local-stats-pixel fb-conv-api

25 lietas, kas, par laimi, vairs nav modē85

1545 40

Īsi un konkrēti par to, kas cerams vairs modē nekad nenāks.

« 1  2  3 »
1545 40 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Es laikam ne tur dzīvoju... Dažus es pat nezināju, ka ir bijis modē (piem. kaut kādas apkaklītes daudz un krāsainas), un citi man liekas, ka vēl nekur nav palikuši (piem. balinātās šķipsnas - sievietes to dara visu laiku) un daži ir vnk sarkanā paklāja tērpi, kas uz publisko modi īsti neattiecas.... 

94 0 atbildēt

Ja kamuflāža nav modē ,tad ,ko jāvelk armijniekiem?emotion

79 0 atbildēt
Kāpēc būtu jābūt vispār pretenzijām pret tāda vai šāda veida apģērbiem un citām štellēm. Katrs velk ko grib un es piemēram varētu vilkt i stringus, i šķipsnas balināt un i krekliņus kādus gribu. Un man kkā pilnīgi pie vienas vietas, ko domā citi. Ja man būtu ērti tad tas ir galvenais. Stulbums ir tas, ka sabiedrībai vienmēr būs kkādi aizspriedumi.
69 0 atbildēt

Lai cilvēki velk ko grib, ja vien patīk. Bet ja dara to modes dēļ, nu tad ejiet jūs.

43 0 atbildēt

pec sita raksta ar pliku dirsu jastaigaa..

37 0 atbildēt

Interesanti, kā ģērbjas raksta autore? emotion 

34 0 atbildēt

Patieībā viss ir vienkārši - jāvalkā tas, kas piestāv nevis tas, kas modē un pofig, ka izskaties pēc idiota.

Ir meitenes, kurām piestāv keponi, bet ir tādas, kurām satriecoši izskatās visādi plandoši krekliņi, i caurspīdīgi, ne pufīgi.

Vienīgā lieta, kas manuprāt nevienam nebūtu jāvel - apenes (stringi) virs biksēm. Tas gan ir čau un garām.

27 0 atbildēt
Nepieminēji "reperu" biksiņas ar kluci tajās.Drausmas.emotion
23 2 atbildēt

Ja skatās no mūsdienu skatupunkta, tad jā - brīžiem nāk smīns sejā, bet vairāk jau tāpēc, ka sanāk atcerēties bērnību, kad viss šis tiešām bija modē un skaitījās stilīgi. Tiesa gan, mūsdienu stila pērles mani brīžiem smīdina vairāk par tām, kuras bija 90-tajos. Piemēram, mūsdienu jaunieši - čaļi apspīlētās, uz leju novilktās biksēs, keponu galvā, meičas ar tik īsiem šortiņiem, ka nevar saprast vai tā ir vai nav apakšveļa, visiem ap kaklu zelta ķēdes un uz krekliem uzraksti "swag" un "yolo" - lūk, tas gan ir kaut kas, ko vajadzētu aizliegt ar likumu.

18 0 atbildēt

Armijas stila drēbes ir HOT! Nepūt pīlītes, autor. emotion Un dažas lietas te ir pavisam normālas, ja prot sakombinēt, piemēram, kreklus ar riņķīšiem vai plandošus kreklus. 

17 0 atbildēt

17. var nākt atpakaļ modē emotion

17 0 atbildēt

21. Liec mieru samtajnajām treniņbiksēm - steigājot meitenēm pa māju tās izskatās vienkārši super.emotion

16 0 atbildēt

Kāds rakstam sakars ar modi?? drīzāk gan ar autora nepatiku pret noteiktām lietām..

16 0 atbildēt

Pēc 15 gadiem noteikti būs šāda tipa raksts par tagadējo modi. Visi tie swag un dope s*di. emotion Bet ja tā atklāti viss vecais atkal nāk atpakaļ modē.

15 0 atbildēt

Ir paņemts jau gatavs materiāls, bet koncepts nav izprasts. Tur bija domāts- kas bija aktuāli 2000.gada sākumposmā. Jo mode nekur nepazūd. Teikt,ka balinātas šķipsnas vai platas bikses nav modē, ir pārdroši! Tas viss ir,tikai izmainītos veidolos,citi audumi, piegriezumi, neizskatās tik cheap.

12 0 atbildēt

Es pat daudzas no šīm lietām gribētu, piemēram kamoflāžas jaku. emotion ir muļķīgi apsmiet apģērbu, kas ir bijis pirms 10-15 gadiem, jo tad tas likās pilnīgi normāli. Kāpēc neviens nesmejās pat 40-to, 50-to gadu apģērbu? Stulbs raksts. :///

11 0 atbildēt

nu es tomēr lielākoties šim visam nepiekritīšu . uzskatu , ka šobrīd mode daudz kas nāk atpakaļ . piemēram : 1.bilde , meiteņu keponi , why not ? šobrīd daudzas atsāk velkāt tos , piemēram Nike keponi . 14. bilde , kamuflāžas apģērbs – nu šobrīd tas tieši IR modē , cik daudzi cilvēki velkā drēbes ar kamuflāžu , cik daudzos veikalos tos atsāk pārdot . 19. krekliņi ar šo tievo apkaklīti , nu šis arī jau atsākas , sāk nākt atpakaļ modē .

un ja tā vispār , jābeidz noteikt citiem cilvēkiem kas viņiem ir jāvelk . nejau tu esi modes eksperte/s or smth . nesaku , ka slikts raksts , tikai tā cilvēku apģērbu vērtēšana …

10 0 atbildēt

Vispār jau mēdz teikit, ka mode iet uz apli, jeb atgriežas...

9 0 atbildēt

a kas liek tev tā ģērbties?  emotion  es velku kas man patīk, nevis kas ir modē  emotion 

9 1 atbildēt

Kas man patiešām tracina, tas ir 6. 7. un 8. punkts.

Uz pārējiem man ir vienalga emotion

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »