local-stats-pixel fb-conv-api

Maģiskās minūtes88

1665 11

Sveiki Spocēni!

Ik pa laikam te uzpeld un nozūd raksti par meiteņu dabiskumu, bilžu galerijas ar vienkārši neticamām japāņu meiteņu pārvērībām un tam visam pa virsu bagātīgs komentāru un diskusiju slānis.

Tad nu savācos drosmi un uztaisīju savu rīta rituāla foto sesiju (jo man šodien brīva diena).

Tā esmu es 100%. Bildes nav fotošopētas nevienā acī - tik vien kā uzlikti pāris filtri gaismas un kontrastu koriģēšanai.

Mans personīgi subjetīvais viedoklis: Vajag dabiski ar nelielu uzprišināšanu.

1665 11 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

un tā mūs čakarē..

0 1 atbildēt

emotion

2 6 atbildēt

Jā parastālatvijas brūnā emotion

1 6 atbildēt

Neredzu nekādu atšķirību emotion

2 8 atbildēt

Linda - MILF!!! emotion

0 8 atbildēt

Un diemžēl ir ļoti labi redzami pigmenta plankumi (kādi mūsdienās ir katrai otrajai sievietei). Ieteiktu griezties pie dermataloga un uzklausīt viņa ieteikumus kā cīnīties ar šo problēmu. Jo kā jau zināms neviena sieviete negrib pāragri novecot....Pigmentācijas problēmas ir viena no novecošanās pazīmēm un sievietes kurām ir šāda problēma noveco ātrāk. Ar šo problēmu var cīnīties - tāpēc iesaku apmeklēt speciālistu.

2 14 atbildēt

Skatoties no profesionālā viedokļa viss veikts ļoti labi! Taču ceru, ka meitenei nav iebildumu uzklausīt nelielus ieteikumus.

1. Krāsojot lūpas pirms tam jālieto lūpu zīmulis ar kuru novelk lūpu kontūru. Lūpu kontūra gandrīz nevienam cilvēkam nav taisna - kādai tai būtu jābūt. Tāpēc nevajag baidīties lūpu zīmuli vilkt nedaudz pāri lūpu kontūrai - galvenais mūsu uzdevums ir panākt pilnīgas un vienādas lūpas.

2. Ieteiktu painteresēties par permento make-up uzacīm. Uzacu forma pilnība neatbilst meitenes sejas formai! Ja būtu piemērota uzacu forma - seja uzreiz izceltos daudz labāk un vizuāli izskatītos slaidāka sejas forma. Uzacu permentais make-up, apmēram, maksā Ls70

1 19 atbildēt
« 1  2  3  4 »