošums nevis "bling-bling" dizains.

« 1  2  3 »
75 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

Pie 21. bildes "stikls diemžēl ir minerālu materiāliem izgatavots".. No kā vēl izgatavo stiklu? Šos brīnumus tepat LV uzroc?

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt