local-stats-pixel fb-conv-api

Mani pulksteņi 4. daļa - CASIO9

119 0

Sveicieni visiem!

Kā solīts - šajā rakstā sekos dažu Casio modeļu apraksts (mans lietotāja viedoklis, tā teikt) ar bildēm.

Casio kompānija dibināta 1946. gadā Japānā un sākotnēji specializējās kalkulatoru ražošanā. Protams, gadu gaitā ražotā produkcija tika papildunāta ar dažādām elktroniskām ierīcēm, no kurām mani interesē tikai pulksteņi. emotion

Casio pulksteņus var iedalīt šādās grupās - Budžeta analogie/elektroniskie ( klasiskie ar kalkulatoru ) ( līdz 20 -30 EUR), Edifice sērija ( kvarca hronogrāfi -pārāk spilgti priekš manis), G- shock sērija kurā ietilpst Frogman, Mudman, gulfman/gulf master, baby-G (sieviešu G shock) u.c. Tāpat fiziski aktīviem ļaudīm ir piemērota Protrek sērija, te gan jāpiezīmē ka tie nav lēti - aprīkoti ar triple sensor, titāna korpusu un citām funkcijām - to cena var sasnieg 4 ciparu skaitli, man šie ļoti patīk taču cena nepatīk. ..

Vēl interesants fakts, ka Japānas tirgum paredzētie modeļi parasti ir labāki, kvalitatīvāki un ar vairāk funkcijām...tie arī tiek ražoti Japānā..un cena protams ir augsta.

G hock vai nu patīk vai nepatīk - man viņi patīk neuzkrītoši ala military/tactical stila - bez liekiem krāsojumiem, briljantiem un pērlēm, vēlētos kaut biežāk sanāktu viņus lietot.

Vēl jāņem vērā, ka ierobežota daudzuma, retajiem un jubilejas modeļiem cena tikai aug....

Ņeot vērā G shock popoulartāti pasaulē tos vilto...viltojumi parasti ir viegli atšķirami ( grūtāk ar GA 100 sēriju) - standarta lietas kuras atšķiras: cena emotion sliktāks gumijas sastāvs un apdare/izgatavošanas kvalitāte, nav AEL (automātiskais apgaismojums - G shock tas ir parasti visiem modeļiem) , saules baterijas, displeja kvalitāte, ūdens un triecien izturība ir nosacīta) . Kā pārbadīt vai modulis darbojas un nav "fake":

https://www.60clicks.com/casio-g-shock-secret-hidden-features/

Ceru ka bija interesanti.

119 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Normāli pulkstenīši.Pats lietoju casio protrek prg-40.Ūdensizturīgs,triecienizturīgs,cik nav ūdenī iets un pirtīs.Nekādu gļuku,viss strādā ka jaunam.Ideāli pulksteņi ja nav vēlme visu laiku vilkt nost un uztraukties ka kkas ar viņu nenotiek.
3 0 atbildēt

Tas casio kka pēc Rolex kopijas izskatās emotion

1 0 atbildēt

Es jau minēju to...bet daudziem ražotājiem ir tādi ala rolex modeļi...

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Labs.  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt