local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēka 33+ dzimumi 🏳️‍🌈 🚻9

60 1

Sveiki,

Dabā dzīvniekiem ir 2 dzimumi- sievišķais un vīrišķais, un ir pierādīts, ka katram dzimumam ir atšķirīga bioloģiskā uzbūve, piemēram, sievietes spēj dzemdēt pēcnācējus, bet vīrieši dot sēklu embriju radīšanai.
Bet mūsdienās ir daudzi cilvēki, kuri nepieskaita sevi pie 2 tradicionāliem dzimumiem. Daudziem ir pazīstams 3 dzimums- transeksuāļi, bet tagad tiek pieskaitīti vēl citi dzimumu veidi.
2016. gadā Kvīnslendas tehnoloģijas universitātē (QUT), Austrālijā notika aptauja, lai uzzinātu cik daudz dzimumu ir. Secinājumā ir 33 dažādi dzimumi.

Man pietiek ar sieviešu un vīriešu dzimumu. Trešais dzimums praktiski nozīmē transseksuāļus, jeb cilvēkus, kuros ir pretējā dzimuma enerģētiskais pārsvars. ☯️ Un viņi vairāk mentāli svārstās uz pretējo dzimumu.

Šie jaunie termini jau tiek pielietoti, piemēram, internetā. Īpaši iepazīšanās saitos kā Tinder.💘
Tagad Vācijas iepazīšanās saitā www.WGAY-Gesucht.de cilvēki var piereģistrēties izvēloties 33 dzimumu opcijas. 🇩🇪 Saita īpašniece bija vēlējusies likt cilvēkiem, kuri sevi nepieskaita 2 tradicionāliem dzimumiem, justies ērtāk.

Varu pieminēt, ka transeksuāļu un šo dzimumu daudzveidību piekritēji sāk pieprasīt speciālas tualetes 🚽, kuras ir domātas lietotošanai visiem dzimuma pārstāvjiem. Ir pat gadījumi, ka daži prasa mainīt angļu valodas gramatiku, lai vārdi neskanētu noteikti dzinumam.
Ir pat cilvēki, kuri apgalvo, ka cilvēku dzimumu dažādība pārsniedz 60 veidus. Dzimuma dažādību veido fiziskā ķermeņa uzbūve, garīgais stāvoklis un pievilcības priekšroka.
Es godīgi nespēju pat atcerēties tos visus 33 dzimuma veidus pēc nosaukuma, un nesaprotu, ko sabiedrībai dos nezin cik dzimuma paveidi. Pat ezotēriskā mācībā pastāv 2 veidu enerģijas- sievišķais un vīrišķais.

Varbūt daļai sabiedrības ir kāds mentālais apjukums par savu identitāti? Kāpēc cilvēki nav laimīgi kā piedzimuši, bet grib vairākus apzīmējumus savai identitātei?

Izmantotie avoti:
https://medium.com/wgaygesucht-en/three-genders-in-germany-33-on-wgay-gesucht-fb859108b59e
https://www.lifehacker.com.au/2016/07/explained-the-33-gender-identities-recognised-by-the-2016-australian-sex-survey/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gender

60 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
cepi, cik augsta izskirtspeja ir horoskopu bildei,visu var saprast 😲
7 0 atbildēt

Kaut kāda sisnonīmu vārdnīca...

Ja cilvēks ir homītis, man pofig, CIK homītis viņš ir... Pašu patēriņam viņi tur var izdomāt kaut veselu gejisma paleti miljons toņos- kā krāsām veikalā...

Lietu būtību tas nemaina.  emotion 

5 0 atbildēt

Izskatās cilvēkiem normāla dzīve ir garlaicīga. Vajaga visādu sviestu izcept, lai tagad visi zubrītu kaut kādu dzimumu sviestu. A to ne to kādam pateiksi apraudāsies un tiesā pados.

Ar sevi neapmierināti cilvēki, grib, lai citi viņus pieņem...

4 0 atbildēt

Uh! Esdomāju, ka arī esmu nevaiksmīgi piedzimis!

Jūtu, ka man būtu jābūt par valdes locekli kādā lielā uzņēmumā, - bet esmu - galdnieks  emotion 

3 0 atbildēt

 toletes 🚽

Varbūt varētu šo vārdu iemācīties uzrakstīt pareizi?

0 0 atbildēt

Ir 3 dzimumi - vīrieši,sievietes,un izdzimteņi.  emotion 

1 1 atbildēt

 "Dzimuma dažādību veido fiziskā ķermeņa uzbūve, garīgais stāvoklis un pievilcības priekšroka." - re! Ja man jaunībā patika bruntes, bet tagad blondīnes, tātad jau vismaz vienreiz ir mainīts dzimums emotion

  Nemaz nebrīnos ka tas nāk no Austrālijas un citiem femnisma perēkļiem - visas tiesības izcīnītas, pienākumi atmesti, nu aiz bezdarbības jūk prātā.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt